Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica 7 iunie

gnok

Postări Recomandate

Re: Duminica 7 iunie

Buna dimineata,

eu acu' m-am "trezit" dupa nunta :x lu' cumnatu meu care a avut loc ieri.

De-abia vad laptopu' in fata, ma simt un pic....nasol :x , asa ca "next time".

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

no lasa bindere ca nare nika,...noi am iesit ,o iesire super,gasca pe masura;pana la urma am fost dusi dupa cum urmeaza:

-Andre+nea' Gheza-Samurai

-IVxIV + Oana + catelusa off road Macha -Pajero

-Mihaituk + Radu-Land Cruiser

-Cristi+sotia+fetita - ATV

-Soare + Skipper - RZR

-Eu - Pajero

si inca doi baieti pe care eu personal azi iam cunoscut, si anume:

-Florin - Samurai

- si ghidul nostru Mihai -Samurai;

una peste alta :dr2 a fost super,noroaie,deal,padure,balaceala,masini care pleaca fara sofer,soferi care raman in balti,scarite rupte,overfendere si proiectoare sarite de la loc,drumuri care nu duc nicaieri...si un sant cu bucluc despre care va povestesc mai incolo (sau il las mai bine pe Skipper sa va zica :P )

Link spre comentariu

Padure si noroi intr-o zi caniculara de iunie. Ne-am adunat o gasca hotarata, dupa cum a prezentat gnok.

Am avut parte de actiune, patanii diverse.

Adunarea s-a dat la McDonalds -Real la iesirea din Sibiu.

Toata lumea a fost prezenta la 8:30 desi plecarea a fost programata la ora 9:00 - ne cam ardeau simexurile :grin:

Desi prezent la prima ora, gnok a "ratat" startul. Oricum nu a putut sta departe de noroi, si l-am "recuperat" ulterior.

Ne-am pus in miscare la 9, pe directia Sibiu - Altana, acseta din urma fiind practic punctul de iesire in off-road

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu

Off, mai baieti, ce rau imi pare ca nu prea e semnal in muntii aia de langa voi

De sambata pana luni am fost la Poiana Tocilelor, la pescuit. Daca puteam sa intru pe forum, ma bagam si eu pasager la voi!!!

DAR CINE STIE: POATE DATA VIITOARE!!!

Link spre comentariu

Off, mai baieti, ce rau imi pare ca nu prea e semnal in muntii aia de langa voi

De sambata pana luni am fost la Poiana Tocilelor, la pescuit. Daca puteam sa intru pe forum, ma bagam si eu pasager la voi!!!

DAR CINE STIE: POATE DATA VIITOARE!!!

noi doi chiar ne-am intalnit sambata, cand am recuperat de la tine stopul de la gepetto, insa nu banuiam ca lasi pescuitul si vrei sa dai o tura. ce-i drept ca nici eu nu am zis prea multe..

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

oricum a fost o tura faina, dinamica si cu tot felul de incidente, iar ca o prima experienta cu prietenii sibieni, a fost una deosebita.

la mai multe asemenea, si astept si eu pozele, ca din pacate nu am luat aparatul.

voi incerca sa atasez track-ul, dupa ce il descarc, a fost un traseu special care merita incercat in diverse conditii si anotimpuri.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare