BigDude Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Chiar daca freelanderul (hipo) e bolund si programarea la tester e mutata pe luni, am zis c-ar fi pacat sa nu iesim un pic sa ne vada soarele in acest weekend. Desi iesirea nu se poate incadra intr-un forum de iubitori ai monstrilor 4x4, am zis sa postez cateva fotografii, si sa va arat cum se "distreaza" pensionarii :P Asa ca am plecat astazi pe la 12 in directia Frumusani (jud Calarasi), unde am facut dreapta catre Hotarele pana in dreptul Argesului. De acolo am mers pe dig mult si bine si dupa aproximativ 20 km am gasit o "confluenta" a dealurilor cu raul Arges, cu zone de plaja cu nisip fin si partea cea mai buna e ca erau pustii. Am facut plaja (eu mai putin, da' n-am avut incotro, mandra e cu bronzu'), cam o ora, o ora jumate, dupa care am plecat din nou prin minunatele sate mioritice ale baraganului apropiat. Am ajuns la Cetatea Neajlovului si la Manastirea din Comana (jud Giurgiu), drumul prost -e un dezastru, cu gauroaie in asfalt cu o adancime medie de 30 de cm, presarate parca de un om cu mintea bolnava, sa nu cumva sa le poti evita - :uameni . De acolo, am continuat catre rezervatia naturala comana - un parc cu paduri ce se intinde pe o suprafata de 2500 hectare , daca am citit bine. Accesul cu masini mici (cum e hipopotamul) e un pic cam dificil in unele zone, pentru ca sunt sleauri destul de adanci, iar in conditii de ploaie se transforma cu lejeritate in extrem. :grin: O sa insir cateva poze, sa fie acolo. :) Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2009 Re: Iesire de pensionari cu hipopotamul - 20 Iunie Inca Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Iesire de pensionari cu hipopotamul - 20 Iunie faine poze, dar de ce nu ai mers cu Nissanu'? cred ca ar fi mers mult mai bine.... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Iesire de pensionari cu hipopotamul - 20 Iunie :1 Super ! De mult vreau sa fac o iesire in zona Comana ! Poate in toamna organizam ceva , ceva ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Iesire de pensionari cu hipopotamul - 20 Iunie faine poze, dar de ce nu ai mers cu Nissanu'? cred ca ar fi mers mult mai bine.... Pai nu a fost premeditata iesirea, iar nissanu' e la ai mei la Corbeanca! Daca vreti, mai facem o iesire cand vine tomna si schimb acaretu'! :D Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate