Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Defender sau Rubicon ?

pitonul

Postări Recomandate

Re: Defender sau Rubicon ?

Da' ne spui si noua cum ai rupt un Defender nou? Macar sa stim, sa nu facem la fel !

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da' ne spui si noua cum ai rupt un Defender nou? Macar sa stim, sa nu facem la fel !

Mda, observ ca incepi sa ma iei peste picior si nu cred ca e cazul. Haideti sa ramanem on-topic daca avem ceva de spus, bineinteles cu argumentele de rigoare, nu cu youtube, Discovery Channel si Animal Planet. Eu mi-am exprimat punctul de vedere si ma retrag din discutie. Multumesc

Link spre comentariu

Eram curios daca e ce a spus Stanley(lucru amintit si pe site-urile din UK,de aia exista planetare HD) sau altceva.

Nu-mi permit sa te iau peste picior, crede-ma!

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Eram curios daca e ce a spus Stanley(lucru amintit si pe site-urile din UK,de aia exista planetare HD) sau altceva.

Nu-mi permit sa te iau peste picior, crede-ma!

Ce spune Stanley este foarte adevarat, dar pana la un punct. Acela cu imaginea de legenda a masinii din expeditiile mai mult sau mai putin africane. Acesta ar fi singurul motiv ptr. care as mai lua Defender. Cu portbagaj, snorkel, etc. are o imagine ce imediat te trimite cu gandul la acele expeditii sau vremuri, caci intre timp si prin acele zone sau schimbat lucrurile. Din modificarile facute la masina, ca am pus doar troliu, ca am mai pus si alta bara, schimband sau nu suspensia, tinuta masinii s-a schimbat foarte mult. Ca aspect poate in bine, dar la mers nu. Am cunoscut posesori de model nou care au avut probleme cu planetarele si din cele povestite, erau lucruri banale cum s-au rupt. Atunci mi-am comandat si eu HD. Si mi s-a zis ca daca pun planetare HD trebuie sa schimb si diferentialele, caci altfel se alege praful de ele. Am renuntat. Chestia cu ETC care inlocuieste sau ca poate suplini blocantul, e o mica gluma. Din discutiile purtate cu diversi in ale LR, si unde m-am plans ca ABS-ul nu prea se simte, la un moment dat primesc un raspuns foarte misto si de apreciat cum omul a incercat sa-mi explice cat mai simplu si sa inteleg cat mai bine: atat ABS-ul cat si ETC-ul intra putin mai tarziu in functiune. N-am mai comentat nimic, dar nu-mi mai doresc ABS si ETC la viitorul defender.Nu stiu, poate altii au mai norocosi, dar eu cand trebuia sa ies undeva, aveam masina in sevice. Ba a cazut egr-ul,ba ca trebuie rampa de injectoare schimbata, ba ca mai nu stiu ce. Cu toate acestea, masina nu am scos-o din carti, iar alegerea va fi una sentimentala. Am avut si Wrangler, dar niciodata nu m-am gandit la baietii aia cu plete si fete in spate. Bancheta am eliminat-o de la inceput, ceea ce am facut si la defender, iar aspectul YJ-ului sau chiar si al TJ-ului nu se pot compara cu JK-ul. Dar astea sunt gusturile fiecaruia si nu de putine ori aspectul unei masini a fost factorul de decizie in achizitionarea ei.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Rubicon. De azi sunt , ramane de vazut cat de fericit, posesorul unui jeep wrangler rubicon verde. Masina a avut statut de democar. Criza mare de masini noi, una singura in toata tara, si aia neagra. La comanda e de asteptat 6 luni. Cu toata criza economica , e un fenomen foarte ciudat, aparent explicabil, dar nu stiu cum niste capete patrate il vor depasi : masini luate in leasing , folosite , returnate , vechime 2 ani, cu pretentii mult mai mari peste pretul unei masini noi din 2009.

p.s. ptr. suzuker : vizibilitatea e Mult mai buna la defender.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

felicitari pentru achizitie! :1

intr-un final adevarul e ca niciodata nu poti ramane blocat pe o anumita marca. fiecare is are punctele ei forte sau slabe. regula generala e ca masina noua sa nu fie niciodata mai slaba decat cea veche :grin:

si poze? :less

Link spre comentariu

Hehe,ia uite ce i-am luat fiului meu acum vre-o 2 saptamini, cind incepuse discutia...

Sa o porti sanatos si sa ne mai spui cum se comporta si ce-ai mai "butonat " la ea.

Masinile vechi care au fost in leasing(si s-au intors la firme), au o valoare calculata cind pretul lor era mai mare, comisioanele de asemenea, economia "duduia", etc.

Acum, dealerii au redus marja lor, e foame, furnizorii de afara au tras cu ochiul la ce a patit GM, toata lumea a mai renuntat la figuri si e bine pentru noi ca masinile sint mai ieftine.

Sint curios daca e chiar asa de buna comparativ cu Defender-ul...

Jaguar XJ8 2002

Link spre comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos.

Cred ca e foarte buna alegerea.

Deacum ai sa schimbi site-urile, ai sa stai mai mult pe Quadratec, etc. :grin:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Multi km fara probleme!

Multumesc !

Triunghiul bermudelor s-a mutat la noi. Am vrut sa raspund lui suzuker si lui max , si ia "quote" de unde nu-i !:hm

Am vazut si eu ca mi-a disparut raspunsul. Banuiesc ca e vorba de o problema tehnica aparauta cu ocazia mutarii forumului pe noul server.

Dar nu e o problema.

Sa te poarte sanatos! :grin:

Da' niste poze cu utilajul nu ne pui si noua?

Link spre comentariu

Avem poze cu utilajul, dar aparatul e intr-o parte, iar eu in alta parte. Si apropos de poze . Daca se considera oportun, putem deschide un nou topic. Si la defender am facut poze de cand l-am luat. Si le-am pastrat. Cei de la Unita, mai nou Uniqa, unde am asigurarile, conditioneaza despagubirea de vanzarea epavei. In contract nu se prevede asa ceva. Ce fac inginerii: ma intreaba daca vreau epava la 7000 euro, ca cica arata bine, le spun ca nu , dar le spun ca accesoriile sunt ale mele, o pun la licitatiie pe vanzarecumparare.ro si o castiga un tip de la timisoara. Ma suna individul ca vine sa ia masina si-l intreb daca a vazut-o personal, eu demontand accesoriile. Tipul o vazuse in poze cu accesorii cu tot,pe tuturelul de la casco l-a durut undeva cand i-am spus ca accesoriile sunt ale mele. Timisoreanul a renuntat la licitatie si au inceput discutiile cu pozele masinii din contractul de asigurare. In contract , la reinnoire, masina aparea cu poze cu oarece modificari facute, dar fara ca eu sa solicit aceasta deoarece nu eram hotarit cand sa spun stop modificarilor si sa le asigur si pe acestea.Ei nu mai aveau poze cu masina cand am facut contractul initial, masina fiind cheala. Si ajungem de unde am plecat : noroc cu primele poze. Faceti poze si pastrati-le !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Multi km fara probleme!

Multumesc !

Triunghiul bermudelor s-a mutat la noi. Am vrut sa raspund lui suzuker si lui max , si ia "quote" de unde nu-i !:hm

Problema e ca am "inchis" forumul vechi pe la 1 noaptea, air voi ati postat dupa, deoarece sunteti privilegiati...

Asa ca baza de date nu includea si raspunsurile voastre 2. Sper sa nu va suparati. :h5

La 170MB baza de date e cam greu s-o iei si s-o transferi :grin:

Si ca sa fim on topic, hai cu poze cu Wrangleru!

Link spre comentariu

Multi km fara probleme!

Multumesc !

Am vazut si eu ca mi-a disparut raspunsul. Banuiesc ca e vorba de o problema tehnica aparuta cu ocazia mutarii forumului pe noul server.

Dar nu e o problema.

Sa te poarte sanatos! :grin:

Da' niste poze cu utilajul nu ne pui si noua?

Mai tii minte care a fost raspunsul ? Eu, da.poate reuseste vstef sa-l posteze !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cornele, baga si tu niste poze cu masinuta acum, asa cum este....ca de luni o sa incepi sa pui pe ea, iar in cateva zile o sa fii mandru de ce bine arata cu barile AEV fata/spate, troliu si alte acareturi pe ea...... ( apropos azi nu am reusit sa le scot din vama, ca baietii ternimau proramul la ora 14:00, dar Luni dupa amiaza te astept cu masinuta sa iei toate accesoriile si sa le montazi..... scuze ca nu ti-am urmatit topicul, dar ti urez cu intarziere: "sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de ea din plin !"

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

...las ca in loc de miel iti pregatesc ceva mai bun :grin: ... arata bine jucaria ....s-o stapanesti sanatos !

Link spre comentariu

Sa fie un nou inceput cu noroc si satisfactii, bucura-te din plin de masina! Intr-adevar arata bine Rubiconul, dupa ce o vei dota cu ce trebuie va arata si mai bine!

Dar sa-ti mai ramana in suflet un mic loc si pentru Defender!

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

in urmatoarele 2-3 zile sper sa puna Petru poze cu "face lift-ul" noului Jeep !!! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare