misuX90 Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Cateva din multele iesiri organizate in aceasta zona de pasionatii 4x4 ai locului...:) SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionel Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir inca vreo 3 poze... toyota 80 ,toyota 4runner , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir fain! bravo ptr voi.mai pune poze! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir Acolo in Cugir sunteti si mai multi, aveti unde si nu in ultimul rind si cu ce sa iesiti ..... zic ca ar fi un mare pacat sa nu profitati de avantajele astea. Am colindat si eu putin zona aceea pe Riul Mare, pe Riul Mic dar zic ca e o zona super.Mai puneti poze fiindca se merita! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir :hi va asteptam pe muntii cugirului SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir data viitoare cand mai iesiti postati si voi aici ceva ca poate ne alaturam si ceva baieti din Deva ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionel Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir hai ca va asteptam toyota 80 ,toyota 4runner , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir Dar care e treaba cu ursul :sr Era frumos... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionel Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Iesiri zona Cugir daca intrebi ce legatura are ursul cu off roadul. poza cu ursul este facuta la una din iesiri,iar daca nu,sa stii ca noi nu facem off road in parcare la maal toyota 80 ,toyota 4runner , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Iesiri zona Cugir daca va plac pozele o sa mai pun si altele SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Iesiri zona Cugir :hi SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Iesiri zona Cugir :hi SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Iesiri zona Cugir daca intrebi ce legatura are ursul cu off roadul. poza cu ursul este facuta la una din iesiri,iar daca nu,sa stii ca noi nu facem off road in parcare la maal Eu fac off road in parcare la maal si chiar e misto. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Iesiri zona Cugir daca intrebi ce legatura are ursul cu off roadul. poza cu ursul este facuta la una din iesiri,iar daca nu,sa stii ca noi nu facem off road in parcare la maal Eu fac off road in parcare la maal si chiar e misto. Scuze, aveam o zi proasta si raspunsul asta a iesit automat. Inteleg ce zici, e logic ca daca stati la munte stiti cu ce se mananca off-road-ul. Toate cele bune! 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Iesiri zona Cugir :bravo frumos peisaj :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Iesiri zona Cugir daca intrebi ce legatura are ursul cu off roadul. poza cu ursul este facuta la una din iesiri,iar daca nu,sa stii ca noi nu facem off road in parcare la maal Ionelule dar unde faceti voi offroad? In rezervatii naturale? slp Alpinet nu are filiala si la voi acolo? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionel Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Iesiri zona Cugir oriunde este permis si unde nu deranjam pe nimeni ,si cred ca nici unde nu deranjezi cu iesirile in teren ci cu altfel de iesiri. toyota 80 ,toyota 4runner , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Iesiri zona Cugir Ionelule dar unde faceti voi offroad? In rezervatii naturale? slp Alpinet nu are filiala si la voi acolo? :grin: Au filiala doar ca n au inca reprezentant local si fotograf Dar nu trebuie sa ne facem griji, cu siguranta se vor gasi multi dispusi sa faca acte de caritate si sa trimita materiale picante pt revista can can :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Iesiri zona Cugir Salut! Incerc sa iau o pozitie vizavi de o posibila denaturare a intentiei cu care s-au pus aceste poze ; 1 In poza in care se vede pancarda cu rezervatia Cindrel sunt mai multe masini , care au urcat pe vf. Cindrel fara a intra in zona protejata a rezervatiei . Aceste masini au folosit un drum deja existent si nu au provocat nici un fel de stricaciuni. Personal am fost acolo si sub numele meu garantez ca toti cei prezenti au avut un comportament civilizat in armonie cu natura. 2 Cred ca nu este in folosul nici unui off road-ist (care intre noi fie vorba nimeni nu e usa de biserica , cind vine vorba de dat in teren ) sa discutam cu patimi si orgoli ce se face sau nu se face. 3 Ca om ce lucra intr-un domeniu legat de mediu (lucrez in silvicultura ) pot sa spun ca stricaciunile pe care le face off road-ul mediului sunt incomparabil mai mici cu alte lucruri care se intimpla impotriva mediului (bineinteles nu avem dreptul sa profitam de acest lucru). 4 In situatiile in care bunul simt nu exista , legislatia existenta este ok. si se poate aplica chiar foarte eficient (ma refer atit la codul silvic cit si la legea pajistilor) 5 Nu in ultim rind Club 4x4 Cugir are incheiate acorduri cu citeva asociatii de propietari , o asociatie de vinatoare si cu un O.S. privat in baza carora mai putem sa ne bucuram de psiunea pe care cu totii o impartasim . 6 Ca si concluzie Clubul nostru nu incurajaza teribilismul si ori si ce manifestare prin care practicarea acstui sport este pusa intr-o lomina proasta o dezavuam. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Iesiri zona Cugir nu este vb de teribilism....e vb doar de un nebun care vede poza....sau va face o poza...merge cu ea la un jurnalist disperat....si sa vezi dupa aceea isterie pe sticla sau in ziare.....atata tot.....acela nu se va interesa daca sunt acorduri si intelegeri semnate intre clubul vostru si ocolul silvic....el va specula doar senzationalul....atat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Iesiri zona Cugir @ady1 Am vazut ce face clubul vostru. Am deosebit respect ptr oameni ca voi! E bine ca reusiti sa va strangeti si sa iesiti impreuna luptand unul ptr altul! Pe de alta parte prin postul meu am amendat tipul de raspuns pe care i l-a dat ionel lui asfalttango care mi s-a parut putin rautacios! Daca am gresit sau am interpretat eu gresit mesajul lui ionel imi anticipat scuze fata de voi! PS- aveti grija in teren la soarecii fotografi ...puteti avea multe neplaceri ... si nu numai voi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Iesiri zona Cugir @ady1 Am vazut ce face clubul vostru. Am deosebit respect ptr oameni ca voi! E bine ca reusiti sa va strangeti si sa iesiti impreuna luptand unul ptr altul! Pe de alta parte prin postul meu am amendat tipul de raspuns pe care i l-a dat ionel lui asfalttango care mi s-a parut putin rautacios! Daca am gresit sau am interpretat eu gresit mesajul lui ionel imi anticipat scuze fata de voi! PS- aveti grija in teren la soarecii fotografi ...puteti avea multe neplaceri ... si nu numai voi! :g :g :g Si mie mi s-a parut ca ionel a fost "putin" slp rautacios cu raspunsul dat..., omu` nu-l intrebase decat "care e treaba cu ursu`?", prin urmare consider ca raspunsul lui a fost "putin" deplasat si fara legatura cu intrebarea... :P In rest la cat mai multe iesiri! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate