yulian Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ca scartaie la arcurile din stanga spate si cei de la reprezentanta imi zic ca e constructiv...dau cu spray, merge vreo 1000-2000km si de la capat. Ca stau cu genunchii in bord, desi e ditamai masina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? pe mine ma inerveaza maxim ca nu am talonu ,si nu pot merge cu iel:ha::ha::ha: 1 KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? pe mine ma inerveaza maxim ca nu am talonu ,si nu pot merge cu iel:ha::ha::ha: O fi vreun blestem ca ai vrut sa-l vinzi...? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
liviuoff Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? @astral tot ce este posibil dar cred ca o rezolv saptamana asta daca nu am tot restul vietii la dispozitie :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? pe mine ma inerveaza maxim ca nu am talonu ,si nu pot merge cu iel:ha::ha::ha: Daca erai bulgar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarDriver Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ca e mai mic decat un tanc...! :ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminXP Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 (edited) Greutatea si puntea fata . :wink: Edited October 20, 2012 by Tavi D. Postari multiple inutile. Nu postam doar emoticoane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucs Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? supraincalzirea si cutia automata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4L Limited Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 (edited) Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? supraincalzirea si cutia automata. Salut, intreb si eu din curiozitate: ce te enerveaza la cutia automata de la mitsu? Eu am condus fff putin un mitsu automat si mi s-a parut ok..... Edited October 30, 2012 by Tavi D. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Salut, intreb si eu din curiozitate: ce te enerveaza la cutia automata de la mitsu? Eu am condus fff putin un mitsu automat si mi s-a parut ok..... Stai linistit, noul nostru coleg s-a lasat coplesit de euforia descoperirii forumului si a simtit nevoia sa raspunda la cat mai multe discutii, cu raspunsuri evazive si multe din ele fara continut, unul i l-am sters chiar, sper sa inteleaga mesajul. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinthelion Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ca modelul pe care il am eu nu s-a facut si cu volan pe stanga si ca nu se gasesc piese in Romania! Edited November 21, 2012 by Tavi D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ce model de Mitsubishi ai tu? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4L Limited Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? La Delica ma enerveaza ca nu am acces la motor :ang4 si tre sa tot demontez intercoolerul ptr orice operatiune. In rest e bine Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinthelion Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ce model de Mitsubishi ai tu? mitsu pajero junior an '96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? De la Pajero Pinin (Montero iO) nu se potrivesc piese? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinthelion Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? De la Pajero Pinin (Montero iO) nu se potrivesc piese? nu,surprinzatror sunt unele de la tico care potrivesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4L Limited Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? De la Tico ala mic si pricajit? :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yitzack Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 (edited) Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Ca mk1 deja devine vehicul istoric..nici la dezmembrari nu mai gasesti. Numeri pe degetele de la o mana cate mai sunt dezmembrate in toata tara... Edited December 9, 2012 by Tavi D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awd Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS????? Aaa! Da' ma enerveaza tare, dom'le... :cr . Ma enerveaza ca as putea sa-i pun o multime de accasorii, roll-bar, bara ARB, trolii, proiectoare etc si.. nu pot sa le cumpar pe toate cat mai repede:grin: din motive financiare :ang4 . Si ma mai enerveaza ca am aflat abia de o luna de zile ca poate sa faca un L200!!:dr1! Pana pe 6 dec 2012 am condus o alfa 156 , motor 1.8 cu dubla scanteie, 149 HP, destul de rapida ptr soselele noastre; de Sf. Nicolae am cumparat un L200 (de la Noroc24), sa am cu ce cara materiale de constructie si scule. Doar ca am luat virusul 4x4 si acum vreau sa o pregatesc ca la carte :y Si ca sa nu ma mai enerveze va promit ca cel tarziu in vara, dupa ce cresc intrarile financiare, batranul bivol va arata demn de numele ce-l poarta. Pana atunci, pentru a ma rezbuna pe el, il scot prin omat si trec mandru pe langa cei cu turisme care stau blocati:banana. Regret ca nu am luat acum 10-15 ani o bestie de genul asta. Va salut cu respect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts