Andrei-XXS Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 V8 3.9 benzina blocante fata , spate si mijloc , etc , etc Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Range-ul meu ... Pfiiii, asa da , tovarasi ! pune-i s-un roll cage pentru linistea familiei :grin: S-o noroiesti sanatos! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Range-ul meu ... Pare a fi si un roll cage, pe interior, sau ma insel eu? Super masina! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Range-ul meu ... frumos acaret ! felicitari ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Range-ul meu ... da frumoasa jucarie sa o folosesti sanatos. da ne mai multe detali. :h5 :1 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: Range-ul meu ... E da, e frumoasa smecheria! Da-ne si noua mai multe detalii ... :h5 Ma inseala ochii mei batrani sau e vopsita negru mat? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Re: Range-ul meu ... Salut, Sa o stapansti sanatos si sa te bucuri de ea... p.s. stati linistiti, are tot ce-i trebuie: rollcage interior, terratrip, planetare HD fata - spate, CV automata in 4 trepte, cutie de transfer cu blocare 100%, troliu fata - spate, etc .... p.p.s este o masina campiona, a alergat cativa ani in CN de OffRoad Bafta inca o data. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Range-ul meu ... Dupa cum a zis Mr. Kess are si roll-cage, mai am cateva mici modificari facute dar inca nu i-am facut poze adica sarmele de crengi prinderi exterioare la capota, hi-lift-ul pe capacul de la bena, rampa de proiectoare pe capota de la motor, proiectoare in spate, montajul statiilor si al antenelor dar asta e in mare. Masina am luat-o si doar am fardat-o si coafat-o, ce-i drept destul de mult si mi-a luat ceva inclusiv interior nu numai exterior, dar partea mecanica ca sa zic asa inclusiv troliile, blocantele, rezervorul in spatele scaunelor de 130 litri, roll-cage-ul sunt meritul deosebit al prietenului si colegului meu LIVIU STAN .... << UNII STiE ... >> Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dary_dan Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Range-ul meu ... Frumoasa masina ! Sa o stapinesti cu placere ! Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Range-ul meu ... Niste poze de final .... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Range-ul meu ... Bara orizontala din spate se sprijina de rollcage-ul interior langa usa? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Range-ul meu ... Nu are legatura roll cage-ul interior cu cel exterior. Adica nici un punct comun Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Range-ul meu ... ai stricat bunatate de masina. :sr range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Range-ul meu ... Si cam de ce am stricat-o ?....... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Range-ul meu ... masina arata bestial...si cu si fara roll cage exterior,...insa (chestie de gusturi) as fi vopsit rc-ul si bara in negru, oricum felicitari si sa te poarte sanatos :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Range-ul meu ... :bravo asa masina reusita ..... rar ........ :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Range-ul meu ... mai baiatule, tu ai venit aici sa ne umilesti? "ia pleaca dumneata de aici!" (Operatiunea Monstrul) super fain acaret, pacat de el daca are transmisie de land rover, ca ala poate fi punctul slab forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Range-ul meu ... roll cage-ul exterior a venit dupa ce strambasem plafonul, nu se mai deschideau usile, s-a spart parbrizul si etc. ..... cum era si normal si si ma si asteptam ..... chestia cu culoarea prea putin m-a interesat doar ca era mult prea neagra; nu am facut-o din alt considerend sau chestie de gust. Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Range-ul meu ... foarte frumoasa masina la exterior ,pune niste filme sa vedem si sa auzim motorul v8 , sa vedem ce zic transmisia si grupurile la gumele alea Bravo! :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Range-ul meu ... Super super frumoasa....sa te poarte sanatos si sa nu ai probleme cu ea...bafta colegu... :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Range-ul meu ... :D:D ce a mai stat maisna asta pe la campulung.....am auzito de mii de ori si am si vazuto in teren cu un super sofer si anume nea gigi....super tare so stapanesti sanatos si cat mai multe drumuri la benzinarie....ca consuma ca o........masina adevarata:)):)) so stapanesti sanatos mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Range-ul meu ... SUperb UTILAJUL sa-l stapanesti sanatos. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Range-ul meu ... :1 :1 :1 superba masina sa ai grija de ea :1 :1 :1 mai rar asa ceva, foarte frumos bafta in continuare :h5 :cl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Range-ul meu ... Domnilor va multumesc frumos, oricum masina mea de suflet la care am muncit sa zic si mai mult, este asta ( desi n-are legatura cu topic-ul, sper sa nu deranjeze pe nimeni ) Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Range-ul meu ... :g Fara cuvinte :bravo :1 :1 :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate