Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maine......prin munti

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: Maine......prin munti

Normal GOGANE, nu uita cum a inceput... :grin: NISSAN PATROL ONLY! :grin: :h5

Sa traiasca noul membru senior :grin: :h5 al acestui forum :1 si inventatorul TOYOULUI! :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@plummer...La mine cel mai obositor a fost ca tineam de iepure sa nu mi ia morcovu din fund............ :ha: :ha:

Dpa cum te vad :hl ... se intrezarea ditamai legatura de morcovi :ha: :grin: :smb

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

da da da sa traiasca.....dar pe tine tractozaure cand te vedem la campulung....alaturi de tyby si gogu.....hai ca avem pe aici de mers pana se termina motorina din rezervor.......si ati zis voi ca gasiti un loc in "jungla" pt goganu.....nu se va baga....:D:D:D cu sigurantza........sa traiesti gogane.......esti un om super si plin de viatza.......deabia astept urmatoarea iesire :banana :banana :banana

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

..........si acum din ciclu toyota........sa nu mi iau BAN......

@alex..........bah vrei sa ma agatzi? :ha: :ha: :ha:

@tractozaur............membru cu drepturi ca si voi....... :h5

P.S.....in spate la toyota e TOYOLIUL meu......... :ha: :ha: :ha: .......dar ce mai conteaza a iesit singur.. :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Nu s-a suparat nimeni, pe Goganul il cunoastem si-l stim, ca-i e ciuda ca nu si-a luat Toyota :ha:

Era numai o gluma, asa cum le mai facem noi intre noi, altfel important pt noi e distractia si buna tovorasie.

Lasa Gogane, cresti tu si iti iei si Toyota, uite Yonutz tot aduce toyote si desi zice ca nu-i plac ,nu se mai desparte de ele :h5

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

soper faina iesire. :bravo

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

hmmmmm eu nu cred ca gogu isi va lua vreodata toyota....e mult prea indragostit de ea...si in leg cu filmul e mult mai inclinat decat se vede akolo......bravo gogule....incet incet iepurele incepe sa manance morcovi.......a fost o iesire super.....:D:D:D

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Gogane am facut tot posibilul sa trec cu vederea dar nu pot

Mergi la off road imbracat pt "agatat" si nu toiote ci pipite

Am inteles ca vrei sa te indragostesti dar acum nu tre sa mergi imbracat de magheru si la off road :ha:

Cine te vrea te place asa :ha: :h5

Te prind eu la o iesire mai serioasa si o sa vezi ca nu e prea roz situatia in opincutele alea ale tale :ha:

Link spre comentariu

Cata rautate zace in voi ... :ha: Cunosc si eu vreo 3 toyote prin vecini ... Bune masini, tapene ...din trei nu merge niciuna! :ha:

Hai bre ca omul cu toyota a vrut de fapt sa o trateze de reumatism! N-ati vazut ce bai de namol i-a facut? Macaroane, terosoane, termopane, macaroane si ... de la capat! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@flow.........nu ai cum sa treci cu vederea ca asa ee.....dar gogu are patrol deci nu ramane.....si plus ca el nu se va baga in cine stie ce noroaie ca toyota.......:D:D:D:D

are blocant are ce vrea..... :h5 dar adevaru e ca trebuie sa se mai echipeze la capitolul echipament....sper sa nu te super pe mine gogule da.........

@yonutz toyota e super masina....si nus cate cun u si nu merge.....dar asta chiar merge de innebunesti...e o bijuterie motorul de 3000 si in leg cu baia de namol nu a fost 1 ci 2.......era super senzatie din masina....sa vezi cum se umple de noroi.......si mai era sa lasam si trapa deschisa :ha: :ha: :ha:

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

@flow..........m-au luat baietzii direct din club, nu am avut timp sa ma schimb....... :ha:.....oricand ies cu tine......poate scot si shogunu din KAKA..... :ha: :h5

@alexbikeru........ai dreptate imi lipsesc multe la masina.......nu am braduletz odorizant, bricheta nu merge, zdrangane mereu in teren....oricum stau mult mai rau fata de tine, ti e nu-ti lipseste decat un singur lucru....UTILAJUL.... :t :ha: :ha:

P.S......cel din poza este @alexbikerul.......genul vb putin se da mult...... :h5 :ha:.....in rest e de traba si poti lega o prietenie lunga daca il vezi putin........fratele meu...... :h5 :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

bey gogule aici nu ziici bine.....vb mult ma dau putin cu masina......ca cu moto sunt toatra ziua pe deal...masina anu asta nu imi iau ca e criza......mertu lam dat ca era super puturos si foarte greu.....deci in iarna imi iau y60...imi place foarte mult maisna...........e marfa....

toyota e mult mai misto mai scurta mai usoara dar e foarte scumpa....aici cv de modelu lj70 cu motor de 3000 125 cp....daca intrebati de ce motoru asta e super tare incercatil si o sa va placa mult.............in rest gogule.....deabia astept sa te revad...si data viitoare poate vine mosu cu o suspensie jmechera sa nu ma zdrangane in teren............ :1 :1 :1 pt tine fratele meu :bannana :bannana :bannana

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare