stane Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Clubul aproape sportiv Motoraventura isi propusese explorarea muntilor Valcan traversarea S-N si vizitarea obiectivelor turistice ale Gorjului. La TgJiu am fost interceptati de forumistul Daniel66(care cred ca monitorizeaza orasul cu Nisanu lui-daia ii zice Patrol). Unde mergeti?Noi-asasi asa.Nici vorba va duc eu pe cel mai frumos traseu. Datorita lui, cu tot cu zapada, am reusit traversarea S-N si retur. N-am vazut decat Coloana, TgJiu-un oras frumos...si multe femei frumoase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: 30 mai-Tura de iarna in mt. Valcan Ma bucur ca a fost placuta iesirea in care v am fost ghid ,i mi pare rau ca a fost asa de scurta datorita vremii neprielnice, dar placerea a fost alta prinzand zapada la inceputul verii , oricum va mai astept sa facem si E-V acel traseu minunat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: 30 mai-Tura de iarna in mt. Valcan Super foto...ca de obicei.Ati fost norocosi cu aceasta ultima zapada. Se vede ca sunteti oameni de munte adevarati. :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: 30 mai-Tura de iarna in mt. Valcan super asa cu zapada ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: 30 mai-Tura de iarna in mt. Valcan super peisaju, :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate