Vizitator FLT Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Minunat! Un concediu reusit cum multi si-ar dori. posting.php?mode=reply&f=38&t=9356# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri frumos traseu si sper sa va fii adus ceea ce v-ati dorit :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 11 nu are poze. M-am lenevit complet. Am doua filmulete facute amatoreste de pe un drum dragut de incercat suspensiile si de schimbat bucsele si de indoit aripile (se pare ca masina mea flezeaza acum mai mult decit trebuie :) ) Traseul Valea Sarii - Nereju, mai exact dupa Nereju devine foarte interesant. Personal nu m-as baga pe acolo imediat dupa ploiaie, dar cred ca o mica echipa de minim 2-3 masini macar semipreparate ar putea umbla pe coclaurile alea. Oricum cu seceta de anul asta cred ca se poate umbla linistit pe acolo. Pentru cei cu rau de mare... luati-va muulte pungi... Eu sunt bine, dar de citeva ori parca imi venea mincarea in git... :wink: Eu la Nereju am casa. Daca stiam ca vii.... Te-ai intors spre Valea Sarii sau ai luat-o pe Valea Milcovului ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri @vladruse Ne-am intors tot pe Valea Sarii, desi voiam sa traversam muntele. Am fost descurajati de rezervor (care era cam pe la sfert, iar la benzina nu e bine) si de niste bastinasi. Dar neaparat vreau sa ma intorc pe acolo ca pare interesant :grin: Cind vin (venim) anuntam :h5 Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Bravoo...frumos..felicitari.. :1 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri :1 :1 :1 Extraordinar - de nota 25. Multumesc pentru ca ai impartasit fotografiile minunate cu noi! :h5 Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Super! Pozele sunt superbe, sa nu zic realitatea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate