Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09

rommy20005

Postări Recomandate

Re: Spre Babele pana la releul TVR. 14-06-09

copilotul dormea la picioarele soferului? printre ambreiaje si frane?? pffi..ce tolaneala pe el :ha:

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa zona, am mers in fiecare an pe acest drum, de pe vremea cand aveam Frontera (anexez cateva fotografii facute acum vreo 4 ani, pe care le-am gasit in calculator :grin: ), DAR..., ANUL TRECUT... :grin:

Link spre comentariu

ANUL TRECUT cand am ajuns la raspantia unde in dreapta faci catre Piatra Arsa si in stanga catre Babele, am gasit o pancarda pe care scria ca nu mai este permis accesul auto in rezervatie (adica din acel loc catre Babele, drumul fiind permis pana la Piatra Arsa) si ca este amenda atat si atat :grin: , bineinteles ca am mers mai departe, ignorand mesajul in pur spirit romanesc :ha: :h5 cand am ajuns la cabana la Babele, cabanierul mi-a spus ca or sa ma astepte rangeri exact la pancarda si ca am imbulinat-o :ha: si l-am intrebat pe unde sa o iau ca sa-i fentez :wink: si-mi zice el "Vezi tu drumu` asta?" "Care drum, zic eu???" :grin: ca el imi arata poteca aia pentru turisti :ha: care apare si in poza ta catre Piatra Arsa, "Pai numai pe aici ai o sansa, sa ajungi in spate la Piatra Arsa siiii (uitandu-se lung la Tractozaur) :grin: cred ca ai sa ajungi! :grin: :h5

Asa ca am luat-o pe acolo, a fost o intreaga aventura :ha: si intr-un final am ajuns in spate la Piatra Arsa si SURPRIZA :grin: cand am plecat de la Piatra Arsa catre raspantia cu pricina, rangeri ma asteptau sa apar, dar din celelalt drum :ha: :ha: , asa ca sa le vezi vetzele cand m-au vazut ca vin de la Piatra Arsa :ha: :ha: si ca si-au luat tzeapa, ca venind de la Piatra Arsa nu aveau ce sa-mi faca :ha: :ha: :h5 , asa ca nu pot sa spun decat ca ai avut bafta ca nu ai dat de ei, ca te faceai cu o amenda de vreo 20 de bulioane! :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Asa ca am luat-o pe acolo, a fost o intreaga aventura :ha: si intr-un final am ajuns in spate la Piatra Arsa si SURPRIZA :grin: cand am plecat de la Piatra Arsa catre raspantia cu pricina, rangeri ma asteptau sa apar, dar din celelalt drum :ha: :ha: , asa ca sa le vezi vetzele cand m-au vazut ca vin de la Piatra Arsa :ha: :ha: si ca si-au luat tzeapa, ca venind de la Piatra Arsa nu aveau ce sa-mi faca :ha: :ha: :h5 , asa ca nu pot sa spun decat ca ai avut bafta ca nu ai dat de ei, ca te faceai cu o amenda de vreo 20 de bulioane! :ha: :ha: :h5

LOL , faina patanie :grin: .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

2490 m sunt la exact 6 metri sub vf Bucsoiul sau la 17 m sub vf Omu :grin:

unde ai fost tu sunt numai 2300 si un pic.....felicitari ca ai ajuns pana acolo....in curand nici la pas nu vom mai ajunge in zona aia :h5

Link spre comentariu

@rommy...........Mertzanu i mertzan........ :ha: ........Pe al tau il stiu din oras, frumoasa jucarie.........visul meu este SL 350 modelul din 2002-2008......sper sa mi l pot permite intr o zi.....dar daca se tot strica Patrolu....slabe sperante...... :ha: :ha:

Sorry de off topic...... slp

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare