BigDude Postat August 25, 2007 Partajează Postat August 25, 2007 Se anunta cineva in seara asta la o tura in expeditie.. sa ne mai racorim sufletele? Eventual in juru' capitalei, dar daca ni se pune capsa.. o lalaim si in alte directii. Ma gandeam s-o luam spre sud, sud-est... calarasi/giurgiu .. sunt sigur ca gasim macadam si cocaluri. Ce ziceti? Postati aici sau bip/tel/sms: 0720990694[/b] Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Am iesit astazi cu Bavareze (De pe mania) si ne-am dat pe un traseu care a fost incercat de mine pe vreme uscata. Desigur, ploile l-au facut in mare masura impracticabil pentru turisme, si cu greu "urmabil" de 4x4 si tractoare. Traseul este de la Fundulea catre Nana (jud. Calarasi) http://www.youtube.com/watch?v=j3bR7hdxisU :grin: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 bravo baieti :jp1 bolnavi de offroad Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Muzica e de belea :grin: Si montajul misto :grin: Vad ca si noroi ati avut...... :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 f misto montajul! in canal ati intrat? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Dragut montajul. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 Montaj de nota 10...cu ce l ati facut? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 E "opera mea" de arta! :P Windows movie maker.. nimic extraordinar. Noroaie am avut mai mult decat am putut duce.. si-mi pare rau ca nu s-au gasit amatori printre voi. Am ramas la un momentdat pe burta, asta pentru ca sleaurile de sub roti atingeau lejer juma' de metru. M-a rezolvat bavareze.. adica m-a tractat cu un cablu adus de la un padurar.. si m-a tractat de la un momentdat am renuntat sa mai sper ca ma voi opri. Cred c-a prins 40 km/h. Probabil ca era pentru ego-ul lui! Oricum in aceeasi seara am fost si l-am recuperat din Drumu Taberei.. era cazut cu Cherokee intr-o gaura de fundatie. L-am dat afara pe low, si in loc de sufe s-a rezolvat cu centurile de siguranta spate ale masinii sale! : :D :D Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate