Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Casa in armonie cu natura

yo2bt

Postări Recomandate

Re: Casa in armonie cu natura

:oc :oc :oc :oc :oc

ma gandesc si eu pt mine,

ar fi frumoasa ca si casa de vacanta

dar vezi ca trebe mai multe mani si eu sunt singur.... bine, asta pana e gata ca dupa aia la baute vin multi prieteni

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dati o tura prin suedia, sint destule pe acolo, am vazut chiar una facuta intr-o fosta cariera de piatra actualmente transformata in camping (cariera, nu casa). si daca nu ma insel am pus pe undeva la "expeditii"niste poze cu camere de inchiriat dupa acelasi idee construite

Link spre comentariu

:hi Faina lucrare :grin: si realizabila intr-un weekend ....cu vreo 2-3 prieteni,ca si casa de vacanta,pescuit,gratare siALTELE .De la bordei am plecat la bordei ne intoarcem!!! :ha: :ha:

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Super casa...dar la noi nu iei autorizatie de constructie pentru proiectul asta.

Daca as avea un teren la munte....miine m-as apuca de una la fel :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Super casa...dar la noi nu iei autorizatie de constructie pentru proiectul asta.

Pai iti faci una cu autorizatie (doar coaja) si alta (adica) asta fara. :) :h5

Parca e Gaudi din padure.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

iei autorizatie pentru S+P,faci doar subsolu' si acoperi totul cu pamant....

ia ti terenul iti fac eu proiectu'....

O|||||||O wrangler JK
Link spre comentariu

mai oameni buni

ce dracu de pamant luati voi?

voi sunteti offroaderi???

pai unde luati voi pamant pt casa de vacanta trebuie sa fie inaccesibil autoritatilor

unde am eu, nu a mai venit de la primaria apartinatoare de mai mult dde 15 ani nimeni...pt ca nu e drum

localnicii (2 la numar) au tractoare, in rest...cate un pretenar cu "jepu`" mai ajunge pe acolo

o sa fie greu sa duc materiale sus...dar se va face si asta si terenul va ramane izolat,

cautati ceva cu adevarat izolat, va fi ieftin si la nimeni nu ii trebuie autorizatii de constructie sau alte prosti birocratice

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

mai oameni buni

ce dracu de pamant luati voi?

voi sunteti offroaderi???

pai unde luati voi pamant pt casa de vacanta trebuie sa fie inaccesibil autoritatilor

unde am eu, nu a mai venit de la primaria apartinatoare de mai mult dde 15 ani nimeni...pt ca nu e drum

localnicii (2 la numar) au tractoare, in rest...cate un pretenar cu "jepu`" mai ajunge pe acolo

o sa fie greu sa duc materiale sus...dar se va face si asta si terenul va ramane izolat,

cautati ceva cu adevarat izolat, va fi ieftin si la nimeni nu ii trebuie autorizatii de constructie sau alte prosti birocratice

Tie iti da pana (pardon, mana) sa vorbesti asa :). Poti sa locuiesti unde vrea ... pana ta :). Fa^lfa^l si ai ajuns :).

Glumam si eu :). :h5

Spor si zbor, Razvan

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

Foarte faina, ca o casuta de pitici din poveste. Imi aduce aminte de casele hobbitilor din Lord Of The Rings ... Acum ma duc sa ung blocul in care stau cu slanina, sa-l manance cainii :twisted:

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare