asfalttango Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Deoarece ni s-a facut iar de plimbare am luat Veverita si copiloata mea(care s-a dovedit a fi de mare nadejde) si am iesit sa ne murdarim un pic cauciucurile. In lipsa muntelui am cautat si noi o movilita,o groapa cu noroi,o cariera sau din nou plaja :h5 Atit avem la indemina.... Mai intii am hranit veverita cu niste alune si apoi am dat o tura in jurul lacului...sa vedem pescarii la treaba :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Singurel? Nu si-a mai facut nimeni aparitia? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp :bravo :bravo Singura veverita sau ai mai avut colegi amatori de plimbari in zona ,Siiiiiiiii ...ceva detali mai picante ??? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp frumoase poze mai vrem si mai tari :bannana SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Hai cu pozele! Suntem nerabdatori! :banana cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Am fost afara....L-am spalat pe CHIP apoi platforma si cel mai mult am avut de lucru la DALE :ha: M-am intilnit cu o alta veverita mai tinara dar la plaja.... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp :h5 In jurul carierei cautind intrarea Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp :banana Ura...am gasit intrarea! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Si Mitsu nu este cam suparat?.... nu de alta dar am vazut ca de cand ai veverita mitsul numai ai calcat teren... doar traje de plataforma :ha: Frumoase poze, vad ca copilotul sai distract la maxim :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Mitsu o sa se antreneze saptamina viitoare cu suratele lui....Mitsu face banii in cursul saptaminii :banana :h5 Nu merg filmele incarcate acum dar sa vedeti distractie cind s-au inversat rolurile si am devenit eu copilot si copilotul ,pilot :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Distractia de astazi vad ca ai impartit`o pe 2 planuri .. hai cu foto :h5 PS : vad ca deja copilotul se distreaza de la primele iesiri , scaunul din dreapta banuiesc ca o sa fie ocupat pt multa vreme de acum :grin: :h5 Sa`ti traiasca :bannana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Foarte frumos! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Copilotului am de gind sa ii fac un scaun rotativ central ...sa poata face foto si in spate :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Incercam si altceva.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Si inca... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Tot cu foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp am trecut si eu dupa-amiaza pe la cariera :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Probabil eram pe plaja :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp foarte fain....incet incet vad ca stai mai mult pe plaja si prin cariera...bravo :h5 cu voia ta pun si eu doua poze ...de la iesirea mea de dupa amiaza....de azi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Hai cu poze de la munte!!!!!!!!!! :bravo cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Da...da...mai vrem poze de la munte :h5 Cit mai multe :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp :1 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp O tentativa de deal...in cimpie... Urcare :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Veverita DALE in cariera si pe cimp Cinste tie, Asfalttango, pentru straduinta care o dai pentru a da de lucru veveritei tale. Cateodata stau si ma gandesc ca eu as putea sa fac zilnic cate o juma' de ora-o ora de offroad fara efort , si nu sunt in stare sa apreciez ce baftos sunt. Apropo, faina pustoaica, sa-ti traiasca! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate