Vizitator florin75 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Nu uita sa aerisesti si by-passul! De la ventilul situat pe pompa, cel mai bine cu pedala si cu ICP-ul scos! De asemenea, nu uita sa blochezi pe pozitia deschis limitatorul situat pe traversa de langa rezervorul de benzina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Si by-pass-ul cand se aeriseste? Dupa ce aerisesc spatele, adica dupa ce se termina de iesit bulele de aer de la aerisitoarele de la rotile din spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Da, ezact! Trebuie sa se formeze o oarecare presiune, care sa impinga aerul acolo sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Aha, ok, asa incerc poate maine. Insa sunt ingrijorat ca iesea atata aer, nu stiu daca chiar putea fi atata in instalatie, sau n-are ce sa fie problema? O fi fost mult de tot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Deci, am mai lasat sa curga muuult lichid cu aer, am stat mult timp dar pana la urma intr-un moment de neatentie a intrat aer in pompa, n-am completat la timp. Deci, o iau de la capat, probabil. Daca e sa schimb pompa, de care sa iau, am de mers la RAR, nu de alta. Aia de acolo se uita amanuntit sa vada ce tip de pompa de frana am? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 mai Ionut n-ai mai aerisit pompa aia ? deja m-am plictisit de subiectu asta ,duo naibi la un servis si contra sumei de vreo 20 ron fac aia tot ce trebuie(sau poate ca pompa nu are nici o treaba cu lipsa franelor tale)mai sunt si alte chesti la care trebuie sa te uiti daca sunt in regula cum ar fi saboti de spate,joc in rulmenti fata etc. p.s.nu te juca cu franele daca nu sti exact ce trebuie facut :old Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Ia o pompa de frana noua de Dacie e 100RON aia de uzina ca celelalte nu sunt bune. Si termini balamucul cu aerisirea la infinit si pedala moale etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Uite chiar m-am interesat la un magazin si este 75 RON. Ma gandeam s-o iau maine. Dar nu stiu daca e de uzina. Daca e, apare pe ambalaj semnul ala albastru de dacia cum e la Logan? Sau sa intreb asta la magazin? Daca nu e, sa n-o iau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Stai linistit, doar autonova face pompe de frana. Cele zis originale vin in ambalajul de carton albastru, celelalte in cutie maro de carton. La pretul ala sigur nu e "de origine". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Autonova le face si pe cele zis "de origine" si si pe celelalte? S-o iau pe aia cu 75 lei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 nu lua de Dacie! ia de Renault 12 de import si nu mai ai probleme. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 6, 2007 Partajează Postat Octombrie 6, 2007 Nu face numai Autonova ci si Asam adica Conex Iasi, si probabil au mai aparut si altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate