Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range-ul meu ...

Andrei-XXS

Postări Recomandate

Re: Range-ul meu ...

belea de belea Mitsu ! :bravo imi place mult !

ai grija insa sa nu-l dai vreunui tantalau sa-ti strice ceva la el cum ai facut cu Range-ul la Buzau :P

am un strabunic de single malt pt tine pus deoparte :grin: , cumva ne-om vedea sa ti-l dau si sa mai spal rusinea. macar putin...

pt cine nu stie, Andrei a fost organizator la REA si si-a sacrificat masinile timpul si nervii pe banii proprii.

ce ti-e si cu pasiunile astea :P

bun venit pe forum.

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

HAHAHA .... Tu erai ....... Avea nevoie de o revizie .... N-ai avut nici o treaba tu .... Oricum de baut .... beau acum daca te simte cu musca pe caciula .....

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Dupa Iasi a avut nevoie de niste mici modificari ...... cam capitale .... Mutat troliu in spate, bateriile, scurtata din fata si spate, ingustat putin botul, electrica, baterii, relee ..... ma rog niste poze aproape de final pe cine intereseaza

Link spre comentariu

Singur ..... Ma rog, ideile mele cu mecanicii mei din service-ul meu.... Adica nu tai eu si nici nu sudez eu !!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Frumos ....Misto gandit cu echilibrarea masinii prin mutarea troliului in spate! Si cu marirea unghiurilor de atac! Sa-l stapanesti sanatos!

La Impotmoliada am vazut un Range tot asa taiat dar se pare ca nu era prea echilibrat si la inclinatii cam avea plantatia de morcovi dupa el!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

A primit cateva imbunatatiri axe cu came + 25 CP, rapoarte in diferentiale 4.1 de la 3.54, cutie de viteze noua, si ........ un compresor mecanic de mercedes adica acum avem 300 CP.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

A primit cateva imbunatatiri axe cu came + 25 CP, rapoarte in diferentiale 4.1 de la 3.54, cutie de viteze noua, si ........ un compresor mecanic de mercedes adica acum avem 300 CP.

asa da,acum e perfect,arata bestial.

cate kg are?

Are you sure,you want me to lead !!!???
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cateva poze pe cine intereseaza ..... De final ....

superb (asta chiar e cel mai bun prieten al omului):cldar sa trecem la probleme serioase.....ma poti ajuta sa-mi transformi un p38 in ceva asemanator?si cam la ce costuri?multumesc si.......RUPE MUNTII:h5

Link spre comentariu

In primul rand nu te-as sfatui sa tai un p38 mai ales cel din imagine daca e el pentru ca arata prea bine si in al doilea rand nu merita sa pleci de la el, daca vrei ia tot unul clasic din 90. In al doilea rand eu mi-am faut-o, dar nu ma ocup cu asa ceva pentru ca nu am timp si nici nu fac o afacere din asa ceva dar orice ar putea sa te ajute ma poti contacta. O seara buna !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare