Kess Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 M-am gandit ca ar fi folositor un topic legat de ce anume inseama rally raid-ul din punct de vedere al regulamentului FIA. Ce anume trebuie sa avem in vedere atunci cand construim sau echipam o masina pentru RR. http://www.fia.com/sport/Regulations/ccrallyregs.html Am sa incep prin mentionarea claselor acceptate de FIA privind modificarile ce pot fi aduse unui vehicul si tipurilor de autovehicule ce pot sa participe intr-o asemenea copetitie. Category I: - Group T2 - Series Cross-Country Cars Category II: - Group T1 - Modified Cross-Country Cars Category III: - Group T3 - Cross-Country Trucks Classification and Deficitions De aici incolo am sa-i rog sa pe cei care au nevoie de lamuriri sa intrebe si cei ce detin raspunsurile sa ajute. Va multumesc, Andrei Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Rally Raid - intrebari si raspunsuri si tot eu vin cu prima intrebare: Unde anume pot gasi standardele privind aplicarea si dimensiunea numarului de concurs? o seara placuta Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Rally Raid - intrebari si raspunsuri daca nu ma insel, in Regulamentul particular al Banat Rally Raid 2009, este si plansa cu publicitatea pe masinile de raid. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Rally Raid - intrebari si raspunsuri Conform standard este de 50x52 cm latime x inaltime . Se aplica trei buc , usa dr. fata , usa stg. fata , si plafon privit din spatele masinii , inaltimea numerelor este de 38 cm , la 1cm distanta de baza de jos si la 13 cm de cota superioara. Fisia de 50x 12 este destinat publicitate denumirea etapei (concursului.) Pnoul de pe plafon este pentru filmare din helicopter care are voie sa survoleze concurentul doar din spate , de asta e nr pozitionat astfel. Astept al;te intrebari ! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Rally Raid - intrebari si raspunsuri Alte reglemantari privind inscriptionarea ! Loc rezervat pentru publicitatea organizatorului : 50x52 (x2) dreapta stinga , doua "camile" , fata stg capota + dreapta spate Numele si prenumele + gr sanguina + tricolor , vertical capota dr +stg Instinctor : se va marca punctul de actionare a instinctorului cu un E incadrat intrun cerc de D12cm fond alb , chenar de 1 cm si E-ul culoare rosu Contact general Triunghi echilateral diametru 12 cm fond alb , chenar 1 cm albastru in mijloc un fulger albastru. Puncte de ridicare s-au tractare a autovechiculului : sageata rosie cu virful catre punctul de rezistenta pentru tractare s-au ridicare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Rally Raid - intrebari si raspunsuri Hai ca nu cred ca stim tot despre Rallyraid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate