Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rally Raid - intrebari si raspunsuri

Kess

Postări Recomandate

M-am gandit ca ar fi folositor un topic legat de ce anume inseama rally raid-ul din punct de vedere al regulamentului FIA. Ce anume trebuie sa avem in vedere atunci cand construim sau echipam o masina pentru RR.

http://www.fia.com/sport/Regulations/ccrallyregs.html

Am sa incep prin mentionarea claselor acceptate de FIA privind modificarile ce pot fi aduse unui vehicul si tipurilor de autovehicule ce pot sa participe intr-o asemenea copetitie.

Category I: - Group T2 - Series Cross-Country Cars

Category II: - Group T1 - Modified Cross-Country Cars

Category III: - Group T3 - Cross-Country Trucks

Classification and Deficitions

De aici incolo am sa-i rog sa pe cei care au nevoie de lamuriri sa intrebe si cei ce detin raspunsurile sa ajute.

Va multumesc,

Andrei

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rally Raid - intrebari si raspunsuri

si tot eu vin cu prima intrebare:

Unde anume pot gasi standardele privind aplicarea si dimensiunea numarului de concurs?

o seara placuta

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Conform standard este de 50x52 cm latime x inaltime . Se aplica trei buc , usa dr. fata , usa stg. fata , si plafon privit din spatele masinii , inaltimea numerelor este de 38 cm , la 1cm distanta de baza de jos si la 13 cm de cota superioara. Fisia de 50x 12 este destinat publicitate denumirea etapei (concursului.)

Pnoul de pe plafon este pentru filmare din helicopter care are voie sa survoleze concurentul doar din spate , de asta e nr pozitionat astfel.

Astept al;te intrebari ! :hi

Link spre comentariu

Alte reglemantari privind inscriptionarea !

Loc rezervat pentru publicitatea organizatorului :

50x52 (x2) dreapta stinga , doua "camile" , fata stg capota + dreapta spate

Numele si prenumele + gr sanguina + tricolor , vertical capota dr +stg

Instinctor : se va marca punctul de actionare a instinctorului cu un E incadrat intrun cerc de D12cm fond alb , chenar de 1 cm si E-ul culoare rosu

Contact general Triunghi echilateral diametru 12 cm fond alb , chenar 1 cm albastru in mijloc un fulger albastru.

Puncte de ridicare s-au tractare a autovechiculului : sageata rosie cu virful catre punctul de rezistenta pentru tractare s-au ridicare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare