Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara directie dreapta

proof

Postări Recomandate

Astazi am demontat directia la Samurai pentru revizie la caseta de directie si sistem. am constatat ca am joc la capatul de bara intermediar de pe dreapta care pleaca spre caseta de directie. Am cautat in manual si pe siteuri sa gasesc un cod pentru a cauta piesa in comert, nu prea m-am lamurit. Pe dreapta este un capat de bara dublu. Daca cineva a achizitionat piesa rog ajutor . Cu mutumiri, anticipat :h5
SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bara directie dreapta

Daca-l identifici in desenul de mai jos, spune-mi te rog care reper este.

Nu strica sa dai niste date despre masina ta pentru o identificare corecta. :h5

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Foto postata reprezinta un sistem de directie cu volan pe dreapta. Este vorba de capetele din stanga foto (dar pentru volan pe stanga) cele de la reperul "19", pentru Samurai SJ, 1998, 1,3i, caroserie inchisa din tabla, 4x4. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Foto postata reprezinta un sistem de directie cu volan pe dreapta. Este vorba de capetele din stanga foto (dar pentru volan pe stanga) cele de la reperul "19", pentru Samurai SJ, 1998, 1,3i, caroserie inchisa din tabla, 4x4. :h5

:sr Revin foto e corect volan pe stanga. Este vorba de bara de directie din partea stanga a foto cum o privesti. Prindere in fuzeta rotii dreapta si din ea pleaca bara principala de comanda catre caseta de directie. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Stai linistit, oricine poate gresi :h5

Daca nu ma insel, pe foto postata de mine e vorba de reperul nr. 19, cum ai spus si tu iar codul este:

48870-70A61 TIE ROD, STEERING

recomand sa comanzi si protectiile la praf adica reperul:

48806-80000 .DUST SEAL

Din cate-mi da programul meu, pretul este mare (200 de dolari aprox) asa ca poate reusesti sa inlocuiesti numai capatul de bara nu toata bara cu capat cu tot.

Stiu ca se poate dar aici poate-ti vor raspunde cei mai priceputi in mecanica decat mine.

Succes!

PS. Daca vrei coduri mai precise imi trebuie nr. de identificare al autovehiculului din talon. Nu garantez ca aceste coduri sunt bune fiindca eu am cautat in catalogul pentru

Samuraiul meu, 1991 an de fabricatie, neavand date despre al tau.

Link spre comentariu

Multumesc pentru indicatii, codurile date nu se regasesc la magazinele de piese auto. Am gasit o bara cu doua capete dar spre nesansa mea era pentru volan pe dreapta. Ramane sa mai caut sau sa gasesc tehnic o solutie :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Codurile ar trebui sa le gaseasca acele magazine, deoarece sunt din programul cu care ar trebui sa lucreze (Suzuki EPC). :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare