suzuker Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 De data asta mai onroad, cazare la cort care a fost pus pe ploaie si strins a doua zi tot pe ploaie, la Vidraru, undeva la coada lacului. A doua zi am incercat Transfagarasanul - traseu clasic, dar mereu fascinant. Ce sa zic, avem o tara a naibii de frumoasa, mare pacat ca cei care trec pe acolo apreciaza mai mult facutul de gratare pe unde apuca, insotit de aruncarea gunoaielor tot pe unde apuca. Am fost groaznic de dezamagit in ciuda efortului de a pleca cit mai departe de "civilizatie". Bine ca nu sint presedinte, ca le-as taia cite o mina pt fiecare pet aruncat aiurea :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Superfaine locuri, dar am o intrebare: cutitul din acea poza e foarte mare sau Vitara e foarte mica? :D :D :D Oricum subiectiva poza :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 cutitul era mare, avea vro 4m.... :smile1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Bravo partenere,nu te prinde nici un weekend acasa :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 superbe locuri ! am fost de trei ori si tot as mai merge :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Bravo, frumos! Subscriu la Tepesisme! :beat 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Bravos amice...faine poze.....ca veni vb de PET-uri....daca cineva ar face si la noi ca la nemti...sigur n-ai mai gasi un pet....acolo e 20 de centi unu :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Vineri am facut si eu transfagarasanul ca varianta de ocolire a vaii oltui in drum spre deva, si sa ma mai destind si eu.. Ok, dar multa lume in zona vidraru si balea.. si nici nu am mai oprit acolo... Iasasi nu-mi place "comercializarea" zonei, unde era ceva mai frumos de oprit.. tarabe cu diverse, covrigi si branza/cascaval.. De cacao. si indurat semafoarele pana la intersectia cu varianta sibiu-valea oltului.. cu nesimtiti ce nu respecta semaforul.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Felicitari! Ca de obicei Suzuker nu se dezminte, pozele sunt faine! What's next? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 mersi Andrei :wink: next o sa fie buzau weekendul celalalt, ca simbata asta trebuie sa plec cu serviciul pina in germania... :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate