lichter Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Tocmai ce m-am intors dintr-o scurta iesire prin tara (2000 si ceva km). Tara e cam la fel cum am lasat-o anul trecut... poate ceva mai multe gunoaie si pensiuni. Iesirea a inceput ceva mai devreme de un week-end si s-a terminat ceva mai tirziu de al doilea. Ziua 1: Bucuresti - Turnu Severin - Cerna-Sat (muulta sosea) Ziua 2: Cerna-Sat - Cheile Sohodolului - Cabana Cheile Butii (linga Campul lui Neag) Ziua 3: Cheile Butii - Coclauri Gorjeni (multumiri lui daniel66 pentru excursie si FLT pentru tractare) - Targu Jiu Ziua 4: Targu Jiu - Simeria - Orastie - Costesti (+ traseu - Sarmisegetuza) Ziua 5: Orastie -Deva - Avram Iancu -Satul Horea (pe drumul de Padis) Ziua 6: Satul Horea - Padis Ziua 7: Padis Ziua 8: Padis - Stana de Vale - Geaca (jud Cluj) Ziua 9: Geaca - Reghin (+ traseu - Lapusna) - Targu Mures (+ traseu - Bogata (sat)) Ziua 10: Targu Mures - Reghin - Defileul Muresului - Borsec Ziua 11: Borsec - Targu Secuiesc - Ojdula - Lepsa - Valea Sarii ( + traseu - Nereju) - Focsani - Bucuresti Revin cu poze pentru aproape fiecare zi. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 1 P1 (inca nu stiam ca nu cupleaza diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 1 P2 (inca nu stiam ca nu cupleaza diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 2 P1 (inca nu stiam ca nu cupleaza diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 2 P2 (inca nu stiam ca nu cupleaza diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 3 P1 (aici am aflat ca nu cupleaza diferentialul fata) Ne-am intilnit cu Daniel66 si FLT la Cimpul lui Neag pe drumul spre Valea cu Pesti. Inca o data (deja nu mai stiu a cita) multumiri intregii echipe: Daniel, Paul, Florian, Patricia si Felix (care a observat Gindacul defunct) Recuperat numarul si o aparatoare de noroi Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 3 P2 (stiam deja ca nu cupleaza diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 4 P1 (stiam de mult ca nu cupleaza diferentialul fata) Asta e ziua in care troliul meu manual a facut o treaba buna, desi cred ca puteam sa il las linistit pe cetatean sa pescuiasca. Cind a iesit avea apa destul de multa in faruri... Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 4 P2 (... diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 5 P1 (... diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 5 P2 (... diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 6 P1 (... diferentialul fata) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 6 P2 (... diferentialul fata) (Am poposit la familia Sime, ceva mai jos de cabana Padis. Oameni cumsecade, cazare decenta, o ciorba de bureti... de vis) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 7 P1 (...) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Foarte frumos. La superlativ. Multam' ca mi-ai aratat platoul Padis fara juma' de metru de zapada :). Mi-ar fi placut sa ne intalnim cand ai trecut pe aici. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 7 P2 (...) @f_zoltan Mai vin eu prin zona, ca ma trage ata :), sa ne vedem cu bine. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 8 P1 (...) Recomand Geaca pentru pescari (nu neaparat pentru peste, desi e un lac populat cu crap), pozele vorbesc de la sine. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 8 P2 (...) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 9 (...) (am cam inceput sa ma lenevesc cu pozele) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 10 P1 (...) Am aflat ceva interesant... pina si Borsec are centura... asteptam Ploiestiul, Pitestiul... si restul tarii sa ajunga Borsecul din urma Din pacate Borsecul are si o gramada de case bintuite. Daca te prinde seara printre casele vechi te cam treci fiori pe sirea spinarii... Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 10 P2 (...) Borsecul e superb, pacat ca e bintuit Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri Ziua 11 nu are poze. M-am lenevit complet. Am doua filmulete facute amatoreste de pe un drum dragut de incercat suspensiile si de schimbat bucsele si de indoit aripile (se pare ca masina mea flezeaza acum mai mult decit trebuie :) ) Traseul Valea Sarii - Nereju, mai exact dupa Nereju devine foarte interesant. Personal nu m-as baga pe acolo imediat dupa ploiaie, dar cred ca o mica echipa de minim 2-3 masini macar semipreparate ar putea umbla pe coclaurile alea. Oricum cu seceta de anul asta cred ca se poate umbla linistit pe acolo. Pentru cei cu rau de mare... luati-va muulte pungi... Eu sunt bine, dar de citeva ori parca imi venea mincarea in git... :wink: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri O adevarata placere sa "calatoreasca" omul cu tine ! Felicitari pentru cat de frumos, clar si simplu ne-ai povestit traseul ! :1 Cred ca astfel topicuri ar putea promova exemplar turismul in acest "Land of choice" ! Dar.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri :bravo lichter :g :g :1 :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Scurta iesire de 2 week-end-uri :h5 Frumos traseu :bravo :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate