Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum se aeriseste pompa de frana cu ICP?

Vizitator Ionut

Postări Recomandate

Vizitator florin75
Nu uita sa aerisesti si by-passul! De la ventilul situat pe pompa, cel mai bine cu pedala si cu ICP-ul scos! De asemenea, nu uita sa blochezi pe pozitia deschis limitatorul situat pe traversa de langa rezervorul de benzina!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Ionut
Aha, ok, asa incerc poate maine. Insa sunt ingrijorat ca iesea atata aer, nu stiu daca chiar putea fi atata in instalatie, sau n-are ce sa fie problema? O fi fost mult de tot?
Link spre comentariu

Vizitator Ionut

Deci, am mai lasat sa curga muuult lichid cu aer, am stat mult timp dar pana la urma intr-un moment de neatentie a intrat aer in pompa, n-am completat la timp. Deci, o iau de la capat, probabil.

Daca e sa schimb pompa, de care sa iau, am de mers la RAR, nu de alta. Aia de acolo se uita amanuntit sa vada ce tip de pompa de frana am?

Link spre comentariu

mai Ionut n-ai mai aerisit pompa aia ?

deja m-am plictisit de subiectu asta ,duo naibi la un servis si contra sumei de vreo 20 ron fac aia tot ce trebuie(sau poate ca pompa nu are nici o treaba cu lipsa franelor tale)mai sunt si alte chesti la care trebuie sa te uiti daca sunt in regula cum ar fi saboti de spate,joc in rulmenti fata etc.

p.s.nu te juca cu franele daca nu sti exact ce trebuie facut :old

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator Ionut

Uite chiar m-am interesat la un magazin si este 75 RON. Ma gandeam s-o iau maine. Dar nu stiu daca e de uzina. Daca e, apare pe ambalaj semnul ala albastru de dacia cum e la Logan?

Sau sa intreb asta la magazin? Daca nu e, sa n-o iau?

Link spre comentariu

Vizitator florin75
Stai linistit, doar autonova face pompe de frana. Cele zis originale vin in ambalajul de carton albastru, celelalte in cutie maro de carton. La pretul ala sigur nu e "de origine".
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare