Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

furtun de frana fata mai lung pentru Suzuki Samurai

akos.kacso

Postări Recomandate

Am springuit arcurile din fata am adauat cercei mai lungi, si acuma furtunul de frana e prea scurt. Miar trebuii un furtun cu aprox 10 cm mai lung. De la ce alta masina se potriveste, sa scimb complet, sau cu un alt furtun sa prelungesc furtunul original... Daca ma puteti ajuta cu niste sugestii...

multumesc anticipat

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: furtun de frana fata mai lung pentru Suzuki Samurai

Cred ca o firma care se ocupa cu furtune pentru hidraulica te va rezolva, dar aici ii las pe cei mai priceputi sa se bage.

Nu recomand sa faci prelungiri, ideal ar fi sa le schimbi cu unele mai lungi si noi noutze.

De o firma de hidraulica din Sibiu pot sa ma interesez daca vrei. :h5

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

am incercat la fimre de hidraulica deja la noi, lahidromix, maaner etc si au zis ca riscul e prea mare, fiind furtun de frana...etc. deci n-au vrut sa faca...

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

Link spre comentariu

Sunt surprins sa aud asta....

Stau si ma intreb daca nu e la fel de riscant sa mergi cu furtune de frana si conducte vechi de 20 de ani... :P

Daca reusesc sa dau de un contact in Sibiu, sa ma interesez mai departe pentru tine? Am un prieten sef la o balastiera

si ma poate pune in legatura cu o firma de hidraulica, de-aia m-am bagat de fapt.

Spune-mi daca e cazul sa ma interesez mai departe.

PS. De ce le-ai spus ca e vorba de un furtun de frana?

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Aceeasi problema a avut-o un amic de al meu si nu a gasit... cica ar merge cele de jimny dar nu a gasit prin magazine...pana la urma ...Calmini :P .

Daca gasesti solutie buna sa anunti ca si eu vreau.

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu

Raspuns corect - Daewoo Tico - se potrivesc ideal, sunt ieftine si sunt aproape duble ca lungime. Eu am pe masina si sunt OK. Daca nu vrei de tico poti sa iei de vitara - numai sa ai grija cel din dreapta nu are aceeasi lungime comparativ cu stanga. Dar eu zic sa te opresti la Tico.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

deci... am fost la magazin daewoo.. si cand s-a uitat omul de acolo la furtunul ce am dat jos de pe samurai a zis ca 100% nu se potriveste cel de la tico.... la tico cele 2 capete sunt tip mama tata (nu stiu cum sa explic altfel), iar la mine un capat este ca un fel de inel si este tinut cu un surub. A zis vanzatorul ca foarte rar se folosesc asemenea furtune la masini... in fine... am cuparat un prelungitor pentru furtunul original, se potrivesc perfect.... aprox 20 cm are acuma in plus. Nu atinge, nu freaca nimic, nu este indoit prea mult deci e perfect ( 50 Ron m-a costat perechea) Cand e gata masina fac poze sa vedeti si voi despre ce vorbesc.

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

Link spre comentariu

Spune-i vanzatorului sa-si schimbe meseria - la mine pe masina stau 2 furtune de TICO bine merci. Si au partea dinspre etrier exact cum e la sami - acel inel descris de tine.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Daca nu gasesti alta solutie, este o firma in Cluj, daca nu ma insel, care se ocupa cu confectionare furtun frana, mai mult fac tot felul de chestii faine , gen tresa metalica protectie exterioara pentru furtun samd. Tre' sa sap putin sa gasesc si adresa , daca te intereseaza.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu am dus masina la service. Au cautat dupa specificatiile tehnice ale furtunului (au un soft dedicat). Si au gasit la Defender. are prinderi identice si 5 cm in plus la lungime. Costa 50 RON bucata! Maine le monteaza.

Samurai - pentru extrem

Patrol y60 LWB - pentru expeditii

Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare