alibotean Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Buna, Am un Patrol GR Y61 din '98. Am observat ca ventilatorul de la intercooler nu se invarte la ralanti. Am turat masina pana la 2500/3000 ture si tot nu se invarte. Stiti cumva cand ar trebui sa se invarta si cum as putea sa verific daca totul e ok cu el? Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Ventilator intercooler In caz ca sunt si altii interesati postez ce am gasit: - se poate verifica foarte usor: se scoate mufa care intra in intercooler si atunci ventilatorul merge non-stop - in mod normal se pare ca el cupleaza la peste 100km/h doar si la o turatie de peste 2500 - sunt unii pe internet care l-au lasat cuplat non stop si 12 luni fara sa observer probleme Vreau sa fac un drum de 200km si sa fac consumul sa vad cum stau daca ventilatorul merge tot timpul - mai ales vara. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate