Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurta iesire de 2 week-end-uri

lichter

Postări Recomandate

Tocmai ce m-am intors dintr-o scurta iesire prin tara (2000 si ceva km). Tara e cam la fel cum am lasat-o anul trecut... poate ceva mai multe gunoaie si pensiuni. Iesirea a inceput ceva mai devreme de un week-end si s-a terminat ceva mai tirziu de al doilea.

Ziua 1: Bucuresti - Turnu Severin - Cerna-Sat (muulta sosea)

Ziua 2: Cerna-Sat - Cheile Sohodolului - Cabana Cheile Butii (linga Campul lui Neag)

Ziua 3: Cheile Butii - Coclauri Gorjeni (multumiri lui daniel66 pentru excursie si FLT pentru tractare) - Targu Jiu

Ziua 4: Targu Jiu - Simeria - Orastie - Costesti (+ traseu - Sarmisegetuza)

Ziua 5: Orastie -Deva - Avram Iancu -Satul Horea (pe drumul de Padis)

Ziua 6: Satul Horea - Padis

Ziua 7: Padis

Ziua 8: Padis - Stana de Vale - Geaca (jud Cluj)

Ziua 9: Geaca - Reghin (+ traseu - Lapusna) - Targu Mures (+ traseu - Bogata (sat))

Ziua 10: Targu Mures - Reghin - Defileul Muresului - Borsec

Ziua 11: Borsec - Targu Secuiesc - Ojdula - Lepsa - Valea Sarii ( + traseu - Nereju) - Focsani - Bucuresti

Revin cu poze pentru aproape fiecare zi.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri

Ziua 3 P1 (aici am aflat ca nu cupleaza diferentialul fata)

Ne-am intilnit cu Daniel66 si FLT la Cimpul lui Neag pe drumul spre Valea cu Pesti.

Inca o data (deja nu mai stiu a cita) multumiri intregii echipe: Daniel, Paul, Florian, Patricia si Felix (care a observat Gindacul defunct)

Recuperat numarul si o aparatoare de noroi

Oliver

Link spre comentariu

Ziua 4 P1 (stiam de mult ca nu cupleaza diferentialul fata)

Asta e ziua in care troliul meu manual a facut o treaba buna, desi cred ca puteam sa il las linistit pe cetatean sa pescuiasca. Cind a iesit avea apa destul de multa in faruri...

Oliver

Link spre comentariu

Foarte frumos. La superlativ. Multam' ca mi-ai aratat platoul Padis fara juma' de metru de zapada :). Mi-ar fi placut sa ne intalnim cand ai trecut pe aici.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Ziua 10 P1 (...)

Am aflat ceva interesant... pina si Borsec are centura... asteptam Ploiestiul, Pitestiul... si restul tarii sa ajunga Borsecul din urma

Din pacate Borsecul are si o gramada de case bintuite. Daca te prinde seara printre casele vechi te cam treci fiori pe sirea spinarii...

Oliver

Link spre comentariu

Ziua 11 nu are poze. M-am lenevit complet. Am doua filmulete facute amatoreste de pe un drum dragut de incercat suspensiile si de schimbat bucsele si de indoit aripile (se pare ca masina mea flezeaza acum mai mult decit trebuie :) )

Traseul Valea Sarii - Nereju, mai exact dupa Nereju devine foarte interesant. Personal nu m-as baga pe acolo imediat dupa ploiaie, dar cred ca o mica echipa de minim 2-3 masini macar semipreparate ar putea umbla pe coclaurile alea. Oricum cu seceta de anul asta cred ca se poate umbla linistit pe acolo. Pentru cei cu rau de mare... luati-va muulte pungi... Eu sunt bine, dar de citeva ori parca imi venea mincarea in git... :wink:

Oliver

Link spre comentariu

O adevarata placere sa "calatoreasca" omul cu tine ! Felicitari pentru cat de frumos, clar si simplu ne-ai povestit traseul ! :1

Cred ca astfel topicuri ar putea promova exemplar turismul in acest "Land of choice" ! Dar....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare