Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caseta directie IMS variante inlocuitoare ?

13 Todesengel

Postări Recomandate

stie cineva ce s-ar mai putea potrivi ?

de exemplu,masina din fotografie are de Rover cu servo(bine,servo nu e montat inca)....sau stie cineva o caseta buna de IMS ?

aia veche si uzata are componente ce se pot inlocui de la alte casete romanesti ?

multam,astept sa ma luminati !

PS stiu exista tot felul de adaptari,de la Mercedes cu servo etc,eu as vrea sa aflu o varianta simpla de remediere a situatiei.

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: caseta directie IMS variante inlocuitoare ?

merge bine iarasi caseta servo de BMW 520 si stiu pe cineva in cj care are ims si sio pus si la aro o mai pus tot de BMW,ii asemanatore cu cea de aro.

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

Se poate repara, gasesti ceva piese ...

Merge melcul de A24,e doar mai scurt in axul de antrenare, dar merge..

Pe axul levier de comanda se poate monta o rola noua,tot de A24, daca ai gasi modelul vechi (cu bile cilindrice) zic ca e mai fiabil ..

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

caseta de ims e slaba. e unul din punctele slabe a ims ului

si eu stau cu morcovul in fund

nu stiu cu ce piese se poate repara, probabbil nicu are dreptate, dar oricum, e slaba

atat velo cat si oli au pus caseta d ebmw (probabil modelul specificat mai sus)

am inteles ca e f simplu de modificat suportul pe sasiu... si e BMW cu servo

mult succes

am sa o schimb si eu, dar nu mai am bani deocamdata

pune te rog datele dupa ce faci ceva modificare reusita

multumim

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

cea mai buna si rapid de montat/schimbat este pompa de servo si caseta directie bmw seria 5 sau 7 din anii 86-90.

suportul de pompa il prinzi de suportul alternatorului(deasupra lui) si iei o curea mai lunga. caseta intra la fix si prinderile sunt usor de facut plus ca vireaza excelent(pompa servo sa fie buna)

Link spre comentariu

ai vazut montat asa sau e din auzite ? poti sa faci citeva poze unei masini la care s-a apelat la solutia asta ? tu ce faci,vrei sa-ti pui servo sau ramii la varianta originala ?

Link spre comentariu

am vazut, am si condus un ims cu servo d-asta. are motor de bv si ceva suport sudat pe cel al alternatorului ptr pompa

eu am suportul militar cu 2 locuri de alternator asa ca nu va fi sudura si nici improvizatii.

modificare reversibila si da am sa-i pun servo si la frane

Link spre comentariu

da se potriveste servo de aro,BMW de 525 si stiu cine are pe ims si servo frana de ford.si pe aro au pus servo de BMW.merita sa pui sa vezi ca numa te joci cu volanu si avea si motor de BV pe aro.si nu e asa scumpa te costa undeva la 500lei tot plus 500lei pusu sus ca atata ma costat pe mine pusu de servo directie pe aro.pe IMS avea motor de langia de 2000 e de vanzare IMS e pe net pe undeva.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

am vazut, am si condus un ims cu servo d-asta. are motor de bv si ceva suport sudat pe cel al alternatorului ptr pompa

eu am suportul militar cu 2 locuri de alternator asa ca nu va fi sudura si nici improvizatii.

Salut !

Ceva poze poti pune, te rog, cu aceasta modificare?

Merci

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

Salut !

Ceva poze poti pune, te rog, cu aceasta modificare?

Merci

Florin

pot si am s-o fac, intrucat ma intereseaza si pe mine, nu numai poze ci si detalii tehnice, doar ca va trebui sa merg pana intr-un sat din judet unde-i masina acum

Link spre comentariu

am auzit ca merg piese de la nissan terrano la ims ,motor cutie ,poate merge si servodirectia

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

am auzit ca merg piese de la nissan terrano la ims ,motor cutie ,poate merge si servodirectia

ai sa mor eu

esti sigur ca ai auzit asta???

oare cum "merg"...adica fara modificari?

ca daca e cu modificari...garantat ca "merg" de la orice masina la orice masina... depinde doar de timp si bani

ce pareri aruncate la intaplare si fara nici un pic de judecata... :pr

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

eu am un nissan terrano -1 din 91 si cred ca ar putea fi pusa servodirectia la ims cu putine modificari.n-am zis ca merge asa pac-pac.(as putea sa-i ofer celui care doreste piesele de la un nissan aflat in dezmebrare in schimbul unei pompe apa de tractor u-650) :uameni

bullbar.jpg.85a759e81232b123be9940a16cc0fab2.jpg

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

eu am un nissan terrano -1 din 91 si cred ca ar putea fi pusa servodirectia la ims cu putine modificari.n-am zis ca merge asa pac-pac.(as putea sa-i ofer celui care doreste piesele de la un nissan aflat in dezmebrare in schimbul unei pompe apa de tractor u-650) :uameni

cu totul si cu totul altceva

salutam oferta si recomandam celor din zona care detin M uri si vor sa incerce, sa va contacteze

Link spre comentariu

@preda ion... :hi pune te rog o fotografie cu caseta de directie,am vaga impresie ca la terano caseta e fixata pe exteriorul sasiului nu in interior ca si la un M daca e pe exterior si tot ii faci o fotografie, pune si o ruleta linga ea,asa sa-mi fac o idee, fiindca sunt interesat de o caseta cu fixare pe exteriorul sasiului pentru un A10,

PS.... pompa de apa vrei noua sau reparata.... :p scuze de off topic

Link spre comentariu

Daca Teranno e ala din poza zau ca e pacat sa-l desfaci.Cit costa cu totul ? Nu sint fanul marci,dar asta e chiar frumos. oricum in situatia ca....ma ofer eu sa incerc transplantul...

Link spre comentariu

acum am facut pozele casetei de directie cam necclare de la nissanul intreg. Cel in dezmembrare e undeva la tara dar e identic.

o sa le pun mai tärziu ca sunt prea mari si trebuiesc micsorate .

Link spre comentariu

@ nel, preda ion Multumesc de poze.. :h5 In cazul meu nu o sa mearga casetele acelea,in cazul meu am nevoie de o caseta exclusiv montata pe exteriorul sasiului sau ar merge casetele de BMW ,Terano II doar de pe englezoaice... ramin dator oricind...:x

@ 13 Todesegel.Din aceste doua variante cel mai bine ar da caseta de BMW, dar numai daca o pozitionezi chiar linga traversa frontala a sasiului asfel incit sa nu intorci levierul principal pe axul de comanda.... daca intorci levierul pe axul casetei la rotirea volanului spre dreapta , rotile o sa vireze stinga :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Nissanul albastru e pentru dezmembrare dar am dat din el rotile,bulbarul,cutia, iar motorul are chiulasa fisurata intre supape.L-am cumparat pentru cutia de viteze. :hi :h5

Link spre comentariu

Nicu N@ vezi incearca o caseta de directie ce ceva masina cu volan pe dreapta ,de exemplu de ceva mercedez ca atunci o sa o poti pune pe sasiu in exterior.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare