Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

L200 - se ridica temperatura

White Wolf

Postări Recomandate

Am observat o tendinta ciudata a motorului de a se incalzi la abordarea unei pante mai accentuate, in situatia in care tractez o remorca.

Motor 2.5 td intercooler

An fabricatie 2004

Simptome: indicatorul temperaturii lichidului de racire se ridica aproape de zona rosie in momentul cand panta devine accentuata (doar in conditiile in care tracteaza ceva).

Tin sa precizez ca in mod normal "acul" sta fix la jumatatea cadranului.

E normal?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: L200 - se ridica temperatura

Am observat o tendinta ciudata a motorului de a se incalzi la abordarea unei pante mai accentuate, in situatia in care tractez o remorca.

Motor 2.5 td intercooler

An fabricatie 2004

Simptome: indicatorul temperaturii lichidului de racire se ridica aproape de zona rosie in momentul cand panta devine accentuata (doar in conditiile in care tracteaza ceva).

Tin sa precizez ca in mod normal "acul" sta fix la jumatatea cadranului.

E normal?

Transmisia cum e cuplata? Ar fi indicat ca in momentul in care tractezi ceva greu sau dai de panta mare sa folosesti si transmisia. Adica cuplat 4x4 sau de ce nu chiar reductorul. Daca lasi doar motorul sa faca toata treaba .. oboseste. Poti sa-l ajuti din transmisie.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Re: L200 - se ridica temperatura

Multumesc mult pentru sfaturi!

O sa incerc sa rezolv punctual toate aspectele.

Intr-adevar, cand am observat ca se ridica temperatura, am cuplat tractiunea fata (high) si atunci temperatura a scazut.

Multam inca o data!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare