Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vidraru si transfagarasan

suzuker

Postări Recomandate

De data asta mai onroad, cazare la cort care a fost pus pe ploaie si strins a doua zi tot pe ploaie, la Vidraru, undeva la coada lacului. A doua zi am incercat Transfagarasanul - traseu clasic, dar mereu fascinant. Ce sa zic, avem o tara a naibii de frumoasa, mare pacat ca cei care trec pe acolo apreciaza mai mult facutul de gratare pe unde apuca, insotit de aruncarea gunoaielor tot pe unde apuca. Am fost groaznic de dezamagit in ciuda efortului de a pleca cit mai departe de "civilizatie". Bine ca nu sint presedinte, ca le-as taia cite o mina pt fiecare pet aruncat aiurea :dr3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Deceneu

Superfaine locuri, dar am o intrebare: cutitul din acea poza e foarte mare sau Vitara e foarte mica? :D :D :D

Oricum subiectiva poza :ft

Link spre comentariu

Vineri am facut si eu transfagarasanul ca varianta de ocolire a vaii oltui in drum spre deva, si sa ma mai destind si eu..

Ok, dar multa lume in zona vidraru si balea.. si nici nu am mai oprit acolo...

Iasasi nu-mi place "comercializarea" zonei, unde era ceva mai frumos de oprit.. tarabe cu diverse, covrigi si branza/cascaval..

De cacao.

si indurat semafoarele pana la intersectia cu varianta sibiu-valea oltului.. cu nesimtiti ce nu respecta semaforul..

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Felicitari!

Ca de obicei Suzuker nu se dezminte, pozele sunt faine!

What's next?

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare