gnok Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 deci ,sibieni va asteptam duminica 7 iunie ora 9.00 parcarea Mc Donalts de la Real: -kbinder -mihaituk -IVxIV -andre -dan A10 ... -eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Duminica 7 iunie Sa aveti verme buna si distractie pe cinste. :h5 Asteptam foto :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: Duminica 7 iunie Distractie placuta ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Duminica 7 iunie Buna dimineata, eu acu' m-am "trezit" dupa nunta :x lu' cumnatu meu care a avut loc ieri. De-abia vad laptopu' in fata, ma simt un pic....nasol :x , asa ca "next time". LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Duminica 7 iunie no lasa bindere ca nare nika,...noi am iesit ,o iesire super,gasca pe masura;pana la urma am fost dusi dupa cum urmeaza: -Andre+nea' Gheza-Samurai -IVxIV + Oana + catelusa off road Macha -Pajero -Mihaituk + Radu-Land Cruiser -Cristi+sotia+fetita - ATV -Soare + Skipper - RZR -Eu - Pajero si inca doi baieti pe care eu personal azi iam cunoscut, si anume: -Florin - Samurai - si ghidul nostru Mihai -Samurai; una peste alta :dr2 a fost super,noroaie,deal,padure,balaceala,masini care pleaca fara sofer,soferi care raman in balti,scarite rupte,overfendere si proiectoare sarite de la loc,drumuri care nu duc nicaieri...si un sant cu bucluc despre care va povestesc mai incolo (sau il las mai bine pe Skipper sa va zica :P ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: Duminica 7 iunie Asteptam cu drag foto... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Haideti baieti cu pozele.... Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Chiar asa? Poze nu ne dati? :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Padure si noroi intr-o zi caniculara de iunie. Ne-am adunat o gasca hotarata, dupa cum a prezentat gnok. Am avut parte de actiune, patanii diverse. Adunarea s-a dat la McDonalds -Real la iesirea din Sibiu. Toata lumea a fost prezenta la 8:30 desi plecarea a fost programata la ora 9:00 - ne cam ardeau simexurile :grin: Desi prezent la prima ora, gnok a "ratat" startul. Oricum nu a putut sta departe de noroi, si l-am "recuperat" ulterior. Ne-am pus in miscare la 9, pe directia Sibiu - Altana, acseta din urma fiind practic punctul de iesire in off-road MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Off, mai baieti, ce rau imi pare ca nu prea e semnal in muntii aia de langa voi De sambata pana luni am fost la Poiana Tocilelor, la pescuit. Daca puteam sa intru pe forum, ma bagam si eu pasager la voi!!! DAR CINE STIE: POATE DATA VIITOARE!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Off, mai baieti, ce rau imi pare ca nu prea e semnal in muntii aia de langa voi De sambata pana luni am fost la Poiana Tocilelor, la pescuit. Daca puteam sa intru pe forum, ma bagam si eu pasager la voi!!! DAR CINE STIE: POATE DATA VIITOARE!!! noi doi chiar ne-am intalnit sambata, cand am recuperat de la tine stopul de la gepetto, insa nu banuiam ca lasi pescuitul si vrei sa dai o tura. ce-i drept ca nici eu nu am zis prea multe.. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie oricum a fost o tura faina, dinamica si cu tot felul de incidente, iar ca o prima experienta cu prietenii sibieni, a fost una deosebita. la mai multe asemenea, si astept si eu pozele, ca din pacate nu am luat aparatul. voi incerca sa atasez track-ul, dupa ce il descarc, a fost un traseu special care merita incercat in diverse conditii si anotimpuri. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Dupa cativa km de pasune, am intrat in padure si am dat de NOROI din belsug :banana locul ideal pentru balaceala. :h5 si ce ne-am mai racorit! :ypu MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie NOROI!!! :h5 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie NOROI si troliu :banana MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie noroi, suzuky si troliu :ha: MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Regruparea :h5 incolonarea si inainteeeee! MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie In asteptarea lui gnok MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Bravo baieti..frumos :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie burlanu' slab si santu' adanc :grin: MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie acaretul si-a parasit soferul :hi a fost doar un moft de moment, s-au "regasit" dupa 50 m :ha: MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie "Pe aici nu credeam sa coboare masinile..." :h5 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie :h5 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie Bravo baieti, sa va fie de bine! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Duminica 7 iunie :grin: si nu am terminat cu aventurile... partea interesanta e la sfarsit. dar ajungem si acolo MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate