Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vot europarlamentare

Andrei.T

Postări Recomandate

Re: Vot europarlamentare

da-i in ma-sa pe toti.....a guitat vreo unu atunci cu impozitul forfetar?????

au mers pe sustache si au facut ce au vrut...pe ei nu-i intereseaza de noi asa ca nici pe mine de ei. PUNCT

PS- am mers la vot si l-am anulat .....motivul e foarte simplu sa nu se foloseasca de votul meu....puteti sa faceti si voi la fel sa vada ca mergem si ca nu ne intereseaza sa-i votam :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

PS- am mers la vot si l-am anulat .....motivul e foarte simplu sa nu se foloseasca de votul meu....va sfatuiesc sa faceti si voi la fel sa vada ca mergem si ca nu ne intereseaza sa-i votam :h5

Daca mergi la vot si-l anulezi, nu cumva e mai usor de falsificat fiindca ti-ai dat semnatura acolo? E mai simplu de inlocuit un buletin de vot decat falsificarea unei semnaturi.

Sau e simplu in ambele variante... naiba mai stie :P

Eu nu merg la vot fiindca nu-mi place niciun candidat. Adica ma abtin, e dreptul meu. Am votat de doua ori si-am luat teapa, as fi votat si-a treia oara si culmea, a iesit cel cu care as fi votat. Si tot teapa am luat, de la "preferatul" meu fara sa-l votez macar.

Cred ca singurul mod in care putem sa ne aratam scarba fata de ei este neprezentarea. Norii negri prevestesc, de regula, furtuna mare... Din pacate cred ca-n Romania climatul este mult prea temperat.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Si eu am votat ...cu toti, sa nu se supere vreunu ...Si daca aveam un pix la mine le desenam si degetul din mijloc! :h5 Mama lor de hoti!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

NU am vrut sa merg la vot, dar cand am vazut aseara la stiri totii "marii nostrii oameni politici" cum au mers si s-au votat, am vazut negru in fata ochilor. M-am urcat in masina si m-am dus. SI am mers doar pt a ajuta sa nu ajunga pate si EBA prin lumea civilizata, ca, e posibil sa o dea aia la scoala si invata sa vorbeasca. Ar fi pacat.

Link spre comentariu

Se pare ca avem cativa mari castigatori ai acestor alegeri: Vadim, becali si EBA. Reprezentativi pt poporul asta. Am dovedit inca o data ca reusim sa promovam nebunia, prostia si analfabetii frumos imbracati.

Link spre comentariu

Eba oricum a reintrat in PD-L, imediat dupa alegeri, asa ca li se "aduna" voturile... Si oricum, o sa fie si ea pe acolo, sa ne "reprezinte".... ma rog... dezgust total fata de clasa politica.... :P

Link spre comentariu

Eba asta ori e tampa :ch ,ori e foarte timida de vorbeste asa sacadat la tv...

Votez pentru prima varianta. :grin:

Link spre comentariu

Eba,Vadim si Becali sunt europarlamentari, mai bine va duceati si votati.

Deabea astept sa mimeze Becali ca-si taie venele sa se faca frate de sange cu colegii din comisia de CULTURA.

Link spre comentariu

Asa cum am promis le-am anulat votul meu. Dar avem o mare problema...aceea ca in aceasta tara nimeni nu mai crede in nimeni. Eu inca mai cred. Am 41 de ani si de 12 ani lupt impotriva sistemului. Am crezut, la inceput, ca daca ii duc la puscarie si le faram averile voi face ce este benefic. Dupa primii 50-60 ... mi-a trecut. Oamenii traiau bine in puscarie, averile le erau la adapost iar de suferit sufereau tot cei simplii si muncitori. Apoi...am crezut ca pot naste macar o farama de constiinta nationala vocala. Am esuat si aici simi-am pierdut si banii si ziarele pe care le conduceam. Apoi....acum...cred ca puterea exemplului propriu si al prietenilor mei poate schimba ceva. Poate aduna mai multi. E ultima incercare...apoi plec! Mi-am luat la cioc mereu cand am fost idealist :grin: dar cineva m-a invatat ca daca nu fac TOT ce-mi sta in putinta, n am dreptul sa ma vaiet. Stiu ca stiti ca "pestele de la cap se impute", dar... stiti si ca " se curata de la coada"? :h5

Link spre comentariu

Vizitator wolff

Va dati seama ca 195.000 de bolovani au votat cu EBA??? 195.000 de imbecili au vazut ei acolo altceva decat o mocirla de analfabetism si incultura. La intrebarea colegului de mai sus, nu e tampa prietene, are un mic grad de retard si atat( dar si cu agest mic retard se pare ca a avut "succesuri"). A fost prima data cand nu m-am dus la vot si imi cam pare rau sincer sa fiu. As fi votot cu Vadim dintr-un motiv tare simplu.........daca asta reuseste sa ii adune pe toti politicienii in aceiasi barca impotriva lui e clar ca e ceva periculos pentru ei daca iese asta ceva cu putere. Si nu ma intereseaza exprimarile de genul " e nebun" , "e extremist"....etc. O fi. Si ce daca? Tipa Europa ca promovam rasismul si xenofobia! Sa fim seriosi, nu exista rasisti mai mari decat francezii, iar la xenofobie....sa avem pardon dar este greu de detronat tot Franta, asa ca nu prea imi pasa de parerea Europei. A primit careva din voi ceva de la Europa gratis? Nu cred. Cred ca ati muncit pt ce aveti. Iar actualul stat roman.......o marioneta de carpa pt corporatiile europene si americane. Se caca in capul cetatenilor fara nici un pic de jena! Jumatatea aia de metru din fruntea guvernului nu e in stare sa lege doua fraze coerente daramite sa aiba si el o atitudine/personalitate! L=am tot votat pe marinar de cand era primar si pana mai deunazi cand i-au dat cu motiunea in bot si imi cam pare rau caci in afara faptului ca e hazliu de idiot ..........sufletul alte calitati!

Link spre comentariu

Alegerile pt. parlamentul european nu au nimic in comun cu cele pt. parlamentul Romaniei. Tara noastra are dreptul la 33 de locuri. Daca nr. acestor locuri depindea de nr. votantilor, era o chestie, dar asa, indiferent cum o iei si o sucesti tot aia e. In afara de independenti, la partide s-a mers iar pe liste, asa ca acolo merge "cine trebuie". Era suficient ca un singur votant sa mearga la urne ca cei 33 sa-si vada visul cu ochii ... 7.000 euro pe luna + 2 drumuri decontate saptaminal + diurne + etc., 5 ani de acum inainte. Aia au mers pt. ei, ii doare-ntre buci de tara si de popor ... chiar daca sunt numai 33 :pr

In ce priveste EBA, eu zic ca e bine ca s-a nimerit acolo. Ii mai face pe aia sa rida si o sa ne mai creasca si noua cota de tara. Cind le-o zice ca franta este capitala bangladesului o sa-i faca praf (cum ne-a zis noua la cluj ca: clujul este capitala aradului :ha: :ha: :ha: ) Becali o sa ne faca si el de cinste pe acolo cind se va uita la aia deamboulea si va face bilute. Lui, o sa-i acorde o dispensa sa-si plateasca translator ca altfel o sa faca febra musculara la maini cind o sa vorbeasca :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Becali o sa ne faca si el de cinste pe acolo cind se va uita la aia deamboulea si va face bilute. Lui, o sa-i acorde o dispensa sa-si plateasca translator ca altfel o sa faca febra musculara la maini cind o sa vorbeasca :ha:

Adica ai impresia ca atunci cand vorbeste in romana nu-si luxeaza toata incheieturile? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Becali o sa ne faca si el de cinste pe acolo cind se va uita la aia deamboulea si va face bilute. Lui, o sa-i acorde o dispensa sa-si plateasca translator ca altfel o sa faca febra musculara la maini cind o sa vorbeasca :ha:

Adica ai impresia ca atunci cand vorbeste in romana nu-si luxeaza toata incheieturile? :ha: :ha: :ha:

Ei si tu. Pt. expresiile uzuale, si le-a rodat deja, acolo trebuie sa inventeze miscari noi. Sa vezi ce o sa le bage degetele la aia cu care vorbeste in ochi pina-si rafineaza putin miscarile (cuvintele) :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Asa cum am promis le-am anulat votul meu. Dar avem o mare problema...aceea ca in aceasta tara nimeni nu mai crede in nimeni. Eu inca mai cred. Am 41 de ani si de 12 ani lupt impotriva sistemului. Am crezut, la inceput, ca daca ii duc la puscarie si le faram averile voi face ce este benefic. Dupa primii 50-60 ... mi-a trecut. Oamenii traiau bine in puscarie, averile le erau la adapost iar de suferit sufereau tot cei simplii si muncitori. Apoi...am crezut ca pot naste macar o farama de constiinta nationala vocala. Am esuat si aici simi-am pierdut si banii si ziarele pe care le conduceam. Apoi....acum...cred ca puterea exemplului propriu si al prietenilor mei poate schimba ceva. Poate aduna mai multi. E ultima incercare...apoi plec! Mi-am luat la cioc mereu cand am fost idealist :grin: dar cineva m-a invatat ca daca nu fac TOT ce-mi sta in putinta, n am dreptul sa ma vaiet. Stiu ca stiti ca "pestele de la cap se impute", dar... stiti si ca " se curata de la coada"? :h5

bullbare, speranta moare ultima... partea proasta e ca e printre ultimile chestii pe care le mai avem....

Link spre comentariu

NU am vrut sa merg la vot pt ca NU mai dau 2 bani pe r.aha.tii astia din conducere. Le dau m... la toti oligofrenii si analfabetele de la conducere slp :F

NU merita niciunul votul meu :uameni

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Domnilor ,

Din pacate avem exact conducatorii pe care-i meritam !!! (ca si popor !)

Sa nu uitam ca ne ingesuiam ca boii sa votam cu CDR ca o sa o schimbe pe masa`n cur ... tot la fel cu alianta mDA ....

Cu respect !

Link spre comentariu

Tin sa te contrazic,eu nu merit sa fiu condus de niste idioti dar asta e situatia.Una e sa merti una e sa fi nevoit.

E dreptul tau sa ma contrazici :h5 Aici e vorba de majoritate , nu de tine sau sper ca nici de mine ! Oricum roman jegos te face vamesul italian si pe tine si pe Tamango... :sr

Link spre comentariu

Tin sa te contrazic,eu nu merit sa fiu condus de niste idioti dar asta e situatia.Una e sa merti una e sa fi nevoit.

E dreptul tau sa ma contrazici :h5 Aici e vorba de majoritate , nu de tine sau sper ca nici de mine ! Oricum roman jegos te face vamesul italian si pe tine si pe Tamango... :sr

Apropo de asta si in Germania,cand am fost sa-mi iau laptop-ul din masina(mai scumpa) o femeie s-a uitat la numar si mi-a spus in engleza ca eu vin sa fur si sa muncesc la negru la ei in tara si de unde am o masina ca aia....

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare