GPScu Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Re: Forumistul lunii :1 meritul ,pe cinste ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Re: Forumistul lunii :1 PATROLATOR,si :1 MAX pentru idee si initiativa :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Re: Forumistul lunii Abia acum am vazut topicul, felicit initiativa lui Max, foarte frumos!!! Despre maestrul Patrolator, numai din cateva topicuri despre fabricarea diferitelor componente, am avut de invatat destule. Multumesc!! Felicitari!!! Este intradevar meritul tau! :1 Cu respect!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Forumistul lunii Pe luna iunie cui i se acorda titlul??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Forumistul lunii Pe luna iunie cui i se acorda titlul??? Patrolator....of course... :ha: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Forumistul lunii Pe luna iunie cui i se acorda titlul??? Propun pe bullbar pt.: MIERLIREA MIERLEI FOTOFETICISTE :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Forumistul lunii Pe luna iunie cui i se acorda titlul??? Patrolator....of course... :ha: :h5 Snorkelul e postat pe iulie, la fel si soft-topul lui Asfalttango! :h5 Pt iunie am identificat doi candidati : viewtopic.php?f=17&t=9143 si viewtopic.php?f=19&t=9330 Si de ce n-ar intra in cursa si infiintarea Departamentului juridic: viewforum.php?f=95 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: Forumistul lunii Pai atunci sa ramana pe iulie... :ha: :h5 Si da ..."mierlitorul" bullbar merita si el un titlu :bravo PS. @ Bullbar sa nu te superi pt apelativ.....da suna asa de bine :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 (edited) Re: Forumistul lunii Incepand de azi , vom initia acest topic care va prezenta un membru, sau poate chiar mai multi, care au postat ceva interesant in luna curenta. La sfarsitul anului, vom face o tragere la sorti dintre forumistii prezentati, iar castigatorul va primi un premiu de la Club4x4. :ypu AM CISTIGAAAAT!!!! (ca singur participant)! Mi-as dori: - o janta de otel (nici macar noua nu trebuie sa fie) pt. japoneze mari (6 prezoane), 8Jx15 ET-24 (sau apropiat) modelul cu gaurile (dintre "spite") triunghiulare. SI/SAU - dreptul de a posta mai departe in topicul (deschis de mine) intitulat: "Ofer diferite minunatii in schimbul unei jenti de otel pe 15" :pl Edited December 31, 2009 by Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Re: Forumistul lunii Adica nu mai poti posta in acel thread? Butonul de "Post reply" nu mai este activ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Re: Forumistul lunii Adica nu mai poti posta in acel thread? Butonul de "Post reply" nu mai este activ? Ori apas "Post reply" (ala verde stinga jos), ori "Quote" ca in cazul de fata (dreapta jos in spatiul textului), imi vine informatia (in engleza) ca: 1. nu sint autorizat sa scriu acolo si 2. ca daca incerc sa scriu, mi se poate sterge contul (sau ceva de genul asta). Ce-o fi... ??? :cn Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Cilan Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Re: Forumistul lunii @ Patrolator Recent , undeva a scris Max ca la rubrica "schimburi" nu mai poti da Reply , doar sa editezi primul post ( cel initial ). Ca sa se evite "up"-urile. 0745634366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Re: Forumistul lunii @ Patrolator Recent , undeva a scris Max ca la rubrica "schimburi" nu mai poti da Reply , doar sa editezi primul post ( cel initial ). Ca sa se evite "up"-urile. :hi Merge iarasi. La multi ani! :B Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Re: Forumistul lunii Ori apas "Post reply" (ala verde stinga jos), ori "Quote" ca in cazul de fata (dreapta jos in spatiul textului), imi vine informatia (in engleza) ca: 1. nu sint autorizat sa scriu acolo si 2. ca daca incerc sa scriu, mi se poate sterge contul (sau ceva de genul asta). Ce-o fi... ??? :cn Acelasi lucru mi se intampla si mie... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 (edited) Re: Forumistul lunii de ce nu se mai continua postarile in topicul acesta?eu il vad interesant! Edited August 25, 2013 by Astral Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii :g:g:g Doctore, no stai bre un pic sa ne tragem sufletu'... Daca o mai tii asa o sa fie aici o armata de topicuri inviate din morti.....ce naiba nu poti citi,acumula,invata fara sa-ti dai cu parerea? sau ai nevoie de alea 20 de posturi? Daca da, te sfatuiesc frateste sa astepi si sa termini cu posturile astea fantomatice si de prost augur. Asa poate te trezesti dincolo de gard.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii Doctore, no stai bre un pic sa ne tragem sufletu'... Daca o mai tii asa o sa fie aici o armata de topicuri inviate din morti.....ce naiba nu poti citi,acumula,invata fara sa-ti dai cu parerea? sau ai nevoie de alea 20 de posturi? Daca da, te sfatuiesc frateste sa astepi si sa termini cu posturile astea fantomatice si de prost augur. Asa poate te trezesti dincolo de gard.... Mi-ai luat-o inainte,RZVule.Ce vrei,daca omul cumpara jeep-uri Nissan ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80329-cumpar-jeep-uri-nissan&p=906137&viewfull=1#post906137 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii topicul merita reinviat fie si la nivel de caterinca :) dar legat de Dr. e clar ca alearga dupa numarul de posturi ca altfel nu se poate la sectiunea dedicata :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii Deci sa fim ontopic ...sa lasam caterinca ...ca tot s-a dezgropat topicul asta: Eu as avea de propus doi forumisti ptr titlul de "forumistul verii 2013" 1.Daemonus 2.F_zoltan Cine ii recomanda? Simplu ...:ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
marx5 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii pai sunt prieteni!nu putem sa ai discriminam ai votam pe amandoi! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii Eu as avea de propus doi forumisti ptr titlul de "forumistul verii 2013" 1.Daemonus 2.F_zoltan Cine ii recomanda? Simplu ...:ha: :ha: Mi-ai adus aminte de o faza din copilarie ... fiecare isi alegea un persoj,pe principiul "eu sunt x,pt ca x e cel mai tare",altul "eu sunt y pt ca...".Unul dintre noi a zis: "eu sun fratii Grimm":grin: Asa si eu: il aleg forumistul verii...pe amandoi. :grin: (ordinea este aleatorie) Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Re: Forumistul lunii Eu l-as recomanda pe Zoli, ca e mai spiritual decat "eu" :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleo Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Re: Forumistul lunii Trebuie votati amandoi :grin: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Re: Forumistul lunii Se aproba pozitiv! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Re: Forumistul lunii Aloo, ce e asta? Nu poate omu' pleca sa-si moaie outzele batrane in sulful de Herculane, ca se declanseaza lovilutie? :) Yoane, mi-a placut partea cu recomandarea, da' spaga ramane virtuala =)) Nu cred ca voi merita vreodata o scoatere in evidenta, sunt mult mai forumisti ca mine, numai ca-s mai putin vocali. Oricum, votul meu tot catre Catalin merge, ca fara incapatanarea lui nu stiu daca se inchega balaureala din Apuseni. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts