Vizitator exploratorul Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 fac o propunere pt. toti cei care sint pe acest forum din judetul hunedoara. -as vrea sa ne intalnim sa ne cunoastem si sa organizam un traseu impreuna -care sinteti curiosi lasati-mi un mesaj pe forum :ban :ban :happy :happy :bannana :bannana :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. prezent ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. Cornele draga, daca tot vrei sa ne cunoastem, fa bine si spune-ne doua vorbe despre tine. Ce mai faci, ce masina ai... Cand intri undeva tre sa dai "buna ziua" si sa spui cine esti, nu? Daca vei citi regulamentul forumului, vei vedea ca astea sunt regulile si pe-aici. Cum o sa mearga baietii din Deva sa se intalneasca cu tine, daca nici nu stiu cine esti? Daca-i atragi intr-o cursa... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. s-a conformat :h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. iesim pe undeva daca tot a plouat asa bine pe aici? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. te mananca tare vad:)) Eu inca is cu masina pe tusa. Nu am reusit sa imi fac timp sa refac scutu sau sa fac altu. Or fost altele pe capu meu. Dar, am vazut ca tie iti place la noroi. Daca nu asi fi piscat ceva, mai mai ca veneam la una mica asa cum ii masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. cretule zile tu ce facuram noi mai acu 2 ceasuri ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: iesire prieteneasca in jurul devei. Pai, daca tot o plouat, am si iesit si am murdarit sosonii si tabla. Una scurta, in doua masini. O fost fain si bine.In afara de faptu ca m-or scuipat sleaurile de vreo 2 ori afara de pe "drum", totul o mers bine. Singura chestie e ca tr sa imi repar iar franele. S-or dus naibii. Pierd lichid. Dar, trebuie sa se rezolve. Posibil sa se fi spart iara butoiasu de lichid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate