Vizitator nest Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Un drum forestier grozav de pitoresc. [youtube:2unh290t]http://www.youtube.com/watch?v=Le_GO2lr2qs&feature=channel_page[/youtube:2unh290t] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Slanic Moldova - Poiana Sarata Frumos. Dar, detectoru de radar? era ca sa nu va prinda paduraru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nest Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Slanic Moldova - Poiana Sarata :grin: Deh, pana la traseu am avut de mers pe sosea! :) Mare atentie in week-end la Loganul galben. Foarte neprietenos.:) Pana sa vezi ca are numar cu MAI, deja ti-a scris procesul verbal... Singurul om cu care ne-am intalnit a fost paznicul de la rezervoarele PETROM. Zona e impanzita de pompe de titei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Slanic Moldova - Poiana Sarata Frumos. Cati km are traseul? De unde se iese din Slanic pe acest drum? Sau din Poiana Sarata ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Slanic Moldova - Poiana Sarata frumos traseul, l-am facut de atatea ori, dar data viitoare luati-ma si pe mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nest Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Slanic Moldova - Poiana Sarata @vladruse Cam 20 km. Daca vrei sunt si unele zone pe unde poti sa mergi mai "extrem", pentru cine vrea ceva mai mult decat o plimbarica cu zdruncinaturi. @doctoru' Pai, mai ales ca suntem din bransa, mai incape vorba?! Mai schimbam impresii despre pacienti intre doua gropi!:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Slanic Moldova - Poiana Sarata pacienti intre doua gropi!:) Ce imi place la Limba Romana e ca da nastere la..."interpretari". :ha: ON TOPIC : peisajul e de vis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate