locdeparcare Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Dupa exemplul colegului nissan4x4, iata un post asemanator dar de data aceasta despre problemele pe care le aveti cu Mitsubishi-ul dvs. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? la mine ma enerveza ca are volanul pe dreapta si atunci cand ies in poze zici ca-s pasageru` :grin: 1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxn Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? la mine ma enerveza ca are volanul pe dreapta si atunci cand ies in poze zici ca-s pasageru` :grin: esti tare :ha: :ha: :ha: :ha: O|||||||O wrangler JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul :ha: :ha: :ha: ,bai vali m-ai spart... :happy la mine ma enerveza circuitul electric ca tot repar si tot nereparat e...si faptul ca e tare inghesuita la motor ca iti tre' penseta sa lucrezi ceva la el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Pe mine ma enerveaza la L200 ...faptul ca nu ma enerveaza nimic, deocamdata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ca deocamdata lipseste :P Dar se va intoarce cu puteri noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Pe mine ma deranjeaza raza de bracare mica....Trebuie sa fac multe manevre la parcari si cu platforma ..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul :ha: :ha: :ha: ,bai vali m-ai spart... :happy la mine ma enerveza circuitul electric ca tot repar si tot nereparat e...si faptul ca e tare inghesuita la motor ca iti tre' penseta sa lucrezi ceva la el... pai ce credeai, ca ma enerveza altceva la el? :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Enervant? Scartaie ceva la portbagaj si nu stiu cum sa scap de chitzca^ieli. Cred ca tabmurii de cauciuc care intra in contact cu caroseria trebuie schimbati sau ... nu stiu. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Nu ma deranjeaza nimic la Mitsu meu. In schimb vad ca-i deranjeaza pe "domnii" de la RAR ca nu vor sa-mi dea ITP-ul :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ma enerveaza urmatoarele: consumul(mi-e ciuda ca nu consuma ca peugeot-ul 206 pe care il aveam, adica 4 la suta :ha: ), cateva butoane care nu merg, partea de articulatie(care e cam veche si n-a fost schimbata vreodata), un proiector rebel, care se tot invarte dupa soare si lumineaza in lateral... Deci, practic, nu ma enerveaza nimic. Toate sunt maruntisuri, multe provocate de exploatarea nesimtita a masinii de catre fostii proprietari. In rest, chiar isi face treaba si imi place teribil!!! N-as mai vrea altceva. :banana Mint, as vrea SI un Pajero nou... :grin: "Umblati cu bine!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Nu ma deranjeaza nimic la Mitsu meu. In schimb vad ca-i deranjeaza pe "domnii" de la RAR ca nu vor sa-mi dea ITP-ul :ha: :ha: offtopic - ITP ul nu poti sa il faci si in alte parti? Poate vreun coleg are o statie ITP prin alte localitati sau vorba aceea: I know somebody who know somebody. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Trebuia omologat "noul" motor pe masina si asta se poate face numai la sediu RAR. Iar cum nu era acelasi tip de motor, trebuia facut si ITP-ul. Ieri am ridicat actele gata facute si aprobate....dupa 2 luni de "dans din buric" pe la usile lor. :ypu . Ce sa zic... vorba aia.... "M-am legat la cap fara sa ma doara". Daca viitoare cand voi schimba motorul nici sa ma plateasca RAR-ul, ca tot nu ma duc sa-l omologhez. P.S.: Mi-am adus aminte.... Cel mai tare ma enerveaza ca nu am bani momentan pentru Simexuri pe 33" :ha: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin_HOT Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ce ma enerveaza...Pajero 2 Turbo intercooler 2800 (daca era 2500 lista era mai lunga...) 1. Viteza de deplasare on-road peste 90 km/h deja o simt ca-i mult, probabil inca o treapta de viteza (6) ar fi rezolvat aceasta problema! 2. Izolarea fonica in habitaclu nu este un punct forte, desi motorul toarce impecabil in masina se aude relativ tare ca dealtfel si zgomotul pneurilor (Cross bineinteles, lucru putin obositor...cu M+S -urile nu aveam problema asta)! 3. Fiind in 4 usi distanta intre punti este putin cam mare (ar fi avut de invatat pana si de la ARO in 4 usi ca nu e bine asa) In rest foarte multumit, foarte incapatoare cu fel de fel de buzunare, cutiute, spatii depozitare, cotiere fata/spate la greu, 2 aeroterme trapa imensa, 7 locuri, blocant spate (l-am actionat de multe ori) Imi place la nebunie cuplul imens ce-l are la fiecare accelerare brusca pe treptele 1,2si3 o simt cum se ridica putin de bot... La relanty (nu stiu daca e corect scris asa) e putin zgomotos motorul, lucru compensat dupa 2500-3000 RPM unde suieratul turbinei si vuietul aerului tras de paleta prin radiator devine o placere... Cam asta ar fi in mare parte tot, in rest motorina in rezervor si coclauri la greu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny23 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Cel mai tare ma enerveaza la al meu ca nu se poate pune cutie automata,si ca este greu sa-i pui punte rigida pe fata,si ma mai enerveaza ca nu-i incap lu nevasta-mea toate bagajele in port bagaj(sau mai bine zis ma enerveaza nevasta ca isi ia prea multe),si nici nu prea fuge masina,si cam atit,in rest merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? pe mine ma ENERVEAZA aerul conditionat .... nu baga cat ar trebui .... asta am simtit si asta va spun azi ... pe viitor (in functie de stare mea de spirit) o sa ma enerveze si altele si atunci le voi comunica :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? pe mine ma ENERVEAZA aerul conditionat .... nu baga cat ar trebui .... asta am simtit si asta va spun azi ... pe viitor (in functie de stare mea de spirit) o sa ma enerveze si altele si atunci le voi comunica :twisted: Verifica cantitatea de freon din instalatie. Daca iti lipseste un ,,varf de lingurita,, :) din el se simte. In Bucuresti te-as fi putut ajuta. Mie la 2 masini mi s-a intamplat sa am cu foarte putin mai putin freon si se simtea un aer lesinat in masina. Cand s-a facut completarea ... alt frigider. :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GEORGE_PAD Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? la al meu ma enerveaza ca-i la miercurea ciuc la cca 200km de locatia mea... si ca-i "praf" catre <arhitect>: kiar esti arhitect? eu sunt (6411). Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? la al meu ma enerveaza ca-i la miercurea ciuc la cca 200km de locatia mea... si ca-i "praf" catre <arhitect>: kiar esti arhitect? eu sunt (6411). 6411 ? :) Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Era numarul de legitimatie de arhitect...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GEORGE_PAD Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? da. dar cred ca suntem off-topic, asa ca imi pare rau...m-am cam bagat ca musca in lapte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? azi m-a enervat claxonul .... asa ii de sensibil ... am pus mana pe volan si am atins foarte putin marginea lui ... si iti dai seama ca a huruit in secunda aia ... eram la semafor .. toti s-au uitat la mine ca la felul paishpe :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
windwalker Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? sa inteleg ca masinile astea sunt chiar tari nu nici pe departe problematice.... :hi Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? nu inseamna ca daca ai probleme ele te si enerveaza... :P ...un motiv de enervare la al meu (sau la mine)e ca nu-i gasesc luneta spate (...decat la preturi mari ; de exemplu cei de M.Motors aduc la minunatul pret de 575 euro...iar la firmele de montaj parbrize e 200 lei + manopera...dar nu au sau nu aduc asa ceva...cei de la dezmembrari nu se complica cu ele pentru ca sunt lipite...etc)asa ca am o bucata de plexiglas de 5 mm care vibreaza ca dracu + ca s-a dezlipit de pe silicon sau ce e solutia aia, a crepat,ia sarit chederul...si cere altul... :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Geamul se taie cu o panza f subtire, asa ca o sfoara si operatia necesita 2 oameni. Eu am schimbat acum 2 luni la un passat ce il am ..parbrizul, pe care l-am luat de pe alt passat. I-am rugat pe aia sa vina unde aveam masina si sa il dea jos. Raspunsul a fost: "Pt ceva extra venim noi dar sa stiti: cam in 90% din cazuri geamul se sparge(probabil se referea la parbriz ..ciupeli,crapaturi) cand il dam jos! Daca va asumati risculllnoi venim" Au venit, l-au dat jos..n-a pocnit spre norocul meu ..si l-au inlocuit. La fel trebuie sa faci si tu. Mergi si vb la dezmembrari cu aia si zi-le ca daca aduci pe cineva sa-l dea jos si se da cum trebui..adik fara sa pocneasca..il platesti. Daca zic DA..mergi la parbrize si zi-le la aia ca dai ceva in plus la baieti sa vina sa-l dea jos. Asta ar fi o varianta. Cealalta e cam asa: decat sa dai o gramada de bani pe luneta ..mergi la dezmembrari si vezi cat e o usa cu tot cu geam..si o vopsesti pe exterior..oricum ar fi mai ieftin decat un geam nou. Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts