Niva Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Traseu soft Dalghiu - Vama Buzaului - Cascada Urlatoare - Valea Stinii -Tabla Butii - Valeni de Munte - Brasov Punct de intilnire : Lukoil de pe str. Zizinului , ora 7,00 dumineca 21.06.2009. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Dumineca 21 iunie - Tabla Butii oprire ptr gratare? :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iunie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Dumineca 21 iunie - Tabla Butii Programu i-l concepem de comun acord ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 18, 2009 Partajează Postat Iunie 18, 2009 Re: Dumineca 21 iunie - Tabla Butii Din pacate duminica asta e programata o partida de pescuit, mai ales ca deabia mi-am vizat permisul :grin: , dar vreau si eu un trak al traseului. In noiembrie am incercat dinspre Cerasu- Tabla Butii- Vama Buzaului dar erau niste copaci darmati, am incercat sa-i ocolim si ne-am ratacit, asa ca ne-am intors la Tabla si am iesit la Cheia. Poate refac traseul in august. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: Dumineca 21 iunie - Tabla Butii As veni si eu atti dar am spart iar diferentialul fata slp Si doar cu tractiune spate n are rost sa plec la drum Am incercat si eu traseul asta iarna ce a trecut dar a fost zapada prea mare si n am ajuns departe Distractie placuta :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iunie 19, 2009 Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: Dumineca 21 iunie - Tabla Butii Foarte misto traseul ! Pacat ca e Duminica asta!Ca si colegul Atar am programat o partida de pescuit altfel eram si eu amator! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iunie 19, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2009 Re: Dumineca 21 iunie - Tabla Butii Daca e cineva amator pentru acest traseu dati un semnal . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate