Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesiri zona Cugir

misuX90

Postări Recomandate

Re: Iesiri zona Cugir

Acolo in Cugir sunteti si mai multi, aveti unde si nu in ultimul rind si cu ce sa iesiti ..... zic ca ar fi un mare pacat sa nu profitati de avantajele astea.

Am colindat si eu putin zona aceea pe Riul Mare, pe Riul Mic dar zic ca e o zona super.Mai puneti poze fiindca se merita!

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

data viitoare cand mai iesiti postati si voi aici ceva ca poate ne alaturam si ceva baieti din Deva

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

daca intrebi ce legatura are ursul cu off roadul. poza cu ursul este facuta la una din iesiri,iar daca nu,sa stii ca noi nu facem off road in parcare la maal

toyota 80 ,toyota 4runner ,
Link spre comentariu

daca intrebi ce legatura are ursul cu off roadul. poza cu ursul este facuta la una din iesiri,iar daca nu,sa stii ca noi nu facem off road in parcare la maal

Eu fac off road in parcare la maal si chiar e misto.

1984 Stangul si Dreptul
Link spre comentariu

Eu fac off road in parcare la maal si chiar e misto.

Scuze, aveam o zi proasta si raspunsul asta a iesit automat.

Inteleg ce zici, e logic ca daca stati la munte stiti cu ce se mananca off-road-ul.

Toate cele bune!

1984 Stangul si Dreptul
Link spre comentariu

Ionelule dar unde faceti voi offroad? In rezervatii naturale? slp Alpinet nu are filiala si la voi acolo? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

oriunde este permis si unde nu deranjam pe nimeni ,si cred ca nici unde nu deranjezi cu iesirile in teren ci cu altfel de iesiri.

toyota 80 ,toyota 4runner ,
Link spre comentariu

Ionelule dar unde faceti voi offroad? In rezervatii naturale? slp Alpinet nu are filiala si la voi acolo? :grin:

Au filiala doar ca n au inca reprezentant local si fotograf

Dar nu trebuie sa ne facem griji, cu siguranta se vor gasi multi dispusi sa faca acte de caritate si sa trimita materiale picante pt revista can can :ha:

Link spre comentariu

Salut! Incerc sa iau o pozitie vizavi de o posibila denaturare a intentiei cu care s-au pus aceste poze ; 1 In poza in care se vede pancarda cu rezervatia Cindrel sunt mai multe masini , care au urcat pe vf. Cindrel fara a intra in zona protejata a rezervatiei . Aceste masini au folosit un drum deja existent si nu au provocat nici un fel de stricaciuni. Personal am fost acolo si sub numele meu garantez ca toti cei prezenti au avut un comportament civilizat in armonie cu natura. 2 Cred ca nu este in folosul nici unui off road-ist (care intre noi fie vorba nimeni nu e usa de biserica , cind vine vorba de dat in teren ) sa discutam cu patimi si orgoli ce se face sau nu se face. 3 Ca om ce lucra intr-un domeniu legat de mediu (lucrez in silvicultura ) pot sa spun ca stricaciunile pe care le face off road-ul mediului sunt incomparabil mai mici cu alte lucruri care se intimpla impotriva mediului (bineinteles nu avem dreptul sa profitam de acest lucru). 4 In situatiile in care bunul simt nu exista , legislatia existenta este ok. si se poate aplica chiar foarte eficient (ma refer atit la codul silvic cit si la legea pajistilor) 5 Nu in ultim rind Club 4x4 Cugir are incheiate acorduri cu citeva asociatii de propietari , o asociatie de vinatoare si cu un O.S. privat in baza carora mai putem sa ne bucuram de psiunea pe care cu totii o impartasim . 6 Ca si concluzie Clubul nostru nu incurajaza teribilismul si ori si ce manifestare prin care practicarea acstui sport este pusa intr-o lomina proasta o dezavuam.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

nu este vb de teribilism....e vb doar de un nebun care vede poza....sau va face o poza...merge cu ea la un jurnalist disperat....si sa vezi dupa aceea isterie pe sticla sau in ziare.....atata tot.....acela nu se va interesa daca sunt acorduri si intelegeri semnate intre clubul vostru si ocolul silvic....el va specula doar senzationalul....atat

Link spre comentariu

@ady1

Am vazut ce face clubul vostru. Am deosebit respect ptr oameni ca voi! E bine ca reusiti sa va strangeti si sa iesiti impreuna luptand unul ptr altul!

Pe de alta parte prin postul meu am amendat tipul de raspuns pe care i l-a dat ionel lui asfalttango care mi s-a parut putin rautacios! Daca am gresit sau am interpretat eu gresit mesajul lui ionel imi anticipat scuze fata de voi!

PS- aveti grija in teren la soarecii fotografi ...puteti avea multe neplaceri ... si nu numai voi!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@ady1

Am vazut ce face clubul vostru. Am deosebit respect ptr oameni ca voi! E bine ca reusiti sa va strangeti si sa iesiti impreuna luptand unul ptr altul!

Pe de alta parte prin postul meu am amendat tipul de raspuns pe care i l-a dat ionel lui asfalttango care mi s-a parut putin rautacios! Daca am gresit sau am interpretat eu gresit mesajul lui ionel imi anticipat scuze fata de voi!

PS- aveti grija in teren la soarecii fotografi ...puteti avea multe neplaceri ... si nu numai voi!

:g :g :g Si mie mi s-a parut ca ionel a fost "putin" slp rautacios cu raspunsul dat..., omu` nu-l intrebase decat "care e treaba cu ursu`?", prin urmare consider ca raspunsul lui a fost "putin" deplasat si fara legatura cu intrebarea... :P

In rest la cat mai multe iesiri! :grin: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare