Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs cu premii.

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Concurs cu premii.

Am descarcat in sfarsit fimul extragerii.

Sper ca lucrurile au fost destul de clare.

Daca sunt contestatii va rog sa le trimiteti pe adresa:

trash@club4x4.ro :grin:

Trash este acel trash din limba si literatura engleza? :) Sau este vreun user cu nervii de otel de pe forum capabil sa preia si sa analizeze/rezolve toate cererile de acest tip? Numite in continuare cereri tzip :)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MMM, am revenit si io pe lumea asta dupa 2 zile obositoare si am citit topicul

Inca odata La Multi Ani!!! Club 4x4 si felicitari castigatorilor!!!!

Felicitari Max, ca inca ne tii impreuna!!!!

Link spre comentariu

Referitori la cei 4 care au castigat la tombola organizata de Max seturi de filtre ptr japoneze si care trebuie sa le ridice de la mine, nu au japoneze isi pot schimba premiile cu orice accesoriu offroad (vezi vanzari diverse, subiectul gestionat de yonutz) scazand din pret contravaloarea filtrelor (150 RON)!

Aruncati un ochi aici: viewtopic.php?f=30&t=8010

Premiile se vor livra la adresa beneficiarului (eu suportand expeditia) ...

Este laudabila actiunea lui Max si eu si o parte din ORT am hotarat sa sprijinim aceasta initiativa!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La multi ani!!!!

Felicitari MAX pentru forumul pe care il administrezi! Felicitari pentru curajul de a aduna multi oameni care desi au aceleasi pasiuni pot avea pareri diferite. Ai facut o treaba minunata alaturi de moteratori.

Da, da, stiu ca seamana a lingusala...... dar premiul l-am luat deja.... :ha:

Felicitari sponsorilor!

ATAR, ma bucur ca ai pus la bataie un set de proiectoare si eu am fost desemnat cel la care sa ajunga. Erau pe lista de cumparaturi, dar nu pe primele locuri.

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu

La Multi Ani :cl !

Regasesc acelasi aer curat aici :h5

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Spre surprinderea mea, am castigat si eu ceva :banana :banana :banana , drept pentru care va multumesc tuturor - organizatorlor, sponsorilor, colegilor de forum (care mi-au atras atentia ca am castigat si ca tre' sa-mi iau japoneza, acum), sefului 9ca nu sta sa vada cat stau pe net, colegilor de la gradinita ca mi-au dat ciocolata peste gard, cand eu invatam sa merg pe tricicleta :bc .... etc.

Multumesc si deie Domnul cati mai multi ani de 4x4 si de forum si club.

@ Yonutz, ai PM.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Scuze ca nu am vazut topicul :sr As fi vrut sa particip dar am fost plecat :hi ... la Luana Offroad Fest.

Dar oare as fi ghicit? HMMMM! :sr . Stiu si eu?

Cred ca se sarbatoreste ... doi ani de cind s-a scindat miscarea off-road din Romania?

Sau doi ani de cind unii au crezut ca sunt mai buni decit ceilalti?

Sau poate doi ani de cind s-au impartit in doua tabere cei ce au purces initial pe acelasi drum. Sincer nu cred ca e ceva de sarbatorit in asta. :sr dar asta e!

Bafta castigatorilor si succesuri celorlalti :grin: .

Poate ca ar trebui sa trecem peste orgoliile personale si sa ne stringem ca altadata fara meschinarii si fara interese. Doar ca sa ne simtim bine. :h5

Asa ne-am simtit in acest we la Bozioru si vom incerca sa ne simtim la fel si pe viitor.

Asadar inca odata Felicitari celor care au castigat :1 dar si celor care au participat si doar atat :app . Data viitoare incercati la 6 din 49 :grin: Poate, Poate

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Cand am reluat pasiunea de a merge cu motocicleta, am dat peste 2 forumuri. Ulterior am descoperit ca sunt 2 ramuri ale aceleiasi radacini, care au decis sa mearga in directii absolut opuse. Atat de opuse incat cei care le-au creat nu mai vor sa stie nimic unii de altii. Membrilor de rand nu le-a pasat si au ramas legati de ambele directii multa vreme. Unii o mai fac si acum, altii nemultumiti de politica de administrare au ales sa ramana doar la unul din forumuri.

Cand am avut nevoie de invataturi in domeniul 4x4, absolut nou mie, am nimerit la forumul vecin si mi-a placut. M-am bucurat doar pentru o vreme, pentru ca dupa 2 episoade de orgoliu forumul respectiv s-a inchis si tot ce se postase acolo s-a pierdut. Apoi am primit sfatul de a ma muta aici, si aici am gasit ce mi-am dorit: informatie multa, oameni cu care imi face placere sa schimb o idee, piese si accesorii pe care altfel nu am de unde sa le iau ca un provincial ce sunt. La toate astea s-a adaugat stabilitatea, ceea ce dincolo a lipsit. Aici nu ai impresia ca toate depind de buna dispozitie a unei persoane sau a unui grup restrans. Ulterior am aflat ca si in lumea 4x4 sunt mai multe forumuri care au avut multe in comun si care au sfarsit in a nu se mai agrea la varf, dar unde membrii sunt in multe cazuri peste tot si nu le pasa de disensiuni.

Pana la urma nu e vorba de dezbinarea miscarii offroad, ci de diversificarea ei. Exista fani ai americanelor si restul, exista offroaderi de competitie si altii de duminica (asa cum sunt eu), offroaderi cu bani si cei cu bugete la c... broastei. Stii foarte bine ce orgolii si discutii dureroase s-au iscat pe teme de genul asta. Pana numarul offroaderilor a fost mic, interesul tuturor era sa tina aproape, acum situatia s-a schimbat. Unii vor sa apuce alte cai, altii doresc sa fie vioara intai si nu au apucat sa fie din start... Asta e, interesele nu mai sunt comune si pe masura ce doritorii de offroad se inmultesc, calitatea o sa scada. Asa s-a intamplat si in fenomenul moto, si in general veteranii s-au retras de peste tot si si-au creat o mica lume a lor, exclusivista, sa evite avalansa de newbies care refuza sa mai respecte traditiile deja formate.

Asta e, Isuzu Rider, chiar daca nu ne place. Ce putem face e sa ne tinem casa curata ca sa nu se intample ca la altii. Iar eu ma simt bine aici si chiar simt ca exista motive de sarbatoare, si nu numai pentru ca am avut bucuria de a castiga ceva. Castigul meu e mult mai mare din alte parti.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Scuze ca nu am vazut topicul :sr As fi vrut sa particip dar am fost plecat :hi ... la Luana Offroad Fest.

Cred ca se sarbatoreste ... doi ani de cind s-a scindat miscarea off-road din Romania?

Sau poate doi ani de cind s-au impartit in doua tabere cei ce au purces initial pe acelasi drum. Sincer nu cred ca e ceva de sarbatorit in asta. :sr dar asta e!

Poate ca ar trebui sa trecem peste orgoliile personale si sa ne stringem ca altadata fara meschinarii si fara interese. Doar ca sa ne simtim bine. :h5

Asa ne-am simtit in acest we la Bozioru si vom incerca sa ne simtim la fel si pe viitor.

Asadar inca odata Felicitari celor care au castigat :1 dar si celor care au participat si doar atat :app . Data viitoare incercati la 6 din 49 :grin: Poate, Poate

Domnule Rider hai sa iti spun ceva interesant:

Miscarea offroad nu a inceput nici cu acest forum si nici cu altele.

Sunt altii, oameni vechi , care au inceput aceasta miscare.

Asa ca sa nu dramatizam faptul ca , daca s-a mai format un forum acum doi ani, inseamna ca "miscarea de offroad din Romania s-a scindat"

E treaba ta daca consideri ca nu e nimic de sarbatorit.

Din punctul meu de vedere , am de ce sa sarbatoresc.

Sunt 2 ani de munca zilnica , de dedicatie pentru acest forum. Si , chiar daca nu toata lumea a fost de acord cu mine, faptul ca am fost consecvent a dus la situatia de azi in care acest forum este cel mai utilizat forum cu specific de offroad din Romania. Poate e prea mult spus dar multi oameni depind intr-un anume fel de acest forum.

Asa ca , da, eu am de ce sa sarbatoresc. Am de ce sa stau si sa ciocnesc un pahar de sampanie pentru ca munca mea si a multora de pe acest forum nu a fost in zadar.

Exista ceva palpabil si util.

O sa trec peste reaua vointa si ironie de care dai dovada si o sa sarbatoresc in continuare.

PS. Decat sa faci niste felicitari doar asa de complezenta fara sa fie sincere, mai bine nu le faci deloc. Nu de alta dar suna ca o jignire la adresa celor pe care ii feliciti.

Link spre comentariu

Rog castigatorii care mi-au trimis adresa lor, sa imi trimita in privat si numarul de telefon de contact pentru curierat.

Castigatorii seturilor de filtre respectiv ampopa, viji, zzzoli si atar sa ia legatura cu Yonutz

Vstef_ia ia legatura cu Gepetto

IVxIV ia te rog legatura cu Atar pt proiectoare

Ceilalti cu mine. :grin:

Multumesc

Link spre comentariu

Chiar daca nu am facutasta la timp... totusi niciodata nu e prea tarziu. Sau aproape niciodata..

:cl :1 :k .

poate trece timpul prea repede.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Hop si mocofanu de mine, cu urari de bine. :grin: Mai bine mai tarziu decat niciodata...

LA MULTI ANI forumului :cl, cat mai multi membri si cat mai multi utilizatori fericiti!

Sper ca acest forum sa-i ajute cu informatii utile pe toti, cel putin cat m-a ajutat pe mine.

Si nu in ultimul rand, :1 tuturor! :x

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

A....deci n-am castigat nimic desi am copiat exemplar? Oare nu suntem in Romania? Aici nu merge pe tras cu ochiul si insusit? :ha: :ha: :ha:

Contest! (de la contestatie, nu de la englezescul "contest" :grin: ) Deci contest tot, sa se mai extraga o data si sa castig si eu sau sa nu se mai extraga, dar sa fiu pus si eu pe lista de castigatori! Hai ca va zic si de ce am nevoie: un bec H3 pt proiectorul lu' Gepetto si un bec de scrumiera de Y61!

P.S. Yonutz daca muti postul la sectiunea "Donatii" sau "Dati-mi, va rog, de pomana" te alerg cu sufa prin Delta! :twisted: :F

Link spre comentariu

A....deci n-am castigat nimic desi am copiat exemplar? Oare nu suntem in Romania? Aici nu merge pe tras cu ochiul si insusit? :ha: :ha: :ha:

Contest! (de la contestatie, nu de la englezescul "contest" :grin: ) Deci contest tot, sa se mai extraga o data si sa castig si eu sau sa nu se mai extraga, dar sa fiu pus si eu pe lista de castigatori! Hai ca va zic si de ce am nevoie: un bec H3 pt proiectorul lu' Gepetto si un bec de scrumiera de Y61!

P.S. Yonutz daca muti postul la sectiunea "Donatii" sau "Dati-mi, va rog, de pomana" te alerg cu sufa prin Delta! :twisted: :F

Petrica, ca sa nu mai fi asa suparat si sa contesti "contest-ul" , iti dau si tie un tricou CLUB4x4 (mita ca sa iti inchid gura) :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Draga Max,

Probabil ca mesajul meu a fost prea patimas (asa cum si mesajul tau este) :sr

Nu ai inteles de fapt esenta mesajului meu dar asta nu conteaza prea mult. Oricum este forumul de care sunt legat si pe care am ramas de 2 ani chiar daca la inceput am scris pe celalalt.

Cei care ma cunosc (chiar si tu in unele circumstante, cei drept mai rare deoarece distanta este un factor de izolare :sr ) stiu ca nu am avut intentia de a jigni pe nimeni.

Daca interpretarea ta e considerata o jignire e un punct de vedere si ti-l respect (chiar daca din punctul meu de vedere e gresita conotatia data de tine) Nu doresc sa supar pe nimeni si in nici un caz pe cei care au avut sansa sa castige cate ceva.

Castigul cel mai mare este in opinia mea pasiunea care ne leaga, dar totodata este si picatura de otrava care ne dezbina.

Scuze inca o data pentru mesajul care te-a deranjat si daca consideri necesar poate fi sters de pe forum.

In orice caz sarbatoare pentru mine e de fiecare data cand pot face o iesire cu prietenii.

Cu stima,

Florian Lazar aka Isuzu Rider

Domnule Rider hai sa iti spun ceva interesant:

Miscarea offroad nu a inceput nici cu acest forum si nici cu altele.

Sunt altii, oameni vechi , care au inceput aceasta miscare.

Asa ca sa nu dramatizam faptul ca , daca s-a mai format un forum acum doi ani, inseamna ca "miscarea de offroad din Romania s-a scindat"

E treaba ta daca consideri ca nu e nimic de sarbatorit.

Din punctul meu de vedere , am de ce sa sarbatoresc.

Sunt 2 ani de munca zilnica , de dedicatie pentru acest forum. Si , chiar daca nu toata lumea a fost de acord cu mine, faptul ca am fost consecvent a dus la situatia de azi in care acest forum este cel mai utilizat forum cu specific de offroad din Romania. Poate e prea mult spus dar multi oameni depind intr-un anume fel de acest forum.

Asa ca , da, eu am de ce sa sarbatoresc. Am de ce sa stau si sa ciocnesc un pahar de sampanie pentru ca munca mea si a multora de pe acest forum nu a fost in zadar.

Exista ceva palpabil si util.

O sa trec peste reaua vointa si ironie de care dai dovada si o sa sarbatoresc in continuare.

PS. Decat sa faci niste felicitari doar asa de complezenta fara sa fie sincere, mai bine nu le faci deloc. Nu de alta dar suna ca o jignire la adresa celor pe care ii feliciti.

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Draga Max,

Probabil ca mesajul meu a fost prea patimas (asa cum si mesajul tau este) :sr

Nu ai inteles de fapt esenta mesajului meu dar asta nu conteaza prea mult. Oricum este forumul de care sunt legat si pe care am ramas de 2 ani chiar daca la inceput am scris pe celalalt.

Cei care ma cunosc (chiar si tu in unele circumstante, cei drept mai rare deoarece distanta este un factor de izolare :sr ) stiu ca nu am avut intentia de a jigni pe nimeni.

Daca interpretarea ta e considerata o jignire e un punct de vedere si ti-l respect (chiar daca din punctul meu de vedere e gresita conotatia data de tine) Nu doresc sa supar pe nimeni si in nici un caz pe cei care au avut sansa sa castige cate ceva.

Castigul cel mai mare este in opinia mea pasiunea care ne leaga, dar totodata este si picatura de otrava care ne dezbina.

Scuze inca o data pentru mesajul care te-a deranjat si daca consideri necesar poate fi sters de pe forum.

In orice caz sarbatoare pentru mine e de fiecare data cand pot face o iesire cu prietenii.

Cu stima,

Florian Lazar aka Isuzu Rider

[

Ai dreptate Florine, mesajele mele vor fi totdeauna patimase atunci cand discut despre acest forum pt ca este foarte important pentru mine.

E drept si faptul ca nu prind totdeauna esenta unor mesaje, si imi cer scuze daca am interpretat gresit. Ce am inteles eu este ca ai luat in derizoriu un lucru pe care eu si altii de aici chiar il apreciaza si il sarbatoresc.

Numai bine,

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare