Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum sa faci o dupamasa de marti interesanta

adammoga80

Postări Recomandate

Re: cum sa faci o dupamasa de marti interesanta

Poate am fost prea subtil in primul post. Adame, respectarea dreptului la proprietate iti spune ceva sau pt. tine este doar un concept? Nu am zis ca tu ai nenorocit pasunea omului, sau ca i-ai calcat iarba sau ca ai facut mizerie sau ca ai luat mocirla bivolilor si ai dus-o acasa. Stiu dealurile alea de cind nu erau strabatute de nici un drum. Doar iarba, tufele de maciese, mure si atit. Acuma e doar praf, drumuri, tufe uscate, si o gramada de gunoaie. Ar fi absurd sa-ti pun tie in spate toate astea.

Oricum, initial, doream sa va atrag atentia sa va tineti departe de zona. Spre binele vostru. Se pare ca am gresit. Cer scuze pt. deranj. Daca vreti sa platiti "masa" pt. toti care au consumat, din partea mea aveti liber.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da aminteles ca este proprietate privata,si chiar canu vrem sa platim pentru ''masa'' luata de toti

dar sincer nu am vazut nici o tabla dar inca o data nu mai mergem acolo ca nu vrem sa ne facem

probleme nici noua si nici la altii,iar treaba cu mizeria din padure am adaugat-o numa ca si o comparatie,cu ce am facut noi,adica nimic IN AFARA CA AMINTRAT PE PROPRIETATE PRIVATA,si ce

au facut altii din proprietatea tuturor

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Vizitator rares

asteptam in continuare poza cu tablitza de la pasune. Sa vedem de ce ai sarit la gatul nostru, si sa ne putem cere scuze(fatza de proprietari si fatza de tine).

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

mama-mama,ce a degenerat

cate iritatie :ha:

traim in romania fratilor

si nu se permite sa fie o tarla pt noi ca in afara

pana atunci dam bataie peste tot pe unde nu sunt garduri

maine e gata si utilajul meu

duminik sunt gata sa ma duelez si eu cu BIVOLII, si tablita de...interzis cu laura andresan :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare