Tractozaur Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! CORECT, nici nu ma gandeam la altceva! :grin: :h5 Ha, nah ca-l vad online pe fratele GPScu! S-a "treziiiiiiit"! :ypu So, moooore pictures! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Fratele meu Cristi (Tractozaur ) m-ai impresionat . Corul , Off road-ul si prietenii nostri care te-au insotit . :bravo! Felicitari Paulei si fetitelor tale care au avut incredere in tine si in Dumnezeu ! :h5 Sunt si acum putin socat , ai plecat cu masina stok si totusi te-ai descurcat . Foarte tare frate :grin: Te rog in situatia in care m-ai faci traseul acela punema si pe mine in calcul cu tot cu sleapca mea :h5 Sti ca la iesirea de la Bran masina mea a fost pazita de toti dra.. pana cand am oprit caserofonul si ghici au aparut dra.. , mi sa blocat pompa de servo :P Ai vazut Bullbare m-ai pus sa opresc casetofonu cum au intrat dra.. sa fac barnau :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Super faine fotografiile! Imi pare rau ca situatia a fost de asa natura incat nu am putut sa fiu prezent la toate "actiunile". S-ar fi cuvenit sa fac pe ghidul , dar spre rusinea mea , alte chestiuni m-au tinut departe in zilele care au urmat aventurii de la inceput. Promit ca la viitoarea iesire in zona o sa ma gasiti pregatit cum se cuvine, cu masina de extrem , dotata cu troliu, cauciucuri si copilot cu atitudine! Lupii Albi intentioneaza o "expeditie" in Iulie, expeditie ce o sa includa Transalpina, cu stabilirea unei "baze" in preajma Obarsiei Lotrului, de unde se va pleca pe multe trasee prestabilite din Muntii Capatanii. Asa cum se vede din reusitele fotografii ale d-lui Cristi, zona are potential si merita explorata. Inca o data felicitari pentru traseele parcurse si va astept in zona din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Fratioru` GPScu, unul din traseele facute sunt cele pe care vroiam sa le abordez cu Marco si Nicola inainte sa merg la Bran... Ti minte ca ti-am zis atunci... Oricum atunci cand mai vin in zona, te anunt negresit! :grin: :h5 Octave, nu-i bai ca n-ai mai putut sa ajungi, important este ca ai fost atunci cand am avut nevoie de tine! :tk Astept si cred ca asteptam cu totii, filmuletzele cu tractoru` cand ai tu timp sa le post-ezi! :grin: :h5 Tinem legatura si sa ne auzim cu bine! Cam asa arata intrarea pe "Manzu`"... :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! La intoarcere, dupa ce am iesit de pe drumul forestier Manzu, m-am oprit un pic cu familia pe o poienitza (de unde am strans o sacosa de deseuri :ang2 ) pe drumul catre satul Comanca... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Si asa se duse si ziua de vineri... :grin: Sambata 22 mai 2009 Neassan la manastire Sambata, ne-am decis sa facem un traseu usor, dar deosebit de frumos pe care il mai facusem si altadata, catre Manastirea Stanisoara la baza muntelui Cozia , adica la baza muntelui unde joi fusesem in varf :grin: :h5 Daca vreti sa stiti cum sa ajungeti la acesta manastire, urmati exact acelasi drum ca cel prezentat la ziua de joi, adica faceti catre Jiblea dar in loc sa va duceti catre Salatrucel o luati catre Sibiu, pe varianta, si aproape de manastirea Cozia, dar pe celalalt mal o sa va aflati, faceti dreapta... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! "Zidurile" astea mari de stanca, parca vor sa ne demonstreze de fiecare data, cat de "mici" suntem! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Peisajele surprinse in fotografiile tale ne fac invidiosi :twisted: . Daca mai esti prin zona iti recomand sa vizitei si manastirea "Dintr-un lemn", manastirea Bistrita si manastirea Arnota. Manastirea Arnota se afla pe varful unui deal, la cativa kilometri de manastirea Bistrita. Nu prea sunt trasee off-road, dar cred ca poti gasi ceva prin zona. Toate cele trei manastiri sunt dispuse pe ruta Rm. Valcea - Tg. Jiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Pentru noi mai este cum mai este...dar dupa o saptamina de stat in munte cea mai crunta pedeapsa este sa te intorci in Bucuresti.(sau orice alt oras mai mare :P ) Cred ca cu prima ocazie...fuga la munte :ha: :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Un peisaj superb , astept cu nerabdare acel traseu. Sti bine de ce nu am putut veni la invitatia ta cu elevii tai . Hai sa ne organizam asa cum ne-am propus in fiecare luna cate un traseu important . TU tractozaurul cu o iesire la Olanesti . Bullbar cu o iesire la Ursici. Yonutz cu iesirea din Delta . Si uite asa toate vor venii de la sina . :h5 :rsp :rsp :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Din pacate :sr m-am intors in Bucure-shit cum ii place lui 13 Todesengel sa-i zica... :ha: Facem GPScule, facem :grin: :h5 Inca 3 poze de jos de la manastire (poze cu manastirea maine probabil, ca sunt pe alt aparat!) , cu Varfu` Cozia, pe care il "cucerisem" deja joi :banana :ha: :h5 Si cam asa s-a dus si ziua de sambata, adica nasooool :ha: :ha: si o saptamana plina de peripetii pe care m-am gandit sa le impartasesc cu voi, pe langa traseele pe care sper ca le-am descris destul de explicit, in stilul Tractojacques Cousteau :ha: :h5 ca sa ajungeti cu toti pe acolo, fara sa "bajbaiti" si sa patiti ce am patit eu :ha: :h5 Duminica, am stat si m-am mai "hodinit"putin :ha: , ca d`aia a lasat-o Dumnezeu, de odihna! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Peisajele surprinse in fotografiile tale ne fac invidiosi :twisted: . Daca mai esti prin zona iti recomand sa vizitei si manastirea "Dintr-un lemn", manastirea Bistrita si manastirea Arnota. Manastirea Arnota se afla pe varful unui deal, la cativa kilometri de manastirea Bistrita. Nu prea sunt trasee off-road, dar cred ca poti gasi ceva prin zona. Toate cele trei manastiri sunt dispuse pe ruta Rm. Valcea - Tg. Jiu. Am vrut sa vizitez manastirea "Dintr-un lemn", dar am zis ca trebuie sa mai las obiective si pentru octombrie cand merg din nou pentru o saptamana! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Promit o noapte de "cazare" la Manastirea dintr-un lemn, cand va hotarati sa veniti. Am ceva "pile"... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Promite-ne si faptul ca pui odata slp :grin: filmuletzu` cu tractoru` cand il trage pe Neassan de la buza prapastiei... :P :ha: :h5 :off :grin: Din cate vad eu, te-au lasat aia sa dai cu spatele ca sa iesi d` acolo :grin: cu Mitsu..., sau l-ai lasat acolo pana seara? :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Tractozaure o fi bine? Unii se duc sa-si duca trotinetele la bai ca le trosnesc bieletele ...si unii la munca sa-si mai lucreze putin pectoralii tancozurilor... :ha: Bre vad ca ai avut parte de o saptamana pe cinste! :bravo dom' director, :bravo Cu de toate ... si namoale, si apa sfintita de laba ursului ... La mai multe (impreuna) colegu'! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Ioane, hai zi ca nu ti-au placut astea 4 piese de rezistenta :ha: , chiar cu riscu` de a ma repeta :grin: (pentru un mai bun rating :ha: :ha: :h5) [youtube:2mkjes3w] [/youtube:2mkjes3w] [youtube:2mkjes3w] [/youtube:2mkjes3w] [youtube:2mkjes3w] [/youtube:2mkjes3w] [youtube:2mkjes3w] [/youtube:2mkjes3w] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Don'Cristi, din pacate nu ma pot intalni cu Bogdan ( aka Avocatu'), deoarece este plecat la Paltinis, fiind unul dintre organizatorii concursului de Enduro ( face parte si din Free Bike Team Ramnicu Valcea ). Saptamana viitoare o sa "pun mana" la propriu pe CD-ul cu filmele de la Patrunsa. Scuze! ( Oricum, tot raul spre bine, caci atunci cand voi posta filmuletele, voi mai da totodata un "up", ptr un rating mai bun) :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Fratele meu, ma recunosc invins, iti cedez tie contractele mele de publicitate! :ha: Aia cu popi in rugaciune m-a facut praf ... sunt KO! :ha: Ce sa zic, :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Rog unul din moderatori :wink: sa inchida acest topic, deoarece foloseste in titlu ideea, (atentie, NU proprietatea intelectuala, proprietatea intelectual? fiind o form? de titlu legal (adica inregistrat la OSIM) care permite posesorului s? controleze utilizarea anumitor intangibile, cum ar fi idei sau expresii), neinregistrata inca la OSIM, ce-i drept :grin: , dar care este reclamata ulterior de unul din membrii acestui forum! :grin: :P :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Tractozaure....mergi prea departe! Din punct de vedere legal Yonutz ti-a dat drepturi depline asupra inventiei lui :ha: iar eu sunt martor. Daca nu mai ai nimic de scris aici, poti cere inchiderea, dar nu cere inchiderea pe o copilarie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Hai ca mi-esti simpatic, fir-ai al `reaku, nici tu nu mai sti de gluma :ha: :ha: :happy Vrei sa ma pasca vreun proces :grin: ..., de constiinta! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! Bullbare, unde e procesul verbal de predare-primire propietate intelectuala? :ha: Dar eu spre deosebire de altii recunosc ca i-am cedat acel drept si cuvantul spus de mine are valoare mai mare decat 1001 de hartii scrise! (prietenii stiu de ce!) :ha: Deci topicul nu se va inchide din acest motiv decat atunci cand Cristi va dori asta dintr-un motiv cu adevarat serios! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! oldcarsmaniac >detaliaza te rog ce vrei sa faci in iulie unde si cind , transalpina m-ar interesa si pe mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! credeam ca sunt singurul care umbla cu copii mici prin munti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Tractojacques Cousteau-Les expeditions Soft-eau de Valcea?! oldcarsmaniac >detaliaza te rog ce vrei sa faci in iulie unde si cind , transalpina m-ar interesa si pe mine :sr vezi ca ai gresit topicul NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate