Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?!

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?!

AM REVENIT! :ypu

Ma bucur ca v-a placut povestirea, dar dupa cum va spuneam, d`abia d`aici incepe show-ul... :banana :ha:

Haideti sa vedem mai intai cum am ramas inpotmolit..., am trecut cu bine unde era mai greu :grin: , am ocolit un busteam din mijlocul potecii si pur si simplu o sa vedeti cum Neassan se "scufunda"..., pur si simplu... :ha: si DA, mi-au cam tremurat chilotii :ha: ca eram cu familia si cu Patrolu` de catifea :grin: cum i-a spus GOGANASHU` :ha: si nu vroiam sa-l zgarii, vroiam sa fac cu el un traseu soft s`atat, ceva simplu ce NU NECESITA inca o alta masina :) , si DA, dupa cum ii spuneam si lui gabi pas live, am sa-i pun si lui Neassan cat mai curand un troliu pe fata, ca daca-l aveam era floare la ureche..., asaaaa..., o sa vedeti ca s-au incercat toate variantele posibile :wink: :ha: si pana la urma tot la troliu s-a ajuns... :ha:

[youtube:2pvw4ydk]

[/youtube:2pvw4ydk]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La care fata mea cea mare (5 ani! :grin: ), Tara, a inceput sa-si dea seama de "gravitatea" situatiei si a inceput sa se autosugestioneze!!! :ha: :ha: :ha:

[youtube:2y5hwrsr]

[/youtube:2y5hwrsr]
Link spre comentariu

A vazut ca nu merge :grin: a incercat chestii "mai grele" :ha: :h5

[youtube:10mft7ye]

[/youtube:10mft7ye]
Link spre comentariu

Am vazut ca nu vrea de nici o culoare cu balans, am luat hi-liftu` si am inceput sa suspend fiecare roata si sa bag lemne sub ele, din pacate, CULMEA :grin: , eram in padure si cel mai apropiat copac era cam la 15 metri si nu mi-au ajuns sufele care le aveam in portbagaj, ca ma troliam cu hi-liftu`, ca am mai facut-o si functioneaza ireprosabil :h5

Pentru o mica perioada de timp, l-am avut ca ajutor si pe un "ingrijitor" de la Schitu Patrunsa..., dar care la un moment dat a disparut in padure subit :grin: ..., mai tarziu mi-am dat seama ca era un nebun la propriu!

[youtube:fw0fqbp5]

[/youtube:fw0fqbp5]
Link spre comentariu

Si deodata..., SALVAREA!!! :grin: Un grup de turisti (mai tarziu aveam sa aflu ca era un grup de studenti la Teologie din Craiova) coboara de la Patrunsa si se ofera :tk :tk :tk :bravo si le multumesc inca odata pe aceasta cale, pentru ca mi-au aratat ca mai exista si oameni de bine pe lumea asta, cum va spuneam, se ofera sa ma ajute si sa traga de masina, sa transpire alaturi de mine si implicit sa se namoleasca (ca stiti si voi ce se intampla cand impingi o masina din noroi :grin: ) :1 :bravo inca odata!

Intre timp vorbisem deja la telefon cu Octavian, adica oldcarsmaniac si era in drum spre mine cu cavalaria..., usoara :ha: :h5 fara de ajutorul caruia, o sa vedeti, cred ca-mi ramanea masina in padure in noaptea ai..., si ii multumesc inca odata pe aceasta cale lui, tatalui sau si celuilalt Octavian, cel cu Jimny, suflet mare de off-road-er si care pacat ca nu intra si el pe forumul nostru, din lipsa de timp dupa cum mi-a spus, ca-si merita cu varf si indesat statutul de "Off-Road-er fruntas"!!! :tk :tk :tk

[youtube:82yagup5]

[/youtube:82yagup5]
Link spre comentariu

Apare si un calugar si ma intreaba "Crestine, te-ai rugat?", la care eu "M-am rugat parinte, ne-am rugat cu totii!" :grin: Si deodata le zice la toti "Aici sunt duhuri rele, toata lumea cu fata catre rasarit!" si au inceput sa cante Prohodul, dupa care au spus Crezul si la sfarsit Tatal Nostru, timp in care din cand in cand imi mai dadea cate un ghiont sa cant si eu mai tare! :grin:

Trebuie sa remarcati faptul ca motorul mergea in continuare ca m-a luat prea repede si nu am mai avut timp sa-l opresc :ha:

si trebuie sa va marturisesc ca in timp ce ne rugam, nu am putut sa ma abtin sa nu ma gandesc la GPScu :grin: :h5 , la poza cu el tinand coarba in mana pe post de cruce si la imaginea cu el ascultand postul Trinitas la ultima iesire de la Bran! :ha: :ha:

Inainte de a va pune exorcizarea lui Neassan, uitati la ce ma refeream referitor la GPScu :ha: :ha: :ha:

[youtube:1iyrc1jq]

[/youtube:1iyrc1jq]
Link spre comentariu

Si acum exorcizarea lui Neassan! :grin: Numai ca la mine corul este LIVE :ypu , nu este de la Trinitas si daca va uitati cu atentie eram si eu in grup! :grin: Le multumesc inca odata tuturor pentru gandurile bune, nu trebuie sa va pierdeti credinta, si acum vorbesc fara gluma (ca daca era ceva in gluma foloseam maimutoii, Vali stie! :ha: ) si am sa preiau o vorba celebra si care ii place mult lui bullbar: NU VA TEMETI! :h5

[youtube:1puw0bt8]

[/youtube:1puw0bt8]
Link spre comentariu

Dupa mini "slujba" ad-hoc :grin: , ne-am pus din nou la lucru si a urmat un "hei rup" colectiv :ypu Slava Domnului ca nu s-a rup nimic si bullbaru` a rezistat eroic la caznele la care a fost supus :ha:

Trebuie sa precizez ca acolo nu mai este drum forestier, nu era pic de piatra pusa, era numai noroi (ceea ce nu se vede foarte bine in filmuletze), acest noroi fiind facut de mici izvorashe care sunt infiltrate si mentine solul umed..., ah si ca m-a intrebat srevni, presiunea in pneuri era 1,5 special in momentul in care am inceput sa am numai noroi in fata! :h5 Pur si simplu nu mai aveam aderenta, cauciucurile se incarcasera si nu au mai avut timp sa se descarce pentru un grip mai bun, eram cu reductorul in low, cu diff-ul blocat..., si tot degeaba! :wink:

[youtube:1dmojm5d]

[/youtube:1dmojm5d]

[youtube:1dmojm5d]

[/youtube:1dmojm5d]
Link spre comentariu

Si am reusit intr-un final sa ies! :ypu Dar bucuria se va dovedi o sa vedeti, de scurta durata :ha:

Le-am multumit inca odata tuturor si am facut o poza cu toti salvatorii mei si luati de vedeti cu arata solul dupa intoarcerea din tz-spe miscari... :ha: :h5

Link spre comentariu

Acuma am luat-o fericit spre casa :ha: siiii..., surpriza!!! :grin: La nici 20 de metri am suspendat masina, de data asta grav :grin: cazand cu o roata usor spre prapastie :grin: nu va uitati ca este vegetatia asa mare, in stanga era panta foarte mare, lucru pe care vi-l poate confirma oldcarsmaniac, care a si ajuns la putin timp dupa impreuna cu, va spuneam, cavaleria..., usoara :ha: adica cu un Jimny! :h5

O sa vedeti ca nevasta-mea si-a dat seama ca masina aluneca pe inclinatia laterala de acolo si ce a urmat...

[youtube:1h11snh2]

[/youtube:1h11snh2]
Link spre comentariu

Sau cam asa..., vedere din fata de mai tarziu, cand puneam cablul de la troliul tractorului salvator :grin: :h5

Link spre comentariu

Si ne-am chinuit cam o ora jumate cu Jimny-ul lui Octavian, sa scoatem ditamai mastodontu`, dar din pacate, cu toata bunavointa celor prezenti, nu am reusit nici macar sa-l clintim din loc :grin: :h5 De fapt, o sa vedeti mai tarziu, si cu tractoru` a fost dificil, daramite cu Jimny..., Din pacate nu mai am nici un filmulet de aici incolo pentru ca mi s-au terminat acumulatori, dar poate o sa puna oldcarsmaniac cateva de mai tarziu de cand m-a tras tractoru`, sa vedeti si voi cum s-a ridicat cu rotile din fata..., tractoru` bineinteles! :ha:

Link spre comentariu

Sa mai postez si eu, ptr amuzamentul publicului?

Variatiune pe tema: "David si Goliat"...

Si inca o poza in care se poate observa mai bine "terenul".

Promit ca o sa postez si cateva filmulete si poze din timpul trolierii, dar mai pe seara, cand o sa ajung acasa.

Link spre comentariu

Si in nou Jimny-ul la lucru (multumiri Octavian pentru ca ti-ai "incins" ambreiajul pentru mine! :grin: ) multumesc Octavian (oldcarsmaniac) ca mi-ai dus fetele in siguranta la Olanesti la hotel si multumesc batranului lup :grin: tata lui oldcarsmaniac pentru gandul bun cu tractoru` :h5 (Octaviane ai un tata pe cinste, ma bucur ca va cunosc!)

Link spre comentariu

Din seria "Caznele lui Jimny" :grin:

[youtube:3oxhri5o]

[/youtube:3oxhri5o]
Link spre comentariu

Si din pacate tot la tractorul cu troliu am ajuns :ha: , revin un pic mai tarziu cu poze pentru ca trebuie sa ma duc sa beau apa clocita de pranz :ha: :ha: :ha:

Doua foto-preambul... :grin: :ha: :h5

Link spre comentariu

Intre timp am baut si apa clocita de Olanesti :ha: si am facut si un traseu soft cu ultimii 3 kilometri de mediu..., dar despre traseul de azi..., un pic mai tarziu :grin:

Sa continui deci..., dupa ce ne-am chinuit cu Jimny-ul, am decis intr-un tarziu sa dea o fuga tatal lui oldcarsmaniac si Octavian pana in comuna Cheia sa caute un tractor cu troliu. Zis si facut, dar deja era ora 16:30, nori negri au inceput sa apara pe cer..., adica cam incepea incet-incet sa se intunece :wink: Am decis dupa vreo ora jumate, timp in care Jimny-ul nu mai aparea, sa plecam impreuna cu oldcarsmaniac care isi parcase masina la 1 km mai jos, unde se termina drumul forestier si sa lasam Neassanu` acolo, cu speranta ca pana se intuneca vom face rost de un utilaj sa-l scoatem de acolo...

De abia la Iezer ne-am intalnit cu ei si cu tractoru`, oldcarsmaniac s-a dus mai departe catre Olanesti sa-mi duca familia la hotel, iar eu m-am urcat in Jimny si am mers dupa tractor care o luase un pic inainte..., cand la un moment dat vedem tractoru` ca venea catre noi, intorcandu-se catre sat (am aflat ulterior ca se intalnise cu seful Ocolului Silvic care-i spusese sa se intoarca cu toate ca-i explicase situatia...), deci va dati seama deja, fugi inapoi catre Iezer, vorbeste cu seful O.S., explica-i, etc, etc.

Am reusit intr-un final sa aducem tractoru` la fata locului si ne-am pus pe troliat... :grin:

Link spre comentariu

Atat de greu i-a fost si tractorului (poate o sa puna filmletzu` oldcarsmaniac sa va dati seama cu adevarat de ce zic :grin: ) ca la un moment dat s-a ridicat cu rotile din fata si a trebuit sa bage "sapa" :grin: in pamant ca sa nu-l traga si pe el catre Neassan, vedeti in poze cam cat l-a tras inapoi cu tot cu ea bagata in pamant :ha: Bineinteles ca dupa, ne-am chinuit vreo 10 minute sa scoatem carligu` de la troliu, ca-l indoise pe-al meu de pe masina :ha: noroc cu Octavian cu Jimny-ul ca omu`, deh, inginer (adica d`ala cu privirea inteligenta dar care nu stie sa se exprime :ha: ) si a gasit el o solutie tehnica :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Sunt multe de invatat de aici :h5 Multumim pentru povestire ,filmulete si imagini :1

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Multumesc asfalttango, poate cel mai important lucru de invatat este ca LUPTA NU TREBUIE ABANDONATA si sa NU VA TEMETI! :grin: Daca exista calm in abordarea oricarei probleme, duci la capat orice iti propui! :h5

Si am reusit pana la urma, exact la lasarea serii :grin: :h5 , DAR AM REUSIT! :ypu :h5

Asa mi-am petrecut eu ziua de marti... :happy :h5

Link spre comentariu

Felicitari participantilor :1 Totul e bine cind se termina cu bine! :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Domnu OffRoadRunner, am o intrebare: in ce masura crezi ca te ajuta un set de lanturi sanatoase sa iesi din noroiul acela? Ma gandesc la varianta asta, in caz ca n-are cine sa vina in ajutor....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare