Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range-ul meu ...

Andrei-XXS

Postări Recomandate

Re: Range-ul meu ...

Pare a fi si un roll cage, pe interior, sau ma insel eu?

Super masina!

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E da, e frumoasa smecheria! Da-ne si noua mai multe detalii ... :h5 Ma inseala ochii mei batrani sau e vopsita negru mat? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salut,

Sa o stapansti sanatos si sa te bucuri de ea...

p.s. stati linistiti, are tot ce-i trebuie: rollcage interior, terratrip, planetare HD fata - spate, CV automata in 4 trepte, cutie de transfer cu blocare 100%, troliu fata - spate, etc ....

p.p.s este o masina campiona, a alergat cativa ani in CN de OffRoad

Bafta inca o data.

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Dupa cum a zis Mr. Kess are si roll-cage, mai am cateva mici modificari facute dar inca nu i-am facut poze adica sarmele de crengi prinderi exterioare la capota, hi-lift-ul pe capacul de la bena, rampa de proiectoare pe capota de la motor, proiectoare in spate, montajul statiilor si al antenelor dar asta e in mare. Masina am luat-o si doar am fardat-o si coafat-o, ce-i drept destul de mult si mi-a luat ceva inclusiv interior nu numai exterior, dar partea mecanica ca sa zic asa inclusiv troliile, blocantele, rezervorul in spatele scaunelor de 130 litri, roll-cage-ul sunt meritul deosebit al prietenului si colegului meu LIVIU STAN .... << UNII STiE ... >>

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

mai baiatule, tu ai venit aici sa ne umilesti?

"ia pleaca dumneata de aici!" (Operatiunea Monstrul)

super fain acaret, pacat de el daca are transmisie de land rover, ca ala poate fi punctul slab

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

roll cage-ul exterior a venit dupa ce strambasem plafonul, nu se mai deschideau usile, s-a spart parbrizul si etc. ..... cum era si normal si si ma si asteptam ..... chestia cu culoarea prea putin m-a interesat doar ca era mult prea neagra; nu am facut-o din alt considerend sau chestie de gust.

Link spre comentariu

foarte frumoasa masina la exterior ,pune niste filme sa vedem si sa auzim motorul v8 ,

sa vedem ce zic transmisia si grupurile la gumele alea

Bravo!

:1

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

:D:D ce a mai stat maisna asta pe la campulung.....am auzito de mii de ori si am si vazuto in teren cu un super sofer si anume nea gigi....super tare so stapanesti sanatos si cat mai multe drumuri la benzinarie....ca consuma ca o........masina adevarata:)):))

so stapanesti sanatos

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Domnilor va multumesc frumos, oricum masina mea de suflet la care am muncit sa zic si mai mult, este asta ( desi n-are legatura cu topic-ul, sper sa nu deranjeze pe nimeni )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare