Max Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Incepand de azi , vom initia acest topic care va prezenta un membru, sau poate chiar mai multi, care au postat ceva interesant in luna curenta. Forumistul lunii Mai este : Patrolator :1 Pentru topicurile lui in care prezinta constructia a diferitelor accesorii pt offroad. viewtopic.php?f=18&t=8766 viewtopic.php?f=18&t=8828&p=121641#p121641 viewtopic.php?f=18&t=8833 viewtopic.php?f=56&t=8832&p=121088#p121088 Felicitari si multumim pentru informatiile tale. :h5 La sfarsitul anului, vom face o tragere la sorti dintre forumistii prezentati, iar castigatorul va primi un premiu de la Club4x4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Re: Forumistul lunii Buna ideea, meritoriu castigatorul ! :1 :1 :1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :1 :bravo 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :1 Tot respectul pentru colegul nostru.Probabil ca incet, incet vom folosi informatiile postate pentru a realiza si noi proiectele PATROLATOR. :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :bravo , Intradevar interesante lucruri prezentate, iar prezentarile de exceptie. Inca odata :1 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Pe deplin meritat :1 :1 :1 :1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :W buna ideea si pe deplin meritat ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii super bun o decizie meritata bravo forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Da, si eu zic la fel! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Eu zic sa-i dam lui Patrolator direct premiul pt. 2009, voi ce ziceti??? Nu e nici o urma de ironie in spusele mele, sincer, nu cred ca cineva va face mai multe intr-un an, decit a facut Vio intr-o luna. Patrolator :bravo :1 :Gr I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii premiul meritat pe deplin. Sper ca aventurile Patrolatorului vor continua si cu alte episoade la fel de captivante. Propun, daca se poate o mentiune, sau macar un premiu de consolare pt Yonutz, cu topicul " 3 in 1 ..... sau blestemul offroadistului de asfalt". Mi-am regasit peripetiile personale in povestea lui. Felicitari ambilor colegi !!!!!! :1 Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Daca va continua in ritmul asta, sincer nu stiu cine il va ajunge. Bravo si felicitari. :bravo Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
khumall Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii felicitari pentru initiativa lui nenea Max si pentru premiul castigat de Vio! omul asta este o "enciclopedie ambulanta" ( ca sa citez un coleeg forumist) in adevaratul sens al cuvantului! eu personal m-am apucat deja de suportul de gratar si caut material pentru sand tracks :x ! @ srevni ai un vot de la mine insa daca va fi o tragere la sorti asa cum spunea Max ,parerea mea ca Vio ar merita cu sigurantza un premiu special! traim in romania si asta se si vede! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Eu cred ca ar trebui declarat "cel mai bun"cate unul din fiecare sectiune de topicuri!Unii sunt buni in sfaturi,unii in vanzari,dar sunt si naratori buni,organizatori de iesiri buni, unii chiar au.... bancuri foarte misto! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :g felicitarile mele :1 o distinctie meritata din plin. informatiile postate sunt geniale, in cel mai scurt timp vreau si eu sa ma apuc sa fac bara din spate inspirata de cea postata de Patrolator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii O idee geniala ... fiind un topic cu prioritate , cei care nu reusesc intotdeauna sa citeasca anumite topicuri utile , au sansa de a intra si gasi aici tot ceea ce au pierdut .... :1 Patrolator si tuturor celor care sustin acest forum ... ca stiu ca nu e o treaba usoara :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii MULTUMESC, domnilor colegi de forum pt. deosebita onoare pe care mi-o acordati . Ma simt flatat de atentia dvs. acordata topicurile postate si de rezonanta puternica stirnita. De fapt eu ma simt inatorat tuturor dintre dvs., pt. ca numai comunicind, si schimband pareri, se pot obtine rezultatele cele mai bune. Ma voi stradui si in continuare sa impartasesc experientele proprii mai departe, asa cum si mie imi place sa invat sau sa ma inspir din ale altora. O bucurie e numai atunci deplina cind e si impartasita. Inca o data multumesc :tk PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Cred ca cei mai multi dintre noi sunt aceia care ar trebui sa va multumeasca dumneavoastra. Felicitari! Buna alegere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxn Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii ....buna idee... ....omul lunii va fi omul anului,e dibaci rau PATRULATORUL.... O|||||||O wrangler JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczarionut Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Decizie corect Patrolator merita acest titlu :1 :1 :1 Patroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii Postarile lui Patrolator sunt fabuloase si teribil de utile, si alaturi de ele sunt 2 alte topicuri superbe saptamana asta: Blestemul offroadistului de sosea si Tractojaques Softeau. Cred ca as refuza sa aleg doar unul din topicurile astea. DE aia imi place forumul, invat multe si ma si distrez copios :) Imi doresc ca in fiecare luna sa avem o varietate atat de larga de topicuri faine. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Re: Forumistul lunii :bravo @max Pentru initiativa laudabila de a incuraja si premia membri cu initiative diverse, acest lucru va impulsiona membri in a gasi subiecte cit mai diversificate din toate domeniile mai ales cele ce tin de :cl SI :tr :j noastre ... Felicitari PATROLATOR pentru premiul primit si tineo tot asa :1 :bravo Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Re: Forumistul lunii Postarile lui Patrolator sunt fabuloase si teribil de utile, si alaturi de ele sunt 2 alte topicuri superbe saptamana asta: Blestemul offroadistului de sosea si Tractojaques Softeau. Cred ca as refuza sa aleg doar unul din topicurile astea. DE aia imi place forumul, invat multe si ma si distrez copios :) :tk :tk :tk Zoli :grin: :h5 si :1 Patrolatorului pentru sfaturi :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Re: Forumistul lunii Zoli, multumesc ...dar de departe Patrolator este forumistul lunii ... :h5 Propun lui Max urmatorul lucru: sa deschida o sectiune (Cel mai iubit dintre ...forumisti - ex) unde sa se faca voting si sa se voteze in fiecare luna de pe 01 pana pe 30 forumistul lunii trecute. Propunerea sa se faca dupa aportul adus la acest forum in luna respectiva nominalizand un topic initiat si dezvoltat de el. Ptr fiecare castigator sa se dea un premiu si la sfarsitul anului sa se voteze dintre cei 12 castigatori (anul asta vor fi doar 7) unul la care sa i se dea un premiu consistent (un troliu ...ex) ! Fondurile ptr aceste jocuri sa se faca urmare a calculului unui buget si facerii unei chete printre noi... Ce ziceti e o idee buna? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts