Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maine......prin munti

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Maine dimineata urmeaza sa plec cu un prieten (deci 2 masini )sa facem o iesire in zona Campulung (90 km)....unde s-ar putea sa ne mai intalnim cu altii din zona.......Practic iesirea este o reluare a ceea ce trebuia sa fie weekendul trecut dar s-a amanat din cauza ploii abundente.....Plecarea undeva in jurul orei 06.00....

1.goganu-patrol

2. tibi-toyota

3.................

P.S......Excursia poate sa dureze o zi sau doua......de preferabil 2....

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Maine......prin munti

GOGANE, GOGANE :grin: , nu poti sa stai cuminte deloc slp :ha: :h5 Mai avem putin pana la Delta si tu pui Patrolashu` la munca :grin:

Bafta si te asteptam cu poze si cu masina..., intreaga :ha: :h5

Link spre comentariu

@alex........maine in jur de max 9 suntem la campulung cum am stabilit la tel.......sa fiti echipati sa nu ardem aiurea.... :h5

@tractozaur........fratele meu cum o vrea Dumnezeu.........daca e sa se strice , se strica si in parcare....... slp :ha:

Link spre comentariu

In principiu merg si eu cu o toyota,acu depinde unde vreti??Ca dupa furtuna aia cred ca s-a mai rupt locu pe ici pe colea...

:bannana

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

GOGANEEEEE, are you still alive :grin: , sau cu alte cuvinte... :grin: te-ai ratacit... :grin: prin munti??? :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

@tractozaure...........revin cu poze, nu te-am dezamagit....sa fii mandru ca ai un membru fondator si un prieten de baza........ :h5 :ha: :ha: :ha:

Am inventat si un nou tip de troliu.......se numeste TOYOLIU.......vei vedea in cele ce urmeaza.... :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

gogule......traseul a fost auto si moto extrem da....si toytota era mereu in fata....sa nu uitam de ieri cand ai ramas cu tot cu toyoliul tau,,,,,suntem cei mai tari....soft zici u nu.....super coll...deabia astept urmatoarea:D:D:D:D

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

TOYota in KAKA..........troliul ar trebui ca incepand cu ziua de astazi sa se numeasca TOYOLIU... :ha: :ha: :ha:

Gogane...., mi-se pare mie s-au ai inceput sa incurci fata cu spatele :ha: , decand freci mana dreapta in aer -mi- s-a parut mie s-au Toyota era in fata? :wink:

Iar unde voia sa urce Toyota, tu glasuia numai , ca de incercat nu te-am vazut :)

In rest, :h5 bravos , frumoasa iesire :bravo

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

@alex.......intradevar traseul chiar m-a pus pe genduri in unele locuri......adica aveam morcovul cu tot cu iepure si gradinar...... :grin: ......oricum cand esti pasager privesti lucrurile intr-un fel si cand conduci in alt fel.... :care

@hem.........cele 2 utilajele s-au comportat ambele ireprosabil......in unele locuri toyota nu a urcat din prima pt ca nu avea blocant,.....patrolul a reusit dar aveam blocantul pus.....asta e daia e pus acolo sa l folosim...... :grin:

P.S.....am iesit sa ne distram nu sa vedem care termina traseul mai repede.... :h5

Link spre comentariu

P.S.....am iesit sa ne distram nu sa vedem care termina traseul mai repede.... :h5

Bravooo!

:) :bravo Asa te vreau

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Bine GOGANASHU :grin: asa te vreau! :bravo

Mah, nu mai zice nimic de Toyota :ha: nu vezi ca se supara lumea :ha: , acum ti-l pui in cap si pe Max :ha: si nu de alta, da` e greu, are peste suta :ha: :ha: :h5 , ei nu inteleg ca tu erai in spate pentru ca nu stiai traseul :P :ha: ca altfel erai primul si trageai si Toyota cu sufa dupa tine :P :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Faina iesire !!! :1

...si lasati prostiile ...cu a mea este mai lunga...si Toyota si Patrolul sunt masini excelente in teren :h5

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Hai mah Kato ca un pic de shto :F de calitate nu strica :ha:

Ambele masini oricum sunt remarcabile :banana

Link spre comentariu

Hai mah Kato ca un pic de shto :F de calitate nu strica :ha:

Ambele masini oricum sunt remarcabile :banana

mah...chiar nu am spus-o cu rautate :p ..numai ca uni ar putea sa inteleaga altfel... :h5

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Cooorect! :grin: :h5 De cele mai multe ori se intampla asa... :grin:

Necunoscute sunt caile off-road-ului! :ha:

Ai dreptate, daca stau sa ma gandesc :grin: GOGANU a fost baiat rau :ha: si va fi pedepsit in "jungla" din Delta :ha:

Gasim noi o mlastina sau niste nisipuri miscatoare pentru el :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Va rog nu luati foc pe mine...........Toyota duce mult voi posta o serie de poze cu ea.........dar Patrolu e pe sufletul meu..........ceva de genu un elefant pe o panza de paianjen.... :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare