Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS?????

locdeparcare
 Share

Recommended Posts

Re: CE VA ENERVEAZA CEL MAI TARE LA MITSUBISHI-ul DVS?????

Ca scartaie la arcurile din stanga spate si cei de la reprezentanta imi zic ca e constructiv...dau cu spray, merge vreo 1000-2000km si de la capat. Ca stau cu genunchii in bord, desi e ditamai masina...

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@astral tot ce este posibil dar cred ca o rezolv saptamana asta daca nu am tot restul vietii la dispozitie :ha:

KAMIKAZE Off Road Team

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

supraincalzirea si cutia automata.

Salut, intreb si eu din curiozitate: ce te enerveaza la cutia automata de la mitsu?

Eu am condus fff putin un mitsu automat si mi s-a parut ok.....

Edited by Tavi D.

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Salut, intreb si eu din curiozitate: ce te enerveaza la cutia automata de la mitsu?

Eu am condus fff putin un mitsu automat si mi s-a parut ok.....

Stai linistit, noul nostru coleg s-a lasat coplesit de euforia descoperirii forumului si a simtit nevoia sa raspunda la cat mai multe discutii, cu raspunsuri evazive si multe din ele fara continut, unul i l-am sters chiar, sper sa inteleaga mesajul.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

La Delica ma enerveaza ca nu am acces la motor :ang4 si tre sa tot demontez intercoolerul ptr orice operatiune. In rest e bine

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

• 3 weeks later...

Ca mk1 deja devine vehicul istoric..nici la dezmembrari nu mai gasesti.

Numeri pe degetele de la o mana cate mai sunt dezmembrate in toata tara...

Edited by Tavi D.

• 1 month later...

Aaa! Da' ma enerveaza tare, dom'le... :cr . Ma enerveaza ca as putea sa-i pun o multime de accasorii, roll-bar, bara ARB, trolii, proiectoare etc si.. nu pot sa le cumpar pe toate cat mai repede:grin: din motive financiare :ang4 . Si ma mai enerveaza ca am aflat abia de o luna de zile ca poate sa faca un L200!!:dr1! Pana pe 6 dec 2012 am condus o alfa 156 , motor 1.8 cu dubla scanteie, 149 HP, destul de rapida ptr soselele noastre; de Sf. Nicolae am cumparat un L200 (de la Noroc24), sa am cu ce cara materiale de constructie si scule. Doar ca am luat virusul 4x4 si acum vreau sa o pregatesc ca la carte :y Si ca sa nu ma mai enerveze va promit ca cel tarziu in vara, dupa ce cresc intrarile financiare, batranul bivol va arata demn de numele ce-l poarta. Pana atunci, pentru a ma rezbuna pe el, il scot prin omat si trec mandru pe langa cei cu turisme care stau blocati:banana. Regret ca nu am luat acum 10-15 ani o bestie de genul asta. Va salut cu respect.

• Like 1

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use