Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baga cineva o tura de expeditie in seara asta?

BigDude

Postări Recomandate

Se anunta cineva in seara asta la o tura in expeditie.. sa ne mai racorim sufletele?

Eventual in juru' capitalei, dar daca ni se pune capsa.. o lalaim si in alte directii.

Ma gandeam s-o luam spre sud, sud-est... calarasi/giurgiu .. sunt sigur ca gasim macadam si cocaluri.

Ce ziceti?

Postati aici sau

bip/tel/sms: 0720990694[/b]

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Am iesit astazi cu Bavareze (De pe mania) si ne-am dat pe un traseu care a fost incercat de mine pe vreme uscata.

Desigur, ploile l-au facut in mare masura impracticabil pentru turisme, si cu greu "urmabil" de 4x4 si tractoare.

Traseul este de la Fundulea catre Nana (jud. Calarasi)

http://www.youtube.com/watch?v=j3bR7hdxisU

:grin:

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

E "opera mea" de arta! :P

Windows movie maker.. nimic extraordinar.

Noroaie am avut mai mult decat am putut duce.. si-mi pare rau ca nu s-au gasit amatori printre voi.

Am ramas la un momentdat pe burta, asta pentru ca sleaurile de sub roti atingeau lejer juma' de metru. M-a rezolvat bavareze.. adica m-a tractat cu un cablu adus de la un padurar.. si m-a tractat de la un momentdat am renuntat sa mai sper ca ma voi opri. Cred c-a prins 40 km/h.

Probabil ca era pentru ego-ul lui! Oricum in aceeasi seara am fost si l-am recuperat din Drumu Taberei.. era cazut cu Cherokee intr-o gaura de fundatie. L-am dat afara pe low, si in loc de sufe s-a rezolvat cu centurile de siguranta spate ale masinii sale! : :D :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare