alibotean Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 De cateva zile am remarcat doua sunete noi la masina :(. Primul este un scartait cand masina se inclina; pare a fi pe ambele parti si sa vina din fata. Al doilea este un huruit ce pare sa tina mai degraba de vreun ventilator (rulment) si se aude constant. PS: Ambele au aparut la cateva zile dupa ce am trecut cu masina prin rau. Apa nu depasea 45-50cm. Este cineva prin zona Clujului care m-ar putea ajuta sa identific cauzele si sa o repar? Multumesc. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Huruit Hai la o verificare cand ajungi si in Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Huruit Buna Max; zilele ce urmeaza am un drum pana la Baia Mare. Te sun cu 2 zile inainte si povestim. Mersi. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate