IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie gnok, un pic suparat ca nu a prins prima tura de impachetari cu namol, a gasit baltoaca lui. partea proasta e ca Macha a fost un pic cam suparata ca nu avea tot namolul pentru ea...... ca e o fetita delicata :ha: :ha: MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie flac.... :ha: :ha: :ha: andre, inca doua saptamani ai voie sa razi... dupa aia gata, gasim altceva.... :uameni MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie pauza ... dupa plimbare prin padure, am gasit un petec de soare slp MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie in ce parte e nordul?? MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie inca un mic hop inainte de marea impotmolire... :h5 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie dupa plecare lui Geza si Andre ne-am apucat de off-road rural :h5 pana aici ne-a fost - daca nu am reusit sa ramanem blocati in padure, am reusit in "civilizatie" :P MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie si lupta, si da-i... si lupta.... MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie unde-s multi, puterea creste :h5 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Am avut grija sa indreptam (pe cat s-a putut) drumul. Felicitari baieti, superba iesire, de-abia astept sa repetam figura. :ypu MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Marfa iesirea, si mai ales faza cu off-road-ul urban!! Ce nu am inteles, era ce cautati voi in gaura aia ca drumul era bun pe stanga???? @mihaituk Imi pare rau ca nu ai zis nimik, dar sa stii pe viitor ca pentru un pic de noroi, numa nevasta nu o las! In rest .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Ce offroad domle ...Nu vezi ca baietii "lucreaza" la autobandul satului? :ha: Foarte tare baieti! Cat e taxa de autostrada acolo? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Insetati din cauza prafului ridicat de prima masina :grin: am decis sa testam apa dintr-o fantana publica. Ca buni cetateni am considerat ca e frumos sa parcam pe partea dreapta si sa lasam trecatorilor cale libera. La plecare insa, am remarcat ca rotile de pe dreapta se afunda hotarate intr-un sant camuflat, astupat cu spor de cei de la gaz cu un soi de namol necompactat. asa ca am inceput sa sapam din noi santul, ca poate descoperim zacamintele. Nu am primit nimic din partea primariei pentru noul sant, era sarbatoare si toata lumea era la gratare. Tot a fost bine ca numai doi dintre noi am cazut in capcana intinsa de lucratorii de la gaz. Si nici fantana nu era otravita. Cel putin eu inca supravietuiesc.. :x T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie cel putin pe mine ma surprins reactia oamenilor,ma asteptam sa sara la scandal,ca le facem drumul praf...cand colo au inceput sa suduie la adresa celor care au camuflat santul; p.s.raspund aici la viewtopic.php?f=18&t=7575&hilit=air+jack,cu da...este folositor,toyota lui mihaituk nu iesea usor fara el si fara sand plates Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Foarte frumoasa iesirea.......Imi pare rau ca nu am fost si eu cu ,,Suzeta'', ci doar ca si copilot. :bannana OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Minunata iesire !!! :bravo Am si invatat 2 lucruri noi: 1. Ai grija cum parasesti masina in panta. S-ar putea sa coboare fara tine acolo unde vroiai tu sa vezi daca merge (bine ca nu a patit nimeni nimic). INCERCATI SA VA ABTINETI SA OPRITI SINGUR O MASINA SCAPATA DE SUB CONTROL 2. Poti parca oriunde masina unui prieten cand te roaga sa i-o feresti din drum cu conditia sa nu se supere cand o gaseste in sant. Din pacate sau din fericire pentru localnici eu am tras masina din drum ca sa pota trece alta masina. Cand ne-am uitat la ea dupa aceea cu Gnok ni sa parut ca sta cam intr-o parte dar ... cand sa plece de pe loc....masina sapa in cautarea conductei de gaz. Si uite asa a inceput off-road-ul urban. Pacat ca unii oameni fac lucrurile de mantuiala si cred ca la final oamenii care locuiau acolo pe noi o sa ne tina minte. Ma bucur mult ca am participat la aceasta minunata iesire. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Si nici fantana nu era otravita. Cel putin eu inca supravietuiesc.. :x Noi, cei care ne-am luat "antidotul" la taverna se pare ca am scapat cu bine :ha: MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie Iata si traseul, pentru cine ar dori sa il refaca. se poate incarca in garmin (.gdb) sau in alte programe, cum ar fi google earth (.gpx). L-am curatat de bucle si de intreruperi, sau de intoarcerile in cautarea potecilor... T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Duminica 7 iunie :bravo Frumoase foto si actiune! Cum s-au comportat veveritele la asa namol?Le-a placut? Am vazut ca una era tare nabadaioasa si dornica de aventura :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Duminica 7 iunie bravo baietzi.frumos tinetio tot asa ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Duminica 7 iunie :bravo Frumoase foto si actiune! Cum s-au comportat veveritele la asa namol?Le-a placut? Am vazut ca una era tare nabadaioasa si dornica de aventura :ha: :ha: una? slp ....toate nene aveau mancarimi,si nu doar veveritele... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Duminica 7 iunie :1 vorba lu' nevasta-mea Ce fain! ce fain! ce fain! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Duminica 7 iunie :bravo foarte frumos traseul ! :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Duminica 7 iunie :1 Ce mi-a placut cel mai mult :ha: a fost ca nici de-al naibu` nu a vrut in sat sa foloseasca troliul, nuuuuuu, a trebuit sa ridice masina, sa-i bage sand plates-urile, munca, nu gluma... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Duminica 7 iunie ne era teama sa nu daramam stalpii de curent, ca era groasa apoi... :) T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Duminica 7 iunie M-am troliat eu iarna de stalpi de curent si nu au nici pe naiba :grin: :h5 Gandeste-te ca eu m-am troliat in camp, dintr-o mlastina, de un copacel :grin: :ha: :ha: [youtube:r08netzp] [/youtube:r08netzp] [youtube:r08netzp] [/youtube:r08netzp] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate