Vizitator bosky Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 SALUT. CAUT DE 1 LUNA 2 RULMENTI SA IMI POT FACE SI EU SAMURAIU...: :P CATEVA INFORMATII DESPRE RULMENTUL DE CARE AS AVEA NEVOIE ( ASTA ESTE CEL SCOS DE PE MASINA) 4T-17831 inel exterior 4T-17887 inel interior diametru exterior 80mm interior 45mm rulment conic. grosime 8,1. NTN MA POATE AJUTA CINEVA??? VA ROG CONTACTATI: 0767809353 SUNT DISPERATTTTTTTTTTTTTTTTTTT :g :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: VA ROG AJUTATI`MA DACA STIE CINEVA!!!!! Stiu ca sunt distribuitorii de rulmenti care au cataloage de echivalenta.Ar trebui ca ei sa te poata ajuta fara probleme.Cauta un distribuitor aproape de tine.Succes :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antoine Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: VA ROG AJUTATI`MA DACA STIE CINEVA!!!!! Incearca la Unix...eu am cumparat de acolo un set pentru roata dreapta fata chiar azi. Am vazut ca esti din Rm. Valcea, dar poate iti trimit acolo (au reprezentate la Pitesti si Sibiu). cave ne cadas Suzuki Samurai Santana '97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: VA ROG AJUTATI`MA DACA STIE CINEVA!!!!! In Sibiu este si un distribuitor FAG, au tot felul de rulmenti. De pilda eu am gasit la ei rulmentii de la pivoti. Reprezentanta e undeva pe Stefan cel Mare la Nr. 110. Firma se cheama ADIX si poti suna la 0727 734939 sau 0269 206022. Situl e http://www.adix.ro. Bafta! :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bosky Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: VA ROG AJUTATI`MA DACA STIE CINEVA!!!!! Din cate am inteles rulmentii sunt de la grup spate de la sateliti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: VA ROG AJUTATI`MA DACA STIE CINEVA!!!!! Fa-ti si tu o prezentare ca sa stim si noi cu cine vorbim. Asa-i regulamentul si trebuie respectat. :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate