GOGANU24cm Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 ......eu si cu un defect prieten offroadist mergem sa luam de la Campulung o Toyota de la service si daca tot suntem in zona nu ar strica s-o si testam...... In zona sunt foarte multe trasee.....plecarea se va face sambata dimineata in jurul orei 7....pe parcurs vom vedea cat stam, astfel incat unii se pot intoarce sambata seara sau duminica..... Obligatoriu: troliu si MT.......nu putem sti ce ne asteapta......... :h5 :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu E cumva saptamana in care mor chiar toate toyotele? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu @yonutz...........stii cum e veche poveste........."imi cumpar totusi si un PATROL sa am cu ce remorca TOYota"....... :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu Fratilor se stie cine e baza .... Nissanul ! Nissanul lui Yonutz a facut 4000 si ceva km non stop tragand de 2 toyote . Una din anu 2000 si una din anul 87 , drept urmare au ajuns din Germania in Bulgaria la inmatriculare pe platforma tractate rand pe rand de TANCOZAUR (nissanul lui Yonutz ) acesta ne rasufland nici un pic . Ca tractoarele cand sunt in campamie se schimba tura la sofer iar ele trag non stop . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu Fratii mei suntem toti off topic.........dar nu ma deranjeaza........ :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu daca tot veniti la Campulung,mai ca as mergr si eu la testarea asta de toyota,tot cu o toyota. :h5 Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu GOGANASHU`, din pacate n-am cum sa ajung "sa ma rad" un pic de o Toyota :ha: :ha: ca am tragerea la sorti pentru Cupa 1 Iunie cu copchilashii :grin: , da` daca ai probleme, nu uita sa ma suni :grin: :h5 , ca vorba aceea, patentata deja la OSIM :grin: , trade-mark ce mai "TRACTOZAURU` LA NEVOIE SE CUNOASTE!" :ypu :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu @dragos........vrem sa ajungem la nea gigi (daca il stii) sa luam masina ii montam boogerele si iesim in teren speram pana la ora 10 sa fim gata depinde la ce ora plecam......nr meu de tel. 0745 094 164.......ne auzim sambata dim..... @tractozaure.......e regula deja...NUMAI UN NISSAN POATE TRACTA O TOYOTA..... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu Sambata e prin apropiere pe aici un concurs de indemanare Daca nu merg ma alatur si eu Nu de alta dar se stie ca eu sunt exceptia care confirma regula :grin: cum ca si shogunu tracteaza si nu doar toyote ci si patroale + alte marci :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu salut.....vin si eu.....dar cred ca cu motocicleta daca nu are dragos loc in masina....si bene inteles ca il stim pe nea gigi....si toyo e cea gri....daca e spunetimi si mie daca ma primiti:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu @flow.....fratele meu la ce tzi mai trebuie indemanare?......vrei sa tzi iei vapor? :ha:.....suna ma daca poti veni :h5 @alexbikeru.....toyota care trebuie s-o luam e cea NEAGRA, taiata lovita.....adica muncita.....te primim cu placere daca ne suporti :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu goganule hai ca am mai gasit o toyota neagra la fel ca a ta dornica de plimbare.......poate urcam la zapada? :hi Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu toyota nu e a mea.....e a tov meu.......eu sunt cu PATROLU..........dar mergem :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu :)):):)):):)) cum sa nu va suport.......si u dragos daca ai loc as veni cu maisna....daca nu merg cu moto....:D:D:D...si vedeti poate merge si ne gig...numai bine....deabia astept sa ne vdm...... pe la ce ora ajungeti in grui???:D:D:D:D sa luati masina? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu mai se tine iesirea asta....:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu mai se tine iesirea asta....:D:D:D In principui se tine.......dupa amiaza voi vorbi cu tov meu pt ca eu de fapt il ajut sa si ia masina.....oricum ar trebui sa plecam din buc pe la ora7 si sa fim la nea gigi in jur de ora9.....punem gumele pe masina si cam gata......... P.S.....voi posta mai pe seara ceva concret....... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu hai hai hai.....si toyo e aia cu efi la nr de inmatriculare????????:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu @alex.....toyo era aia cu nr de bulgaria dar deja nea gigi a aduso in otopeni :h5 ........oricum nu toata excursia depinde de mine......plecarea de maine dim s-a amanat din cauza prietenului meu care este plecat din bucale (a intervenit ceva) si astfel a ramas sa plecam maine in jurul orei 13.00 (daca revine).........desi am inteles ca prognoza nu este buna (ma refer la gratangii :ha: ) pt noi o sa fie super, adica noroi la greu... :banana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu dadadada asa eee ploua de mama mama mama...imi pare rau ca nu mai veniti....daca e cv sa ajungeti poate imi dati un tzar....0743675205.....si poate am loc printro maisna daca nu cu mootooo.......numai bine....si sper sa ne vdm intro zi....ca pe aici sunt trasee frum..... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu Am trecut si eu astazi prin zona... si a plouat rau.... :twisted: Daca in sfarsit va duceti cred ca va fi distractie maxima :banana , pacat ca eu nu pot miine... :sr Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu @alf d max......am vb cu cineva de la campulung (zona in care vrem sa mergem) si cica nu poate fi vorba nici macar de extrem :ha: :ha: .....e totul imbibat cu apa......vedem cum se prezinta maine...... :sr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu hey....cf??????ce se mai aude pt ziua de azi....a incetat sa ploua dar e cam innorat....:D:D:D:D va astept :W :W :W mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu sorry......ramane pe altadata......vremea ne ar face sa stam doar in masini.... :sr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu da da da da....asa ee...hai pe saptamana viitoare....vin si pr mei de la buc....cel cu aro si cu pajero.....ce ziceti.....stabilim o zi ori sambata ori duminik si ne dam pe aici....si app toyota era aia a lu tyby?????? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: Recuperare lj70 + traseu da....toyota e a lui tibi mi a zis azi la tel ca te cunoaste...........incercam sapt viitoare......a plouat prea rau....... :sr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate