marcel Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: cum sa faci o dupamasa de marti interesanta Poate am fost prea subtil in primul post. Adame, respectarea dreptului la proprietate iti spune ceva sau pt. tine este doar un concept? Nu am zis ca tu ai nenorocit pasunea omului, sau ca i-ai calcat iarba sau ca ai facut mizerie sau ca ai luat mocirla bivolilor si ai dus-o acasa. Stiu dealurile alea de cind nu erau strabatute de nici un drum. Doar iarba, tufele de maciese, mure si atit. Acuma e doar praf, drumuri, tufe uscate, si o gramada de gunoaie. Ar fi absurd sa-ti pun tie in spate toate astea. Oricum, initial, doream sa va atrag atentia sa va tineti departe de zona. Spre binele vostru. Se pare ca am gresit. Cer scuze pt. deranj. Daca vreti sa platiti "masa" pt. toti care au consumat, din partea mea aveti liber. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: cum sa faci o dupamasa de marti interesanta da aminteles ca este proprietate privata,si chiar canu vrem sa platim pentru ''masa'' luata de toti dar sincer nu am vazut nici o tabla dar inca o data nu mai mergem acolo ca nu vrem sa ne facem probleme nici noua si nici la altii,iar treaba cu mizeria din padure am adaugat-o numa ca si o comparatie,cu ce am facut noi,adica nimic IN AFARA CA AMINTRAT PE PROPRIETATE PRIVATA,si ce au facut altii din proprietatea tuturor suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: cum sa faci o dupamasa de marti interesanta asteptam in continuare poza cu tablitza de la pasune. Sa vedem de ce ai sarit la gatul nostru, si sa ne putem cere scuze(fatza de proprietari si fatza de tine). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: cum sa faci o dupamasa de marti interesanta mama-mama,ce a degenerat cate iritatie :ha: traim in romania fratilor si nu se permite sa fie o tarla pt noi ca in afara pana atunci dam bataie peste tot pe unde nu sunt garduri maine e gata si utilajul meu duminik sunt gata sa ma duelez si eu cu BIVOLII, si tablita de...interzis cu laura andresan :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate