Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3 in 1 ... sau blestemul offroadistului de asfalt

Yonutz

Postări Recomandate

Re: 3 in 1 ... sau blestemul offroadistului de asfalt

Nu mai comentez nimic vreodata de masina mea...se poate si mai rau...bravo voua ca ati dus lucrul pana la capat si respect maxim pentru proiectul care o sa urmeze..."tin aproaope" .

Cu stima :h5 :h5

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Va pot ajuta cu ceva linkuri,sunt din state dar se pot aduce in romania.Mie mi se par rezonabile la pret.

http://www.sor.com

http://coolfj40.stores.yahoo.net/

Si daca doriti va pot da si EPC-ul toyota (programul lor de piese) pe dvd sau online aici

http://www.toyodiy.com/parts/

Link spre comentariu

Ioane, daca te decizi totusi sa-i faci felu` la Toyota cu Gaganu :ha: , sa ma chemi sa trag si eu cu pistolu` in ea si sa-mi testez o katana noua! :ha: :ha: :h5 Mama ei de Toyota, indestructibila hei... :ha: :happy

Link spre comentariu

Nu stiam ca o cumparaciune de masina poate fi o aventura. :) Privitor la trupa... cin'se aseamana, se aduna, nu sunteti normali da' macar va sta bine.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Happy End? Neaaah! Mai urmeaza, va zic eu! Pregatiti-va bine si mai asteptati nitel...Sunt sigur ca Yonutz o sa mai scrie cateva pagini aici! Toyota nu se imblanzaste asa usor, va zic eu! Are personalitate... :ha:

Link spre comentariu

Bai oameni buni ... la mine a inceput programul la job la ora 9:30 ..dupa care brusc la 9:50 am gasit topicul si am inchis obloanele pana la 10.30 :3 :ha: bravo voua si succes cu gaganodracul :grin: :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

foarte tare yonutz! se pare ca pana la urma ati dovedit-o

mai scrie-ne ca-i scrii bine :g

vrem sa vedem si ceva poze :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

O bucatica de nebunie sau Nebunii soselelor 2! N-am avut loc sa si dansam (ca ala cu tiru) ca Tancozaurul e cam stramt! :ha:

[youtube:1ei4slki]

[/youtube:1ei4slki]

Atentie: materialul contine cuvinte obscene! Cei care aveti copii nu ii lasati sa-l vizioneze!

Vor urma pozele cu toyota tunsa, rasa ...si frezata NU, ca a ramas cheala! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

O bucatica de nebunie sau Nebunii soselelor 2! N-am avut loc sa si dansam (ca ala cu tiru) ca Tancozaurul e cam stramt! :ha:

Atentie: materialul contine cuvinte obscene! Cei care aveti copii nu ii lasati sa-l vizioneze!

Vor urma pozele cu toyota tunsa, rasa ...si frezata NU, ca a ramas cheala! :ha:

Si cum spune un clasic in viata `` ba !!! decat sa ne fie rau , mai bine sa ne fie bineeee !!! `` :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Yoane, eu iti dau un sfat prietenesc, data viitoare, daca vrei sa ajungi la Romania sigur, ia un Mitsubishi frate :ha:

Link spre comentariu

Da, pai de de fapt am trecut prin RO si am ajuns in BG, o tzara mai departe! :grin:

Link spre comentariu

O calatorie fara evenimente se uita repede! Cu sigurana nu veti uita niciodata calatoria asta :ha:

Pana la urma ce s-a intamplat de a luat foc, sau de ce s-a oprit motorul?

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

Parerea mea este ca masina s-a aprins din cauza uleiului de pe motor care la temperatura mare a facut boom! Mare boom!

De-a lungul timpului am mai avut aventuri externe unele mai palpitante ca altele ...dar asta le-a intrecut pe toate ...

Aaahh ...de ce-i ziceam cotetul de curve? Are pe plafon un sir de leduri rosii ...Prima data cand l-am aprins ca imi cazuse pachetul de tigari prin masina si nu-l gaseam prima reactie a fost:"Pazea, politia e in spatele tau ..." Un alt lucru inedit este ca pe post de presuri avea niste carpete ... :ha: Italianu ala care se pare ca a fost ultimul propietar o fi fost musulman? :ha:

Link spre comentariu

@yonutz cred ca ai puta sa scri o carte dupa aceasta peripetie si dupa ce va urma pina il aduci la pregatirea de teren si noroaie ; este unul dintre putinele posturi care ma-u facut sa il citesc de la un cap la altul va urez spor la treaba si la cit mai putine povesti de genul acesta !!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Mai tineti minte aceasta uluitoare poveste adevarata? Foarte curand Gaganodrakul va ajunge la capat de drum ... Este una din cele mai palpitante aventuri pe care am trait-o si m-am bucurat ca un copil, alaturi de Gaganul & gasca de fiecare piesa pusa la locul ei ... A mai primit si ceva upgradeuri ...A trecut destul de mult de atunci ... Insa finalul e foarte aproape! Nu voi pune inca poze ... mi-am ascutit insa foarfecele si astept cu nerabdare sa-i taiem cat de curand panglica intr-o "iesire soc"! :h5 :x :grin:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

S? v? creasc? mare Gaganodraku' într-un an cât al?ii în ?apte ?i s? v? bucura?i de el bucurându-l prin împachet?ri de n?moale revigorante! Frumoas? poveste iar eu trebuia s? merg la lucru în atelier cic? (am r?mas s? o citesc toat?)... :grin:

Link spre comentariu

O calatorie fara evenimente se uita repede! Cu sigurana nu veti uita niciodata calatoria asta :ha:

Pana la urma ce s-a intamplat de a luat foc, sau de ce s-a oprit motorul?

E Toyota...

!GLUMESC!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare