Vizitator Cliff Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 aparatul este MIO c520. pot sa il deblochez...dar nu prea pot sa instalez mare lucru. am acces la un card original cu hartile de vest... dar nu stiu la ce ma ajuta. poate stiti voi :) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Re: Cum pun alte harti pe un PDA? aparatul este MIO c520. pot sa il deblochez...dar nu prea pot sa instalez mare lucru. am acces la un card original cu hartile de vest... dar nu stiu la ce ma ajuta. poate stiti voi :) multumesc Nu cunosc aparatul dar incearca ce am pus eu aici: http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=732 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cliff Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 acela este un alt program de navigatie si nu merge instalat. am incercat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 si e vorba de un PNA, nu de un PDA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Cliff, ia de citeste aici : http://www.gpspassion.com/forumsen/topi ... C_ID=87762 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cliff Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ms, koala, dar am citit threadurile alea dinainte sa postez aici. PNAul meu este deja deblocat..dar tot nu pot sa instalez alt soft de gps. pot doar cateva porgrame care merg prin activesync. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 am incercat si eu tot ce e posibil pe un mio c320............ si nimik :bleah Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 se pare ca a rezolvat tovarasul meu. a apelat la un baietas care pt 1 mil i-a bagat tot pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Am un Mio c520 (Western Europe ver.) decodeaze cu nou software, si acuma merge cu OziExplorer fara probleme, daca ai cineva interesat in software, dai PM si o trimit pe email. :D Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Am luat vineri un Mio C520 ( versiunea cu East Europe )... evident ca l-am "matrasit" imediat si i-am pus TOATE hartile disponibile pe net ... dar treaba aia cu OziExplorer pare interesanta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 am reusit sa pun miomap pe un navman icn520 e destul de simplu........ :evil: Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 intreb si io pe un mio730 cum pot sa instalez un program sau altceva sa pot memora un traseu (care nu apare pe harta aparatului) aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 intreb si io pe un mio730 cum pot sa instalez un program sau altceva sa pot memora un traseu (care nu apare pe harta aparatului) Poti inregistra traseul in timp ce il parcurgi ... apoi, acesta iti ramane in aparat si este evidentiat ca traseu ( culoare diferita ) ... te poti intoarce inapoi, pe urmele tale, ca Haensel si Graetel :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Am un Mio c520 (Western Europe ver.) decodeaze cu nou software, si acuma merge cu OziExplorer fara probleme, daca ai cineva interesat in software, dai PM si o trimit pe email. :D Si eu am instalat OziExplorer,merge suuuper fain,cel mai bun pt offroad,iar acum a aparut si Ozi development version cu care iti poti personaliza total felul cum sa arate ferestrele,e bestial,poti face un tripmaster virtual. Si apropo,eu am hartile militare din care am calibrat cam jumate pana acum,dar din cate stiu mai sunt niste harti topo ceva mai noi,ma poate ajuta cineva? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Am un Mio c520 (Western Europe ver.) decodeaze cu nou software, si acuma merge cu OziExplorer fara probleme, daca ai cineva interesat in software, dai PM si o trimit pe email. :D Salut - ce harti pentru ozi ai? Le-ai gasit gata legate sau le-ai setat personal? Eu am niste harti foarte detaliate scanate si am incercat sa le leg singur pe ozi - imi da abatere mare... :shock: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Si apropo,eu am hartile militare din care am calibrat cam jumate pana acum,dar din cate stiu mai sunt niste harti topo ceva mai noi,ma poate ajuta cineva? si eu am aceste harti - dar nu ma pozitioneaza foarte bine pe ele - ma poti ajuta cu harti (sa sa ma inveti sa le calibrez mai bine) - merci. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Si apropo,eu am hartile militare din care am calibrat cam jumate pana acum,dar din cate stiu mai sunt niste harti topo ceva mai noi,ma poate ajuta cineva? si eu am aceste harti - dar nu ma pozitioneaza foarte bine pe ele - ma poti ajuta cu harti (sa sa ma inveti sa le calibrez mai bine) - merci. SIgur ca da,fisierele de calibrare pt Ozi sunt .map,am sa-ti trimit o arhiva cu toate fisierele care le-am facut pe mail. Ca sa le calibrezi pe cele militare e foarte simplu,eu folosesc Ozi varianta pt PC.Hartile militare,dc te uiti pe ele au o imparteala,iar pe margini niste cifre,alea sunt coordonate UTM (Universal Transverse Mercator).La ozi,cand intrii in optiunea de calibrare poti selecta UTM,eu calibrez in 4 puncte (colturile hartii) aleg 4 intersectii de coordonate si copiez direct de pe harta cifrele alea. Cel mai usor ca sa intelegi ti-e daca editezi o calibrare de-a mea. Fisierul .map si .ozf2 trebuie sa aiba acelasi nume sa se gaseasca unul pe altul. da-mi mail si iti trimit ce ai nevoie :h5 PS scuze ca deranjam topicul,propun sa ne mutam pe viitor 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate