White Wolf Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Am observat o tendinta ciudata a motorului de a se incalzi la abordarea unei pante mai accentuate, in situatia in care tractez o remorca. Motor 2.5 td intercooler An fabricatie 2004 Simptome: indicatorul temperaturii lichidului de racire se ridica aproape de zona rosie in momentul cand panta devine accentuata (doar in conditiile in care tracteaza ceva). Tin sa precizez ca in mod normal "acul" sta fix la jumatatea cadranului. E normal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: L200 - se ridica temperatura e normal sa se mai miste....dar in niste limite....incearca un ventilator suplimentar zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: L200 - se ridica temperatura Am observat o tendinta ciudata a motorului de a se incalzi la abordarea unei pante mai accentuate, in situatia in care tractez o remorca. Motor 2.5 td intercooler An fabricatie 2004 Simptome: indicatorul temperaturii lichidului de racire se ridica aproape de zona rosie in momentul cand panta devine accentuata (doar in conditiile in care tracteaza ceva). Tin sa precizez ca in mod normal "acul" sta fix la jumatatea cadranului. E normal? Transmisia cum e cuplata? Ar fi indicat ca in momentul in care tractezi ceva greu sau dai de panta mare sa folosesti si transmisia. Adica cuplat 4x4 sau de ce nu chiar reductorul. Daca lasi doar motorul sa faca toata treaba .. oboseste. Poti sa-l ajuti din transmisie. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: L200 - se ridica temperatura Pentru siguranta, ar trebui verificat si vascocuplajul de la elicea radiatorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: L200 - se ridica temperatura Multumesc mult pentru sfaturi! O sa incerc sa rezolv punctual toate aspectele. Intr-adevar, cand am observat ca se ridica temperatura, am cuplat tractiunea fata (high) si atunci temperatura a scazut. Multam inca o data! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate