rommy20005 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Drumul spre Babele dinspre Pestera foarte frumos si usor accesibil...pana la releul TVR ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 Tot poze ! La 2490 altitudine! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 Tot poze ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 Si copilotul ce adulmeca harta traseului si bineinteles sa marcheze locul sa stie la intoarcere si extenuat o ora mai tarziu dupa o lunga concentrare asupra drumului! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 copilotul dormea la picioarele soferului? printre ambreiaje si frane?? pffi..ce tolaneala pe el :ha: "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 Frumoasa zona, am mers in fiecare an pe acest drum, de pe vremea cand aveam Frontera (anexez cateva fotografii facute acum vreo 4 ani, pe care le-am gasit in calculator :grin: ), DAR..., ANUL TRECUT... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 DAR..., ANUL TRECUT... ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 ANUL TRECUT cand am ajuns la raspantia unde in dreapta faci catre Piatra Arsa si in stanga catre Babele, am gasit o pancarda pe care scria ca nu mai este permis accesul auto in rezervatie (adica din acel loc catre Babele, drumul fiind permis pana la Piatra Arsa) si ca este amenda atat si atat :grin: , bineinteles ca am mers mai departe, ignorand mesajul in pur spirit romanesc :ha: :h5 cand am ajuns la cabana la Babele, cabanierul mi-a spus ca or sa ma astepte rangeri exact la pancarda si ca am imbulinat-o :ha: si l-am intrebat pe unde sa o iau ca sa-i fentez :wink: si-mi zice el "Vezi tu drumu` asta?" "Care drum, zic eu???" :grin: ca el imi arata poteca aia pentru turisti :ha: care apare si in poza ta catre Piatra Arsa, "Pai numai pe aici ai o sansa, sa ajungi in spate la Piatra Arsa siiii (uitandu-se lung la Tractozaur) :grin: cred ca ai sa ajungi! :grin: :h5 Asa ca am luat-o pe acolo, a fost o intreaga aventura :ha: si intr-un final am ajuns in spate la Piatra Arsa si SURPRIZA :grin: cand am plecat de la Piatra Arsa catre raspantia cu pricina, rangeri ma asteptau sa apar, dar din celelalt drum :ha: :ha: , asa ca sa le vezi vetzele cand m-au vazut ca vin de la Piatra Arsa :ha: :ha: si ca si-au luat tzeapa, ca venind de la Piatra Arsa nu aveau ce sa-mi faca :ha: :ha: :h5 , asa ca nu pot sa spun decat ca ai avut bafta ca nu ai dat de ei, ca te faceai cu o amenda de vreo 20 de bulioane! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 Asa ca am luat-o pe acolo, a fost o intreaga aventura :ha: si intr-un final am ajuns in spate la Piatra Arsa si SURPRIZA :grin: cand am plecat de la Piatra Arsa catre raspantia cu pricina, rangeri ma asteptau sa apar, dar din celelalt drum :ha: :ha: , asa ca sa le vezi vetzele cand m-au vazut ca vin de la Piatra Arsa :ha: :ha: si ca si-au luat tzeapa, ca venind de la Piatra Arsa nu aveau ce sa-mi faca :ha: :ha: :h5 , asa ca nu pot sa spun decat ca ai avut bafta ca nu ai dat de ei, ca te faceai cu o amenda de vreo 20 de bulioane! :ha: :ha: :h5 LOL , faina patanie :grin: . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 2490 m sunt la exact 6 metri sub vf Bucsoiul sau la 17 m sub vf Omu :grin: unde ai fost tu sunt numai 2300 si un pic.....felicitari ca ai ajuns pana acolo....in curand nici la pas nu vom mai ajunge in zona aia :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 @rommy.............. :1 :bravo ............ne am intalnit la OBOR in intersectie ...... :h5 zilele trecute..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Iunie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 Da stiu ! Ti-am tot citit patzaniile pe aici si te stiam din ''povesti''! Am vazut ca ai si un Mercedes ochila.......asta e a mea, poate o sti S600 CL. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09 @rommy...........Mertzanu i mertzan........ :ha: ........Pe al tau il stiu din oras, frumoasa jucarie.........visul meu este SL 350 modelul din 2002-2008......sper sa mi l pot permite intr o zi.....dar daca se tot strica Patrolu....slabe sperante...... :ha: :ha: Sorry de off topic...... slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate