asfalttango Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Daca ar fi doar segmentare ar fi ok...mi-e teama si de piston(e).Mai trag un pic de ea asa sa vad ce se mai intimpla...si ma pregatesc financiar :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! sincer imi pare rau aici este problema din pacate patesti cum am patit si eu luam lucruri eftine dar pina la urma le punem la punct si din pacate sarim peste bugetul alocat eu iti recomanda sa nu tragi asa de ea merita sa o repari daca tot vrei sa o pastrezi :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Faina iesire! Imi aduc aminte cat de depresiv sunt uneori ca nu locuiesc la malul marii... :x Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Faina iesire! Imi aduc aminte cat de depresiv sunt uneori ca nu locuiesc la malul marii... :x Si eu din cauza ca sunt la ceva km de munte :ha: Ce ti`e sii cu romanul asta dom`le ...niciodata nu le avem pe toate :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! frumos frumos. :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Nu-mi mai spune-ti de munte,ca miine as vinde tot din Constanta si as pleca la SIBIU,BRASOV,CLUJ sau alta zona asemanatoare.... Dale se pregateste sa treaca granita :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Dale se pregateste sa treaca granita :h5 off-topic :P : Bine ca are volan pe stanga :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! O faci capatanoasa sau o vinzi la turci? :ha: Super arata masina ...Sa o stapanesti sanatos si sa te duca unde vor muschii lui matale! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! II facem ceafa lata :h5 Mai stingem banuti un pic si daca totul e ok dam fuga saptamina viitoare :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Frumos in nisip si cäldurä, sä auzi ropotul scoicilor presate de gumele masini, sä te joci cu nisipul amestecat ud uscat, sä te afunzi si sä stropesti gonind de a lungul valurilor furioase. Eu am träito cu motocicleta de cross.Munte ca munte dar färä mare säntem morti!!! :ha: :ha: :ha: :ha: calitatea este rea dar nu am timp de prelucräri video direct de pe dvd, asa cä ....telefonul in fata televizorului cänd e grabä mare... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Revenim cu imagini de la plaja...cu intilnirea altei veverite "mai rujate" si alte filmulete cu urcarea unei movilute de pamint(daca nu avem munte :sr ) Pe masura ce incarcam fotografiile si filmele....postam :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Prin urmare...din nou la plaja :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Daca tot am prins o veverita aratoasa i-am facut un shoot-ing foto....cu recomandarea sa viziteze :cl La asa anvelope viseaza si veverita mea..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! :bravo domnilor :h5 Se pare ca va prieste aerul de Duminica :x La mai mare :hi ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Chiar a fost frumos si iesisera oamenii la gratar.....unii mai curajosi chiar la nudism :ypu Poze cu plaja goala....acolo unde am facut rally-raid :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! am iesit si eu la pescuit, cu fetele, neavand 4x4 ... am iesit cu foca, dar a vazut mai mult noroi decat la Corbu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! @dan 03....unde?...pune foto! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! lunca Dunarii, pe langa Topalu si canal langa Midia acum descarc poze, dar dureaza putin conversia (am cateva dragute) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Frumos la TOPALU :h5 Si iar poze din zona CORBU si dealul pe care l-am inebunit ....urcam,coborim...etc Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Si iata cum se termina o zi de alergat prin cariera si pe plaja :ha: :ha: :ha: ....Filmele vor urma zilele urmatoare ca nu merge youtube-ul la mine :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Inca a rezistat cu stoicism .. ca un off`roader adevarat :h5 Sa va fie de bine :1 Foarte frumos :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Multumim :h5 Adevarul este ca le place la amindoua...dar si mie :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Am mai gasit foto in aparatul copiloatei :h5 In camuflaj...subsemnatul....cu lectia de echipament invatata(fara slapi :ha: :ha: :ha: :ha: )....in slapi si bermude propietarul veveritei tunate :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! Inca un filmulet cu o plimbare pe plaja.... :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Veverita DALE la plaja! sal. veverita ta era sambata (20.06) prin vama veche? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate