Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Forumistul lunii

Max
 Share

Recommended Posts

Incepand de azi , vom initia acest topic care va prezenta un membru, sau poate chiar mai multi, care au postat ceva interesant in luna curenta.

Forumistul lunii Mai este :

Patrolator :1

Pentru topicurile lui in care prezinta constructia a diferitelor accesorii pt offroad.

viewtopic.php?f=18&t=8766

viewtopic.php?f=18&t=8828&p=121641#p121641

viewtopic.php?f=18&t=8833

viewtopic.php?f=56&t=8832&p=121088#p121088

Felicitari si multumim pentru informatiile tale. :h5

La sfarsitul anului, vom face o tragere la sorti dintre forumistii prezentati, iar castigatorul va primi un premiu de la Club4x4.

Re: Forumistul lunii

:1 Tot respectul pentru colegul nostru.Probabil ca incet, incet vom folosi informatiile postate pentru a realiza si noi proiectele PATROLATOR.

:bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

:bravo , Intradevar interesante lucruri prezentate, iar prezentarile de exceptie.

Inca odata :1

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old

super bun

o decizie meritata

bravo

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Eu zic sa-i dam lui Patrolator direct premiul pt. 2009, voi ce ziceti??? Nu e nici o urma de ironie in spusele mele, sincer, nu cred ca cineva va face mai multe intr-un an, decit a facut Vio intr-o luna.

Patrolator :bravo :1 :Gr

I Have No Idea What You Are Talking About

premiul meritat pe deplin. Sper ca aventurile Patrolatorului vor continua si cu alte episoade la fel de captivante.

Propun, daca se poate o mentiune, sau macar un premiu de consolare pt Yonutz, cu topicul " 3 in 1 ..... sau blestemul offroadistului de asfalt". Mi-am regasit peripetiile personale in povestea lui.

Felicitari ambilor colegi !!!!!! :1

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.

felicitari pentru initiativa lui nenea Max si pentru premiul castigat de Vio! omul asta este o "enciclopedie ambulanta" ( ca sa citez un coleeg forumist) in adevaratul sens al cuvantului! eu personal m-am apucat deja de suportul de gratar si caut material pentru sand tracks :x !

@ srevni ai un vot de la mine insa daca va fi o tragere la sorti asa cum spunea Max ,parerea mea ca Vio ar merita cu sigurantza un premiu special!

traim in romania si asta se si vede!

Eu cred ca ar trebui declarat "cel mai bun"cate unul din fiecare sectiune de topicuri!Unii sunt buni in sfaturi,unii in vanzari,dar sunt si naratori buni,organizatori de iesiri buni, unii chiar au.... bancuri foarte misto!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

:g

felicitarile mele :1

o distinctie meritata din plin. informatiile postate sunt geniale, in cel mai scurt timp vreau si eu sa ma apuc sa fac bara din spate inspirata de cea postata de Patrolator.

O idee geniala ... fiind un topic cu prioritate , cei care nu reusesc intotdeauna sa citeasca anumite topicuri utile , au sansa de a intra si gasi aici tot ceea ce au pierdut ....

:1 Patrolator si tuturor celor care sustin acest forum ... ca stiu ca nu e o treaba usoara :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

MULTUMESC,

domnilor colegi de forum pt. deosebita onoare pe care mi-o acordati . Ma simt flatat de atentia dvs. acordata topicurile postate si de rezonanta puternica stirnita.

De fapt eu ma simt inatorat tuturor dintre dvs., pt. ca numai comunicind, si schimband pareri, se pot obtine rezultatele cele mai bune. Ma voi stradui si in continuare sa impartasesc experientele proprii mai departe, asa cum si mie imi place sa invat sau sa ma inspir din ale altora. O bucurie e numai atunci deplina cind e si impartasita.

Inca o data multumesc :tk

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Postarile lui Patrolator sunt fabuloase si teribil de utile, si alaturi de ele sunt 2 alte topicuri superbe saptamana asta: Blestemul offroadistului de sosea si Tractojaques Softeau. Cred ca as refuza sa aleg doar unul din topicurile astea. DE aia imi place forumul, invat multe si ma si distrez copios :)

Imi doresc ca in fiecare luna sa avem o varietate atat de larga de topicuri faine.

Samurai incepator

:bravo @max Pentru initiativa laudabila de a incuraja si premia membri cu initiative diverse, acest lucru va impulsiona membri in a gasi subiecte cit mai diversificate din toate domeniile mai ales cele ce tin de :cl SI :tr :j noastre ... Felicitari PATROLATOR pentru premiul primit si tineo tot asa :1 :bravo

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Postarile lui Patrolator sunt fabuloase si teribil de utile, si alaturi de ele sunt 2 alte topicuri superbe saptamana asta: Blestemul offroadistului de sosea si Tractojaques Softeau. Cred ca as refuza sa aleg doar unul din topicurile astea. DE aia imi place forumul, invat multe si ma si distrez copios :)

:tk :tk :tk Zoli :grin: :h5 si :1 Patrolatorului pentru sfaturi :bravo

Zoli, multumesc ...dar de departe Patrolator este forumistul lunii ... :h5

Propun lui Max urmatorul lucru: sa deschida o sectiune (Cel mai iubit dintre ...forumisti - ex) unde sa se faca voting si sa se voteze in fiecare luna de pe 01 pana pe 30 forumistul lunii trecute. Propunerea sa se faca dupa aportul adus la acest forum in luna respectiva nominalizand un topic initiat si dezvoltat de el. Ptr fiecare castigator sa se dea un premiu si la sfarsitul anului sa se voteze dintre cei 12 castigatori (anul asta vor fi doar 7) unul la care sa i se dea un premiu consistent (un troliu ...ex) ! Fondurile ptr aceste jocuri sa se faca urmare a calculului unui buget si facerii unei chete printre noi... Ce ziceti e o idee buna?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use