Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum pun alte harti pe un PNA?

Vizitator Cliff

Postări Recomandate

Vizitator Cliff

aparatul este MIO c520.

pot sa il deblochez...dar nu prea pot sa instalez mare lucru.

am acces la un card original cu hartile de vest... dar nu stiu la ce ma ajuta. poate stiti voi :)

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum pun alte harti pe un PDA?

aparatul este MIO c520.

pot sa il deblochez...dar nu prea pot sa instalez mare lucru.

am acces la un card original cu hartile de vest... dar nu stiu la ce ma ajuta. poate stiti voi :)

multumesc

Nu cunosc aparatul dar incearca ce am pus eu aici: http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=732

Link spre comentariu

Vizitator Cliff
ms, koala, dar am citit threadurile alea dinainte sa postez aici. PNAul meu este deja deblocat..dar tot nu pot sa instalez alt soft de gps. pot doar cateva porgrame care merg prin activesync.
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
Am un Mio c520 (Western Europe ver.) decodeaze cu nou software, si acuma merge cu OziExplorer fara probleme, daca ai cineva interesat in software, dai PM si o trimit pe email. :D
Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Vizitator koala
Am luat vineri un Mio C520 ( versiunea cu East Europe )... evident ca l-am "matrasit" imediat si i-am pus TOATE hartile disponibile pe net ... dar treaba aia cu OziExplorer pare interesanta ...
Link spre comentariu

Vizitator koala
intreb si io pe un mio730 cum pot sa instalez un program sau altceva sa pot memora un traseu (care nu apare pe harta aparatului)

Poti inregistra traseul in timp ce il parcurgi ... apoi, acesta iti ramane in aparat si este evidentiat ca traseu ( culoare diferita ) ... te poti intoarce inapoi, pe urmele tale, ca Haensel si Graetel :ga ...

Link spre comentariu

Am un Mio c520 (Western Europe ver.) decodeaze cu nou software, si acuma merge cu OziExplorer fara probleme, daca ai cineva interesat in software, dai PM si o trimit pe email. :D

Si eu am instalat OziExplorer,merge suuuper fain,cel mai bun pt offroad,iar acum a aparut si Ozi development version cu care iti poti personaliza total felul cum sa arate ferestrele,e bestial,poti face un tripmaster virtual.

Si apropo,eu am hartile militare din care am calibrat cam jumate pana acum,dar din cate stiu mai sunt niste harti topo ceva mai noi,ma poate ajuta cineva?

0744616745
Link spre comentariu

Salut - ce harti pentru ozi ai? Le-ai gasit gata legate sau le-ai setat personal? Eu am niste harti foarte detaliate scanate si am incercat sa le leg singur pe ozi - imi da abatere mare... :shock:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Si apropo,eu am hartile militare din care am calibrat cam jumate pana acum,dar din cate stiu mai sunt niste harti topo ceva mai noi,ma poate ajuta cineva?

si eu am aceste harti - dar nu ma pozitioneaza foarte bine pe ele - ma poti ajuta cu harti (sa sa ma inveti sa le calibrez mai bine) - merci.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

si eu am aceste harti - dar nu ma pozitioneaza foarte bine pe ele - ma poti ajuta cu harti (sa sa ma inveti sa le calibrez mai bine) - merci.

SIgur ca da,fisierele de calibrare pt Ozi sunt .map,am sa-ti trimit o arhiva cu toate fisierele care le-am facut pe mail.

Ca sa le calibrezi pe cele militare e foarte simplu,eu folosesc Ozi varianta pt PC.Hartile militare,dc te uiti pe ele au o imparteala,iar pe margini niste cifre,alea sunt coordonate UTM (Universal Transverse Mercator).La ozi,cand intrii in optiunea de calibrare poti selecta UTM,eu calibrez in 4 puncte (colturile hartii) aleg 4 intersectii de coordonate si copiez direct de pe harta cifrele alea.

Cel mai usor ca sa intelegi ti-e daca editezi o calibrare de-a mea.

Fisierul .map si .ozf2 trebuie sa aiba acelasi nume sa se gaseasca unul pe altul.

da-mi mail si iti trimit ce ai nevoie :h5

PS scuze ca deranjam topicul,propun sa ne mutam pe viitor

0744616745
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare