asfalttango Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) :bananaSus-jos,sus-jos....Am patinat si prafuit veverita :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) :banana Caruselul cu praf....Ce buna ar fi fost o torentiala de jumate de ora....sa ma si namolesc un pic :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Astazi am reusit sa ajung acasa dupa un week`end incendiar (la propriu :twisted: ) . Sa va fie de bine si imi pare rau ca nu am putut sa va onorez cu prezenta :sr Frumoasa zi de plimbare PS : cred ca toata lumea prezenta acolo a votat dis`de dimineata :P :ha: :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 8, 2009 Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Faina iesirea....la fel am patit si eu...fiind singur nu mi-am permis sa fortez....dar recuperez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) :banana :banana Veverita pe dealuri :ha: Fumul este camuflat de praf :ha: :ha: :banana Dl Marius...am promis ca ma antrenez...dar nu am gasit decit baltile acelea (periculoase rau) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) :banana :banana Hutza-Hutza pe dealuri :banana :banana :h5 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Primul film din cariera :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vin faina iesirea,dar am o intrebare...de ce tot singur?...nu se mai da nimeni prin zona? pune afacerea pe platforma si hai in ardeal :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Am fost ieri pe la Adamclisi si se vedeau urme pe dealuri :-) EU am fost ca turist (adica cu 'tusirmul' nu cu 'cotetul') Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Mai sunt colegi care se dau dar cred ca nu ne coincide programul :h5 Ohooho ce as fi vindut tot si as fi venit in zona BV-SB-CJ dar e un pic greu acum...Trebuia sa ma gindesc mai devreme. Urmele nu le-am facut eu :ha: ,eu doar m-am prafuit in ele :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Inca un film din cariera... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Frumos, :h5 spor la antrenamente!!! Iti antrenezi si COPILotul? O indoctrinezi de tanara. Foarte frumos. :banana MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Incerc sa ii insuflu dragostea de libertate si natura....si sa pretuiasca lucrurile si valorile corect in viata...Sa nu ajunga pitipoanca :h5 Si poate cind creste mare am si eu un aliat de nadejde privind mutarea la munte :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) eu cand aveam tico ma bagam pe drumuri mai rele :grin: :hi Pune veverita aia la munca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) O sa se vada in filmuletele de pe dealuri ca a fost pusa la munca...Atit cit ma pricep eu si cit permite locatia. Totusi cred ca nici un 4x2 nu poate urca pe traseul respectiv :h5 Primul film din padurice: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) O scurta pauza in padurice :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) O tentativa de film: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 10, 2009 Partajează Postat Iunie 10, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Salutare. Felicitari pt iesire :1 ...dar cred ca pe Veverita ta o cam dor incheieturile prin praful ala...i s-a uscat gatul ..etc Cred ca ar trebui sa vii pe la noi in zona oleaca pentru niste impachetari cu namol pt ""reumatism" si niste mici, bericica :x :banana :banana Bafta in continuare Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2009 Re: Veverita DALE la ADAMCLISI (cariera,padure,vint si praf) Dupa marea prafuiala i-am desfundat filtrul de aer ca era super inbixit si am dusat-o cu aparatul de spalat sub presiune...Eu m-am desfundat cu bere rece. Multumesc de invitatie :h5 (dar e departe tare :sr ) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate