soimu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 ce imi recomandati si de unde as dori sa fie cu fir, conectare USB, sa fie cat mai mare (adica nu ma deranjeaza marimea...nu catu "cel mai mic ...bla bla), si daca se poate non magnetic, (cu surub) dar nu e neaparat un inconvenient de cand sa inventat epoxiul va rog sa ma ajutati cu ceva informatii si linkuri are careva totodata si un program TTQV ...cat mai actual si crakuit bine ? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: caut antena-receptor GPS pentru laptop ce imi recomandati si de unde as dori sa fie cu fir, conectare USB, sa fie cat mai mare (adica nu ma deranjeaza marimea...nu catu "cel mai mic ...bla bla), si daca se poate non magnetic, (cu surub) dar nu e neaparat un inconvenient de cand sa inventat epoxiul va rog sa ma ajutati cu ceva informatii si linkuri are careva totodata si un program TTQV ...cat mai actual si crakuit bine ? Ia legatura cu Stane, are cateva modele si te poate ajuta :h5 Cu programe, am si eu Ozi Explorer si Compe GPS, dar nu aici ca sunt la birou si le am acasa, de seara te dau un link pt sa le descarcati :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: caut antena-receptor GPS pentru laptop Daca vrei cu conectare USB, am Trimble.Are antena externa magnetica.Cd driverul USB si Cd cu un program de navigatie.Daca vrei receptor bluetooth sau CFcard, vezi topic: viewtopic.php?f=30&t=8794 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate